Snowboard oktatói képzési lehetőség keresése Vancouverben

Kersák Teca témája a 'Vancouver és környéke' fórumban , 2014 Augusztus 21.

 1. Kersák Teca

  Kersák Teca Új tag

  Szeretnélek benneteket megkérni, ha valaki tudja a Vancouver-i snowboard oktatói iskola adatait elküldeni, a fiam ott szeretne tanulni, de egy angol iroda a szervező és elég drága a programjuk , ezért szeretnénk közvetlen kapcsolatot teremteni az iskolával.
  Azt is szeretném megkérdezni, hogy agy kis stúdió lakás bérlése mennyibe kerülhet és milyen letéti költségek terhelik.
  Előre is köszönöm a segítségeteket.
  Üdv :Kersák Teca
   
 2. Grill

  Grill Tag

  Kedves Teca,

  Valamennyire mar en is utananeztem ezeknek a programoknak(szerettem volna en is elvegezni) es nagyjabol mindegyik hasonlo arban van.
  Tobbfele ill. tobb hetes tanfolyamaik vannak 5-7.000$-tol. De szerintem amivel mar erdemes foglalkozni az 8-9.000$-tol kezdodik. Az olcsobbak "level 1"-es bizonyitvanyt adnak amivel elegge le van korlatozva, hogy kiket lehet tanitani(csak a teljesen kezdoket az alapokra). A masodik szinttel (level 2) mar erdemesebb foglalkozni illetve a masodik szintig nem art eljutni.
  Vancouverben nem tudok snowboard oktatoi iskolat de Whistlerben van tobb is.

  http://pro-ride.com/snowboard-courses

  Vancouver nem annyira hobiztos igy inkabb Whistlerben es kornyeken vannak a tanfolyamok. Kb. 1-1.5 ora Vancouvertol. Nemelyikben a szallas ara is benne van. Erdemes korul nezni, van tobb is. Egyet belinkeltem feljebb
  de van mas is ezen kivul. Eleg magas szintu az oktatas. Azt mar nem tudom, hogy europaban mennyire fogadjak el (mindenhol szeretik a sajat bizonyitvanyukat). Az otthonival sajnos nem erdemes foglalkozni. Volt egy-ket negativ tapasztalatom vele. Jopar eve volt mondjuk, lehet azota valtozott?!- Itt is a kanadait szeretik(mar az amerikait sem nagyon). De gondolom, hogy ha itt vegzi el akkor szeretne itt is dolgozni vele..... Helyes, itt hosszu a tel, sok a napsutes es gyonyoru a Rocky Mountain.

  Udv: Balazs
   

Megosztás