Sör, bor, pálinka? Alkohollal újítanak a Starbucks kávézói

Kávé helyett akár sörrel is indíthatják a napot a üzletlánc kanadai vásárlói.

Kézműves sörrel, borral és ciderrel turbózza fel kínálatát a kávéóriás Torontóban. A "Starbucks éjszakák" elnevezésű kezdeményt a kanadai üzletlánc elnöke szerint a fogyasztói igények hívták életre: "azok, akik megisznak egy latte-t, gyakran ugyanazok, mint akik egy finom pohár bort is innának este" - mondja Rossann Williams.

Hasonló kínálat az Egyesült Államok egyes kávézóiban található még, náluk viszont többet isznak a kanadaiak, így nyerő lehet a stratégia.

Starbucks.jpg
 
Kedves sorok helyett sértő üzenet: ezt írták a lány poharára a Starbucksban

A legtöbbünknek szüksége van egy plusz löketre a napindításhoz reggelente, erre a jól bevált módszer pedig természetesen a kávé. Valaki az otthon főzött kotyogós kávéra esküszik, valaki pedig az útba eső Starbucksra, ahol még „kedves” üzeneteket is kaphatunk a poharunkra.

Egy St. Augustine-i Starbucks vásárlója azt állította, hogy sértő szavakkal illette az ott dolgozó barista. A hölgy a munkahelyére kérte a kávékat, és amikor felkapta a sajátját, meglepődötten látta, hogy a neve helyén egy üzenet áll: „Diabétesz, itt jövök!”

CfjOrgVWIAUXaM7.jpg

A lányt nagyon rosszul érintette, mert két nővére is egyes típusú cukorbetegséggel küzd. Sértettségében válaszul a következő üzenetet írta a pohárra: „Két nővérem is diabéteszes, szóval... Nem vicces!”


A Starbucks üzletlánc jelenleg vizsgálja az esetet, mindenesetre ez korántsem volt jó poén. Ha pedig munkahelyi stressz áll a háttérben, akkor sem elfogadható.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,621
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére