Hírek San Francisco havi 300 dollárt ad embereknek, hogy ne lövöldözzenek

A havi 300 dollár juttatás mellett további 200 dollárt kaphatnak, ha bizonyos célkitűzéseket teljesítenek.

Havi 300 dollárt (kb. 88 ezer forintot) ad egy kísérleti program keretében lakosoknak San Francisco, ha vállalják, hogy nem vesznek részt fegyverrel elkövetett bűncselekményekben, írja a Fox.

A programban első körben tíz olyan embert választanak ki, akik a meghatározott szempontok alapján nagyobb eséllyel keveredhetnek lövöldözésbe. A résztvevőket a program során életvezetési tanácsadók is segítik. A havi 300 dollár juttatás mellett további 200 dollárt kaphatnak, ha bizonyos célkitűzéseket teljesítenek.
„Tudjuk, hogy San Franciscóban 500 dollár nem jelentős összeg” - nyilatkozta Sheryl Davis, a program egyik kezdeményezője. „De ha elég ahhoz, hogy kezdő löketet adjon, és tudatosan elkezdjék tervezni az életüket, már megérte” - tette hozzá.

A programot év végéig harminc fősre tervezik bővíteni.
 
Pedig ha szigorítanák az engedélykiadási procedúrát, vagy csakis vadászfegyverre lehetne engedélyt kapni, azzal nagyban megcsappanna a lőfegyveres erőszak. Igaz, a rosszemberek akkor is hozzájutnának, de a pszichopaták, akik a családi fegyverrel lőnek halomra embereket, nem.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Szilui wrote on Ajuda67's profile.
Szia Ajuda67!
Nagyon új tag vagyok itt, és nem is tudom igazán, mit kell pontosan csinálni, de köszönöm a sok fordítást. Találkoztam már a munkáiddal, és nagyon jó volt olvasni őket. Köszönöm
Nagy Ölelés Mindenkinek!
pirkó55 wrote on tazmester2's profile.
Szia ! Érdeklődöm, hogy sikerült-e letöltened a Burda Varrás Kézikönyvét? Nem tudom, hogy aktív-e még ? Szívesen elküldöm neked, ha szükséged van rá.
Üdv. pirkó55
Sziasztok!
7. osztályos Mozaikos Tudásszintmérő Feladatlapokat AB keresek bármelyiket, mindegyiket.
K0522 wrote on zenészbádogos's profile.
Korg Pa 700-as magyar leírást keresnék . köszi.

Statisztikák

Témák
36,800
Üzenet
4,476,485
Tagok
594,826
Legújabb tagunk
Szilui
Oldal tetejére