Hírek Soros György szerint megkezdődött a harmadik világháború

Oroszország elveszítheti a háborút, de el is pusztulhat a civilizációnk – fejtette ki Soros György legújabb publicisztikájában, amelyben arról is írt, hogy Vlagyimir Putyin megőrült.

Ukrajna orosz lerohanása a harmadik világháború kezdete volt, ami elpusztíthatja a civilizációnkat – írta a saját alapítványa által is finanszírozott Project Syndicate oldalon pénteken Soros György, aki „meglepődött azon”, hogy Hszi Csin-ping – mint fogalmazott – szabad kezet adott Putyinnak az Ukrajna elleni háborúhoz, ami a magyar származású amerikai spekuláns szerint azt mutatja, hogy a kínai elnök biztos benne, hogy idén életre szólóan megerősítik vezetői tisztségében.

A 91 éves üzletember úgy véli, hogy Putyin a hetvenhez közeledve szeretne nyomot hagyni az orosz történelemben, de téves az elképzelése Oroszországnak a világban betöltött szerepéről, és úgy gondolja, hogy az orosz embereknek egy cárra van szükségük, akit vakon követhetnek.

Ez az elképzelés egy demokratikus társadalom ellentéte, és eltorzítja az orosz »lelket«, ami a szentimentalitásig érzelmes

– fejtette ki Soros.

A spekuláns arról írt, hogy Putyinnak kialakult egy „fixa ideája”, elveszítette a valóságérzékelését, és rosszul mérte fel az ukrán helyzetet, mert azt gondolta, hogy az ukrajnai orosz kisebbség üdvözli majd az orosz katonákat, de azok éppen úgy viselkedtek, mint az ukrán lakosság.

Ahelyett, hogy magát hibáztatná, Putyin, úgy tűnik, szó szerint megőrült

– vélekedett az üzletember, aki úgy látja, az orosz elnök minden gátlás nélkül cselekszik, és meg akarja büntetni Ukrajnát azért, mert ellenálltak neki.

Soros György azt is kifejtette, hogy Putyin a teljes orosz hadsereget bevetve a háborúzás szabályait figyelmen kívül hagyja.

Az üzletember úgy véli, Oroszország elveszítheti a háborút, mert az Egyesült Államok és az Európai Unió is fegyvereket küldenek az ukránoknak, és olyan MiG vadászgépeket is próbálnak szerezni, amiket az ukrán pilóták tudnának vezetni.

Bármi lesz is a háború kimenetele, Putyin már így is csodát tett az európai egység kialakítása terén

– vélekedett Soros György, aki azzal zárta sorait, hogy csak reménykedni lehet abban, hogy Putyint és Hszi Csin-pinget eltávolítják a hatalomból, mielőtt elpusztítják a civilizációnkat.

CHI

1647132924505.png
 
A Lenin kőrúton a November 7. tér és a Majakovszkij utca között
volt egy Szovjet kultúrát terjesztő üzlet.
Amikor kitört az 56-os forradalom, szétverték az üzletet. A forradalmárok
meg akarták "lincselni" szüleimet és barátaikat mert klasszikus orosz zeneszerzők hanglemezeit próbálták megmenteni.
Szóva mi sem vagyunk jobbak a Deákné vásznánál, pedig nagyra tartjuk magunkat. ;)
A hanglemez tömegcikk, így pótolható, a műalkotás nem.
 
Érdekes, hogy közvetlenül a forrásnál élö kanadaiak nem tudositanak arról egy szót sem, hogy Mariupulban az Azov alatt csücsül többek között Trevor Cadieux, aki a kanadai hadsereg elsö embere volt korábban, ha jól értem, vezérörnagyi rangban. Vajh. Mit is tesz ö ott?
 
Ja bocs, nem tudtam hogy mar a the times is kommunista, de ezutan oket sem ikdezem.
Jol tudom egyebkent, hogy Svajc nem engedi az ukran loszerelletast a svajcban mukodo nemet cegnek, hivatkozva a semlegessegere?
Svájciaknak a semlegességük szent tehén. Nehéz helyzetben vannak. A szankciókat mint "egyszeri alkalmazást" elfogadták, de a lőszerszállítás háborúzó országnak már törvény ellenes lenne.
 
Jol tudom egyebkent, hogy Svajc nem engedi az ukran loszerelletast a svajcban mukodo nemet cegnek, hivatkozva a semlegessegere?
Svájc, semlegességéről meglepő nézetváltozáson megy keresztül.

"Első a szabadság, utána jön a semlegesség: Svájcnak a fegyverszállítások terén is szolidaritást kell tanúsítania."

Ezt a "Neue Zürcher Zeitung" az ország és a németnyelvű terület egyik vezető konzervatív lapja fejtegeti.

 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Zsengi wrote on doki104's profile.
Kedves Doki!

Ajánlom figyelmedbe a szabályzatot!


Köszönöm
Sziasztok!Keresném a Korall együttes Sötét hajó c. dalát,és az Eddától a Nevesincs lányt.Köszönöm!
vorosmart wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm szépen az új fordítást, jó hétvégém lesz.
V.Márti wrote on sziporka78's profile.
Szia! Hálásan köszönöm a munkáidat és ezt a mostanit is!
Pityesz46 wrote on Sz László's profile.
Köszönöm a gyors segítséged hálás vagyok érte.

Statisztikák

Témák
37,253
Üzenet
4,573,565
Tagok
601,103
Legújabb tagunk
zu28
Oldal tetejére