Sellőt láttak Hawaiin! Egész pontosan Kona vizein.

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Sello.jpg

Mi magunk is találkozhatunk ott sellőkkel, sőt azzá is válhatunk!


Egy sellő tanfolyam keretén belül ugyanis lehetőségünk nyílik elsajátítani sellőjelmezbe bújva a sellőlány létet. Azt hiszem, a Kis Hableány története óta ez minden kislány álma.

Szabadmerülést tanulva felvehetjük a kapcsolatot az óceán titokzatos világával, delfinekkel úszhatunk és eddig nem tapasztalt élményekben lehet részünk.


Az óceán energiája által szívünk megnyílik egy újfajta erő felé, amely mindenki életében pozitív dolgokat, csodás gyógyulásokat indít el és legfőképpen női oldalunkat erősítve újfajta magabiztossággal tölt el. Persze relaxációs élményként sem utolsó!

Az óceáni sellő merülés szakértője Dana Richardson, aki profi szakértőként segít felvennünk a kapcsolatot az óceán erejével és tapasztalt vezetőként kísér minket biztonságos utazásra a víz mélyére.

Akik már részt vettek Dana óceán túráin az élményt egy spirituális utazáshoz hasonlítják, ahol az óceán szellemével és saját magukkal is egy sokkal mélyebb kapcsolatba kerültek, miközben felfedezték a sziget zátonyainak természeti csodáit. Képesek voltak elengedni az életükben felgyülemlett fájdalmakat, megtisztultak a sértettségtől, haragtól és emberi kapcsolataikban is pozitív változásokról számoltak be.

Lányok! Irány Kona!




Sándor Judit
 

Zoli_USA

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tiszta előttem, honnan lesz hirtelen kopoltyúja a sellősített illetőnek... Ha meg légzőkészüléket adnak rá, akkor ez egyszerűen egy búvárkodás, ami biztos nagyon izgi lehet, de nem értem mitől lenne jobb egy közönséges, hétköznapi búvárkodásnál attól, hogy valami micsodába bedugjuk a két lábunkat amitől azokat többé nem tudjuk egymástól függetlenül mozgatni! Ez nem "kiteljesedés" hanem csak a lehetőségeink korlátozása. Szerintem.
 
Oldal tetejére