Segíts egy like-al!!!

Szkrat témája a 'Egyedül nem megy!' fórumban , 2015 Szeptember 28.

 1. Szkrat

  Szkrat Állandó Tag

  Kedves CanadaHun felhasználók!
  Segítségeteket szeretném kérni: tanító vagyok és szeretnék pólót nyerni a gyerekeimnek, nagyon szépen kérem segítsetek Brigitta Nánai kommentjéhez minél több liket gyűjteni. Szavazni október 10-ig lehet a facebookon. Nagyon köszönök minden segítséget! (A lenti képet keresd)
  https://www.facebook.com/zaszlo.hu/...761376897232/1094547873918577/?type=3&theater
  uj2.png
   
 2. keki82

  keki82 Állandó Tag

  SzÍvesen!!
   
  Szkrat kedveli ezt.
 3. keki82

  keki82 Állandó Tag

  Próbáltam lájkolni, de sajnos nem találok azt a képet. :-(
   
 4. Georgina Bojana kedveli ezt.
 5. keki82

  keki82 Állandó Tag

  Elnézést, ha nem jó helyen járok!

  Sziasztok!


  Szeretném kérni a segítségeteket!


  A Nem Adom Fel Cafe & Bar fogyatékos fiatalok által működtetett Kávézójának csapata elhatározta, hogy megnyeri a szavazást az ERSTE Higgy magadban program versenyében!


  A program, amellyel pályáztunk a Nem Adom Fel Cafe & Bar hosszú távú fennmaradását segítené elő, mert lehetőséget adna arra, hogy fiataljaink nyáron egy "kerthelyiséget" is üzemeltessenek, amely által a nyári forgalmunk megerősödhetne! Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani a Kávézót!

  Ehhez szükségünk lenne még egy jó pár szavazatra. Kérjük szavazz és bíztasd családtagjaidat, barátaidat is!

  A link, amin szavazni tudsz: http://www.erstehiggymagadban.hu/palyazat/ha-hiszunk-magunkban-akkor-atlephetjuk-a-hatarinkat-1073

  A szavazás regisztrációval jár, ami körülbelül 1 percet vesz igénybe, és nem fogsz mindenféle reklámot kapni utána! Nem baj, ha már másra is szavaztál, több pályázatra is szavazhatsz!

  A legegyszerűbb, ha facebookkal regisztrálsz, akkor onnan egyből a pályázat oldalára visz és már szavazhatsz is.

  Ha emaillel regisztrálsz (amúgy így akár kétszer is szavazhatsz), akkor a regisztrációt aktiválnod kell majd az emailedre küldött linkre kattintva. Innen a pályázatok oldalára fog továbbvinni, ahol a keresés lehetőségek közül válaszd ki a "Szavazatok száma" alapján való listázást, így az első 10 között meg fogod találni a Nem Adom Fel Cafe & Bar pályázatát "Ha hiszünk magunkban, akkor átléphetjük határainkat" címmel. Innen már csak a "SZAVAZOK" gombra kell kattintanod.

  Ha teheted, kérlek oszd meg közösségi oldaladon is a felhívást, küldd el olyan csoportokba, email listákra, amelyeknek tagja vagy és bíztasd a környezetedet, munkatársaidat, a szavazásra és arra, hogy ők is továbbadják és minél több emberhez eljuthasson!

  Nagyon köszönjük, ha megteszitek!
   

Megosztás