Sir Elton John megházasodott

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 December 22.

Melitta - 2014 December 22, 05:41
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Hivatalosan is egybekelt vasárnap Sir Elton John és a vele több mint két évtizede együtt élő partnere, David Furnish brit-kanadai filmproducer.

  A brit rock 67 esztendős világsztárja és az 52 éves Furnish Windsorban, a brit királyi család legnagyobb kastélyának közvetlen közelében fekvő birtokukon esküdött örök hűséget egymásnak, és a rövid hivatalos szertartás után világraszóló ünnepség kezdődött a brit celebvilág legfénylőbb csillagainak jelenlétében.

  Megjelent a ceremónián mások mellett David Beckham, az angol labdarúgás egykori legnagyobb sztárja, és felesége, Victoria Adams, az 1990-es évek legátütőbb sikerű lánybandája, a Spice Girls volt énekese, aki mostanában elismert divattervezőként arat sikereket.

  A színészvilág élvonalából Helena Bonham Carter, Sir Michael Caine és Elizabeth Hurley is feltűnt a népes vendégseregben.
  A rendkívül népszerű rocksztár és házastársa azzal a törvénymódosítással élt, amely március óta lehetővé teszi Angliában és Walesben az azonos nemű párok házasságát a heteroszexuális házaspárokéval teljesen azonos jogosultságokkal.

  Sir Elton az Instagram fotómegosztó közösségi portálon tette közzé vasárnap a házassági anyakönyvi kivonat aláírásának pillanatáról készült felvételt, azzal a kommentárral kiegészítve, hogy "Ez volt a jogi része a dolognak, most pedig gyerünk ünnepelni!".

  Az azonos neműek házasodását lehetővé tévő brit jogszabály már tavaly nyáron megszületett, miután a londoni parlament két háza által hosszas tárgyalássorozat után elfogadott törvényt az uralkodó kihirdette. A törvény idén március 29-én lépett életbe.

  A módosítást a brit Konzervatív Párt, a vele koalícióban kormányzó Liberális Demokraták és az ellenzéki Munkáspárt hivatalosan egyaránt támogatta. A törvénymódosítási folyamatot ugyanakkor a brit egyházak ellenezték.

  David Cameron konzervatív párti brit miniszterelnök a törvény hatályba lépésének napján hivatalos nyilatkozatban fejtette ki azt a véleményét, hogy az államnak pusztán a szexuális irányultság alapján soha senkitől nem szabad megtagadnia a házasság kínálta boldogságot és szeretetet. Ha a törvény az egymást szerető emberek közé áll, akkor a törvény szorul módosításra - hangsúlyozta annak idején a brit kormányfő.

  A módosítás előtt is lehetőségük volt az azonos nemű pároknak kapcsolatuk törvényesítésére a bejegyzett élettársi kapcsolat 2005-ben bevezetett intézménye keretében. A két gyermeket nevelő Sir Elton John és David Furnish annak idején ezzel a törvényi lehetőséggel is élt, vasárnap óta pedig az új jogszabály alapján immár hivatalosan is házasok.

  sir Elton JOhn.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 December 22.

  1. blober
   blober
   Valóban az élet a fejlödés nagyot haladt elöre. Itt a házassághoz már nincs is szükség nöre. Más házasságnál meg nincs szükség férfire. Lassan jön a házasság ahol már nem lesz se nö se férfi.
  2. monro90
   monro90
   Istenem ez szörnyű, hova lett a világ....
   Jaszladany kedveli ezt.
  3. trefa
   trefa
   Nem a fejlődés haladt előre, hanem egyes népcsoportok értékítélete, erkölcsi morálja korcsosul el. Mára már csak a pedofil, és a fajfüggetlen házasságok vannak még hátra. Manapság nagy divatja van az ebek "össze házasításának" Már csak egy apró lépés, és ember is össeházasodhat majd házi kedvencével. :rohog:

   [​IMG]


   [​IMG]
   Utoljára módosítva: 2014 December 22
   hg1dmt., Kicsi Fecske és Jaszladany kedveli ezt.
  4. Ajuda67
   Ajuda67
   Míg ezt valóban mindketten akarják, és megtartják magánügyüknek, addig sok boldogságot az összes egynemű párnak.
   Eltonnak is.
   Elvárom tőle, hogy ne menjen Oroszországba (se) kampánykodni.
   Az oroszok se álltak az oltár, akármi mellé kampányolni, mikor esküdött.
  5. Jaszladany
   Jaszladany
   Mondjuk, a cikk pont arról szól, hogy ezt nem tartották meg magánügyüknek...
   hg1dmt., Kicsi Fecske és phoenyx kedveli ezt.
  6. Ajuda67
   Ajuda67
   Ez viszont nem biztos, hogy rajtuk múlt.
   Sztár, kétezer lesipuskással.
   Angel Lilith kedveli ezt.
  7. zsolt0v
   zsolt0v
   Sok boldogságot nekik! Remélem azért, hogy a gyermekeim a hagyományos párválasztás mellett lesznek, mert ha nem, akkor lesz a tolerancia igazi próbája. :)
   Pamuzinda és Ajuda67 kedveli ezt.
  8. Jaszladany
   Jaszladany
   Ezt nehezen hiszem :)
  9. Ajuda67
   Ajuda67
   Én viszont simán.
   De ha mégsem, még azt is megbocsátom nekik, hogy világraszóló lagzit akartak, akárcsak egy hetero sztár pár. :)

   A magánügyet arra értettem, hogy nem véres szájjal tüntetni vele a mindennapok során, hogy deübervagyokmermeleg.
   attimenyfreemail.com és Jaszladany kedveli ezt.
  10. gumelig
   gumelig
   Good old Elton :D
   Karminka kedveli ezt.
  11. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   Hirességek,sőt Elton John világhiresség,tehát nehéz lett volna titkolni.
   Jaszladany kedveli ezt.
  12. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   Vegyes érzéseim vannak a hirrel kapcsolatban.Tény mindenkinek joga van a boldogsághoz...de ha nem törvénybe vagy közerkölcsbe ütköző akkor ez a párok magánügye.
  13. Ernoe
   Ernoe
   Nem értem a felháborodást. Az apácák magukat "Jézus jegyesének" tekintik, az "örök hüség jegyeként" jeggyürüt hordanak, eldobják maguktol az anyaságot egy képzeletbeli lény érdekében, sinylödnek a nemi vágyak terhe alatt ami nyilvánvaloan egy természeti adottság csak kevesen "a-szexualisak". Nincs kellemetlenebb mind kielégületlen emberreket látni az utcán.
   -
   Ne keverjük össze a családalapitást a párválasztással. A gyerekcsinálás elöfeltétele, hogy az egyik tag hiányos chromoszomával jöjjön a világra (Y), a nö hibamentes X chromoszomákkal rendelkezik.
   -
   Egy élettárs az élettárs, nem genetikus szelektio. Egy ember aki "társ" az életünkben. Kutyával macskával már régota élnek együtt emberek, nem szolja meg öket senki.
   -
   Az egynemü párok nem gyengitik hanem erösitik a társadalmat, erösitik a szociális hálot. A vénlányokra, örök aglegényekre mindig furcsán nézett a világ, diszkriminálva voltak.
   -
   [​IMG]
   -
   Miért van az, hogy aki évente egyszer csokolja lábon a szeretteit az Szent-atya, aki minden nap az "büdös-buzi" ? :(
   Jézus 12 férfivel élt együtt, egy sivatagban, a részletekröl csak anyi áll az irásban, hogy "megkisértette öt az ördög".
   -
   Utoljára módosítva: 2014 December 23
   pacisi és Karminka kedveli ezt.
  14. Kyra_
   Kyra_
   Szép pár...:D
   Jaszladany és Kicsi Fecske kedveli ezt.
  15. vandorcsillag
   vandorcsillag
   ...és van náluk 2 kicsi gyerek,akik fiúk,ők vajon milyenek lesznek?!CSak érdeklődöm,talán meg tudja mondani valaki.
   Kicsi Fecske kedveli ezt.
  16. blober
   blober
   Nem hiszem, hogy Elton John valamit is titkolni akart volna "világraszóló ünnepség kezdődött a brit celebvilág legfénylőbb csillagainak jelenlétében".
   A gyerekek nyilván valami méregdrága iskolába fognak járni ahol a homoszexualitás olyan természetes mint a heteroság. Mármint a szülök körében.
  17. Jaszladany
   Jaszladany
   Azt nem tudom, milyenek lesznek, de ha árva lennék, és az állami gondozás, vagy köztük kellene választani, biztosan őket választanám :)
   attimenyfreemail.com, Melitta és Ernoe kedveli ezt.
  18. Ernoe
   Ernoe
   Látszik, hogy még mindig hiányzik felvilágositás, az emberek egy része még mindig kriminalizálja azokat akikröl nem tud semmit. De ugy látom sokan nem is akarnak informálodni.
   -
   Nem hiszem, hogy a homoszexualisak többet szexelnének mind a heteroszexuálisak, mégsem aggodunk amiatt, hogy a vegyes-pároknál a gyerek a másik nem szerepét sajátitja el.
   -

   -
   Ha két különbözö állat szereti egymást azt örömmel vesszük. Két azonosnemü embernél viszont viszolygunk.
   -
   Most képzeljük el, hogy Elton John rágcsálja a barátja fülét! Mi abban az elvetendö?
   Utoljára módosítva: 2014 December 23
   pacisi és Karminka kedveli ezt.
  19. zulufönök
   zulufönök
   Mint művész,nagyon nagy.Mint átlagember,hát?A szexuális beállítottsága adott és közismert,ez van.Az esküvői felhajtás viszont szerintem rohadt izléstelen.A diszkréció elegánsabb lett volna.Egyébként az oldal munkatársainak és minden tisztelt TAGTÁRSnak békés,boldog karácsonyt kívánok,éljenek a Föld bármely pontján!!!!!!!

Megosztás