Sorosozással, nehéz felfogású ellenzékkel rukkolt elő Orbán V. a fővárosi Erdogan-káosz másnapján

Ilyenek jutottak eszébe a Kossuth Rádió stúdiójában.

Törökország nélkül nem lehet megállítani a Magyarország és Európa felé tartó milliós migránsáradatot, ezt azonban az ellenzék nem tudja felfogni, nem akarja megérteni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, miután előző nap Budapesten tárgyalt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel.

A kormányfő azt mondta: a bevándorláspárti erőknek érdekük, hogy eltávolítsák Erdogan elnököt a székéből, mert ha Törökországban nincs erő, egyensúly, biztonság, kiszámíthatóság, rend, akkor nem fogják megállítani a migránsokat, és megvalósul "a bevándorláspárti erők álma", milliós tömegben érkeznek majd migránsok Európába. Soros György ezt meg is írta a "híres tervében", amely szerint évi egymillió migránsra van szüksége Európának - tette hozzá.

Amíg azonban Erdogan Törökország elnöke, és Európa meg tud vele egyezni, ő pedig így nem Európa, hanem Szíria felé nyitja a kapukat a migránsok előtt, addig "mi biztonságban vagyunk" - hangsúlyozta Orbán Viktor. A kurdok ügyében megjegyezte: Magyarország jelentős pénzügyi, katonai támogatást nyújt az Irakban élő kurdoknak.

Azzal kapcsolatban, hogy a napokban Vlagyimir Putyin orosz elnök és Heiko Maas német külügyminiszter is Budapesten járt, a miniszterelnök úgy fogalmazott: Magyarország a Berlin-Moszkva-Isztambul háromszögben éli az életét, a magyar kormányoknak pedig az az érdekük, hogy ez a három nagyhatalom érdekelt legyen a magyarok sikerében. Meg kell találni a kölcsönös tisztelet alapján a kölcsönös érdekeket, és jobb olyan államközi viszonyokat kialakítani, hogy mindkét fél úgy érezze, a másik nem fenyegeti az ő biztonságát - tette hozzá.

Úgy értékelt: a magyar közvélemény inkább támogatja a nemzeti alapú külpolitikát, amely úgy szól, "merjünk magyarok lenni", a magyar érdekek szerint kell eljárni. A korábbi, kisebbrendűségre épülő külpolitikával szemben a mostani sokkal inkább összhangban van a magyarok ösztönvilágával - fogalmazott. Egyúttal megköszönte a budapestieknek, hogy tudomásul vették a "diplomáciai nagyüzemmel" járó kényelmetlenségeket.

Kárpátalja, Románia, EU

A kárpátaljai magyarokról szólva a kormányfő kijelentette: egy olyan magára hagyott, nehéz helyzetben lévő népcsoportról van szó, amely joggal tart igényt a mindenkori magyar kormány támogatására. Megjegyezte: Ukrajna aláírt a NATO-val egy szerződést, amely szerint közeledni akar a katonai szövetséghez, és abban vállalta, nem csökkenti a területén élő kisebbségek jogait. Az ukránok azonban ezt nem teljesítik, de ez nem csak egy magyar ügy, itt a NATO belső szilárdságáról van szó, így a magyar kormány a NATO összetartó ereje mellett is kiáll, amikor fellép a kérdésben - magyarázta, bizakodását fejezve ki ugyanakkor, hogy Volodimir Zelenszkij új ukrán elnök politikája nem lesz magyarellenes.

Azzal kapcsolatban, hogy Fekete-Győr András Momentum-elnök nem a magyar, hanem a liberális párti román jelöltet támogatja a román elnökválasztáson, a miniszterelnök azt mondta: ez az SZDSZ gondolkodására, a nemzetközi kozmopolita életszemléletre épülő külpolitika. Ezzel szemben "a mienk nem ilyen, mert mi nemzeti alapokon állunk" - szögezte le.

A következő hétéves EU-s költségvetésről Orbán Viktor úgy foglalt állást: a magyar álláspont szerint indíthatók új politikák, de nem a régiek rovására, azokat meg kell tartani. A miniszterelnök egyébként arra számít, hogy a 2020 második félévében esedékes német EU-elnökség alatt születhet meg a következő uniós büdzsé.

Karácsony és a feladott álmok

Azzal összefüggésben, hogy az új főpolgármester, Karácsony Gergely szerdán részt vett a kormány ülésén, kifejtette: az önkormányzati választáson a kormánypártok - noha összességében megnyerték a választást - érzékeny veszteségeket szenvedtek, az ellenzék ennek ellenére továbbra is "diktatúrásdit" játszik. "Szerencsére a főpolgármester látogatásán nem történt ilyesmi" - fűzte hozzá.

A kormányfő szavai szerint az elmúlt kilenc év - Tarlós István főpolgármestersége - aranykornak tekinthető a főváros életében, Budapest és a kormány meg tudott egyezni a fejlesztésekről. "Budapest a nemzet szíve, a nemzet fővárosa is, olyan, mint a zsidóknak Jeruzsálem" - fogalmazott.

Most azonban kurzusváltás történt Budapesten, "visszajött a régi baloldali kormány összes embere lassacskán", akik egy más szemléletet képviselnek, mint amit Tarlós István vallott - mondta.

Kifejtette: a kormányülésen tizenöt-húsz fejlesztésről is megkérdezte az új főpolgármestert, mi a szándéka, mert a kormány megegyezést szeretne ezek ügyében, és "sok fájdalmas dolgot kellett lehúznom, nem volt kellemes ez a délelőtt a számunkra, álmokat kell feladni".

Példaként említette a Városligetet mint az egész nyugati világ legnagyobb kulturális fejlesztési programját, amelyet "megakasztottak", a főpolgármester ugyanis azt mondta, húzzák le a listáról a nemzeti galériára, a Magyar Tudomány és Innováció Házára, valamint a városligeti színház visszaépítésére vonatkozó terveket. Kellemes meglepetésnek nevezte, hogy a kommunisták által felrobbantott Regnum Marianum templom visszaépítésével kapcsolatban "megengedő" volt Karácsony Gergely.

A budapesti atlétikai vb ügyében a városvezető azt kérte, a hónap végéig várjanak, ám a nemzetközi szövetséggel november 15-éig dűlőre kell jutni - mondta a miniszterelnök, aki reménykedik, hogy ebben a kérdésben megváltozik a fővárosi közgyűlési álláspont.

Azt is megjegyezte, hogy László Imre XI. kerületi DK-s polgármester szerint szuperkórház sem kell. "Itt még futnék egy-két kört, mert nehezen tudom elképzelni, hogy abból a programból, amely úgy indult, stadionstop, abból kórházstop legyen" - fogalmazott.

Végül a turizmusra kitérve azt mondta: "Magyarország magyarabb ország, mint volt, sokkal inkább vállalja önmagát, mint korábban, ezért érdekesebbé váltunk a világ számára is".

MTI

images
 
Nem sěrtegetésnek szánom csak tényt közlök: buta vagy. Tudnad magad informalni de nem teszed.
remélem el is olvastad a hozzászólást, #61
ha nem olvastad, megismétlem ... a menkültek követeleik a jogaikat keveslik a mecseteket. Te mikor menekültként megérkeztél a németekhez követelőztél? Én még vendégségben sem szoktam követelőzni.
 
Sajnos fogalmad sincs az egesz menekult ugyrol, es emg sok mindenrol, a szabad demokracia alapjairol stb.
A menekultek nem kovetelnek semmit hanem jar minden menekultnek tiszteseges szallas etel es nemi penz amit az Egyesult NEmzetek Szovetsege all. az Ihas a Internacional Rescure , Tolsztoj a Karitasz ezek mind a menekultek jogaival es ellatasarol elosztasarol gondoskodnak.
A lagerekbe mindenfele nacio megtalalhato, es sokan tovabb akarnak menni akar Amerikaba vagy Ausztraliaba.
Aki a lagerbe megerkezik igen viszontagsagos utbol akar gyalog akar hajon akar repulon annak kisebb gondja is nagyobb mint kovetelozni.
A templomokat a hivek akarjak es hozzak letre, termeszetesen demokratikus allamokba az allam is besegit ha kell.
Itt jo paran megjartuk a lagereket es majd mindegyikunk mas es mas szervezettel jott ki ano. A lagerben a varakozas nem volt soha rovid ido. Mi 2 evet varakoztunk de volt olyan magyar aki 5 evet vart hogy be tudjon jonni legalisan Candaba.
Mecsetek mindehol vannak, meg Mo-on is. Az egyetemes vallaskulturahoz hozzatartozik, ugymint a katolikus templomok a reformatus imahazak a zsinagogak stb.

Tudod mi a gondja egy menekultnek, hol fog lakni , a lagerbol mikor tud kimenni es hova,a gyerekek mikor tudnak iskolaba menni , az orvosin mikor esnek tul, ha van papirjuk azokat le kell forditatni , ha nem beszeli a nyelvet maga is nyelviskolaba hogy es mikor hova tud beiratkozni. Mikor biraljak el kerelmet , kell keritenie tolmacsot /adnak ingyen de fel kell keszulni minden papirt atolvasni kozosen stb/
Voros Kereszt es mas ilyen szervezetek segitenek ruhakkal es mindenfel etanaccsal , orvossag stb.

UGy kell elkepzelned hogy megerkezel egy hatizsakkal egy tavoli orszagba es ott akarsz letelepedni, ha vegig gondolnad hol kezdened es kimondotan gyakorlatias dolgok elintezese beszerzese kotne le honapokig az idod nagy reszet.
 
remélem el is olvastad a hozzászólást, #61
ha nem olvastad, megismétlem ... a menkültek követeleik a jogaikat keveslik a mecseteket. Te mikor menekültként megérkeztél a németekhez követelőztél? Én még vendégségben sem szoktam követelőzni.
A fővárosi kormányhivatal engedélyt adott egy olyan általános iskola és gimnázium megnyitásához, amit Recep Tayyip Erdogan török elnök lobbiszervezete hoz létre a magyar fővárosban – értesült a 24.hu.
a padsorokban kizárólag török, vagy más származású diákok is tanulhatnak-e. Egyelőre az is rejtély, hogy a muszlim vallási nevelés szerepet kap-e az intézményben, és ha igen, ez együtt jár-e például mecsetépítéssel.
Ez szerinted nem veszélyes?
Pedig legális, a kormány támogatja.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Persze lehet hogy semmiféle mecset nem épül.......most.
Meg még valahol írtál a vizről...nos ez a Nestlé vezetőjének a véleménye...
Peter Brabeck akkor azt mondta, hogy a víz, mint emberi jog egy szélsőséges megközelítés, a víz kereskedelmi termék, aminek piaci értékkel kell rendelkeznie. A kritikák után finomított az álláspontján, azt mondta, hogy egy meghatározott mennyiség, mondjuk napi 25 liter valóban emberi jog, de ezen felül mindenkinek jobb, ha a vízért fizetni kell. Piacpárti érve szerint a víz egyre inkább szűkös termék lesz, a vízpazarlást pedig csak úgy lehet megakadályozni, ha fizetni kell érte.
 
setini írta:
Piacpárti érve szerint a víz egyre inkább szűkös termék lesz, a vízpazarlást pedig csak úgy lehet megakadályozni, ha fizetni kell érte.
Ez egy igen átgondolatlan de nyilván lobbizó kihasználni mindenkit akaró felfogás.
Majd lejjebb elmondom mi segít a víztakarékosságban.
Ezek a lobbizó piacpártiak azok azok akik a levegőt is árendába adnák.

Mint az eb szájában a koncot, úgy tartja a fösvény markában a birtokot. A kutyához is veszedelmes közelíteni, ha csonthoz jut! Az ilyen még magához is kegyetlen. Sajnálja saját magától az ételt, mert spórolni legjobban a hason lehet. Nem fűt, másoknál melegíti fel gémberedő tagjait. Aki egy fillért is kérne tőle, azt kizavarja. Óraszámra elveszekszik egyetlen forint miatt. A tiszta vizet is megszűrné, hogy zsírt találjon benne. A levegőt is árendába adná.

Következő:Csokonai Vitéz Mihály: Zsugori uram
Most is azért sóhajt és dúl-fúl magába,
Mért nem adhatja az áert árendába.
S öszvekalkulálván saját számadását,
Nyögve kárhoztatja szörnyű pazérlását.
Gyász idők! - így kiált, vádolván az eget, -
Lám, csak egy rövid nap mennyit elveszteget
Ma csak harminc arany jött bé a kasszába,

Te vagy még egyedűl, óh arany holdvilág,
Melyet árendába nem ád még a világ.
Te vagy még, éltető levegő! amelyen
Indzsenéri duktus nem járt semmi helyen.
Téged még, óh legszebb hangú szimfónia,
Ingyen is hallgathat minden emberfia:
S titeket, óh édes erdei hangzások,
Hallhatnak a szegény pásztorok s munkások.

Nos most jön megbotránkoztató felmérés és megállapítás.Valóság, meg kell győződni róla
És nem azért mert tudatosak másért.


Pont ott nem igazán pocsékolnak a vízzel hol nincs bevezetve a házba.
Ingyen kapják az utcáról közkútról.
Ám de be kell kannában hordani.
No ez az ami igazán takarékosságra ösztönöz.
 
Utoljára módosítva:
remélem el is olvastad a hozzászólást, #61
ha nem olvastad, megismétlem ... a menkültek követeleik a jogaikat keveslik a mecseteket. Te mikor menekültként megérkeztél a németekhez követelőztél? Én még vendégségben sem szoktam követelőzni.

Kedves gup,
te állandóan lerágott csontot teszel ide hamis feliratozással, nyilván gyűlöletet akarsz szítani.
-
Ez a kép, már 2016-ban, tehát 3 évvel ezelőtt ki lett tárgyalva a canadahun oldalán. Talán még megtalálod.
-
Az emberek protestálnak mert az illegálisan felhúzott imaházaikat lerombolták a hatóságok építési engedély hiánya miatt.
Elvárná az ember, hogy egy erőszakos aktust megtudjál különböztetni a pénteki imádkozás-tol. Ez általános műveltség kérdése.
-
upload_2019-11-10_9-8-26.png

-
A demokrácia csak akkor működik ha részt veszünk benne, ha kinyilvánítjuk az igényünket, a véleményünket.
-
Tudod, hogy hol és mikor tanultam ezt meg?
Akkor amikor én voltam menekült és az egyetemen az integrációról beszélt a professzor.
"A néma gyereknek az anyja sem érti a szavát" - hangzik a magyar közmondás.
A jelenlegi magyar kormány nem is akarja érteni mit akar a nép ezért némít el benneteket.
-
A magyar kormány vezetője 30 évvel ezelőtt uj szelet ígértek a politikában, ma Orbán a leg konzervatívabb.
Ha nem lazít, nem hallgat a mai fiatalokra akkor megfog ismétlődni a történelem, a Budai vár megfog tisztulni.
-
Vannak emberek akiknek a hatalom elveszi az eszét. Nem szó szerint de valahogy igy fogalmazott nemrég a Viktátor:
"Számunkra Europa volt az utolsó reménység, ma mi vagyunk az Európaiak utolsó reménysége" :eek:
-
Ezen még az agysebészek is csak csóválják a fejüket.
 
A fővárosi kormányhivatal engedélyt adott egy olyan általános iskola és gimnázium megnyitásához, amit Recep Tayyip Erdogan török elnök lobbiszervezete hoz létre a magyar fővárosban – értesült a 24.hu.
a padsorokban kizárólag török, vagy más származású diákok is tanulhatnak-e. Egyelőre az is rejtély, hogy a muszlim vallási nevelés szerepet kap-e az intézményben, és ha igen, ez együtt jár-e például mecsetépítéssel.
Ez szerinted nem veszélyes?
Pedig legális, a kormány támogatja.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Persze lehet hogy semmiféle mecset nem épül.......most.
Meg még valahol írtál a vizről...nos ez a Nestlé vezetőjének a véleménye...
Peter Brabeck akkor azt mondta, hogy a víz, mint emberi jog egy szélsőséges megközelítés, a víz kereskedelmi termék, aminek piaci értékkel kell rendelkeznie. A kritikák után finomított az álláspontján, azt mondta, hogy egy meghatározott mennyiség, mondjuk napi 25 liter valóban emberi jog, de ezen felül mindenkinek jobb, ha a vízért fizetni kell. Piacpárti érve szerint a víz egyre inkább szűkös termék lesz, a vízpazarlást pedig csak úgy lehet megakadályozni, ha fizetni kell érte.

Hagy toldjam meg a hozzászólásodat.
-
A mecsetekkel az a probléma, hogy olyan "vallási vezetők" mint Erdogán pénzeli és küldi a prédikátorokat.
A Török államfő a Magyar államfőhöz hasonlóan egy metamorfózison ment át, egyre többet hivatkoznak a vallásokra.
-
Erdogan felesége nem volt mindig kendóhordásig-vallásos,
mint a Kisz-titkárból lett miniszterelnök sem ismert korábban templomot belülről.
Nekem semmi problémám a fejkendővel, csak akkor ha ezt az államnak a vallással való összemosásához használják
Az 1955-ben született Emine Erdogan 2012 ota kendőben áll férje mellett a parlamentben.
-
Tipikus kritika kormány oldalról, hogy az öket kritizálók iskolai végzetiségét tagadják, leértékelik.
Ez furcsa, mert Orbán helyettese is csak egy hittanári diplomával rendelkezi
Erdogán Szijjartóhoz hasonlóan egy felekezeti iskolába járt ahol olyan szorgalmas volt, hogy a "Korán Pacsirtájának" nevezték.
Az iskolai tanulmányait "Szak-érettségivel Imámként" zárta.
-
A török államfő ezután állítólag Közgazdaságtant tanult a Máramarosi egyetemen és 1981-ben diplomázott.
A probléma csak az, hogy a felsőoktatási intézmény előszór 1982-ben lett alapítva, a dékán ezért nem találja Erdogán nevét.
 
A török államfő ezután állítólag Közgazdaságtant tanult a Máramarosi egyetemen és 1981-ben diplomázott.
A probléma csak az, hogy a felsőoktatási intézmény előszór 1982-ben lett alapítva, a dékán ezért nem találja Erdogán nevét.
Az apró csúsztatások.
Nem Máramarosi egyetem.
Hanem az isztambuli Marmara Egyetemen
Hogy azt mikor alapították nem tudom de semmiképpen nem akkor mint a Máramarosit.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Az apró csúsztatások.
Nem Máramarosi egyetem.
Hanem az isztambuli Marmara Egyetemen
Hogy azt mikor alapították nem tudom de semmiképpen nem akkor mint a Máramarosit.

Kedves tornando, köszönöm, hogy figyelmeztettél a tévedésemre.

Nem lett volna szabad a "Marmara-Universität-et", "Mármarosi-egyetemnek" fordítanom. :dr_24:
- A "Komitat Maramuresch"egy Romániai tartomány
- Mig a "Marmara-Universität" az Isztambulban van
- engedelmeddel utólag korrigálni fogom

A török elnök egyetemi végzettségét sokan kétségbe vonják.

Zweifel am akademischen Grad

Nach seiner offiziellen Biographie und vorgelegtem Dokument besitzt Erdoğan einen Abschluss in Wirtschafts- und Verwaltungswissenschaften von der Marmara-Universität aus dem Jahr 1981.

Verschiedene Fakten legen Zweifel an dessen Authentizität nahe:
Das Institut für Wirtschafts- und Verwaltungswissenschaften wurde unter diesem Namen erst 1982 gegründet.
Der Dekan und der Rektor, die vorgeblich das Diplom unterschrieben haben, waren erst ab 1982 im Amt.[151]

Die auf der Urkunde verwendete Schriftart soll 1981 noch nicht auf dem Markt gewesen sein.[151]
Die Nahverkehrsgesellschaft der Stadt Istanbul gibt auf ihrer Internetseite an, dass Erdoğan bis 1981 als Vollzeitbeschäftigter bei ihr angestellt war.[151]
Die mangelnde Authentizität des Hochschulabschlusses ist ein Problem, weil Erdoğan laut Verfassung sein Diplom vor der Wahl zum Staatspräsidenten zur Prüfung hätte vorlegen müssen. Der Verband der türkischen Hochschulprofessoren bezweifelt, dass Erdoğans Zeugnis diesem Anspruch genügt.[152]
-
Röviden összefoglalva:
- Az egyetemet egy évvel késöbb alapították mint ahogy az elnök ott végzett
- A dokumentumon használt betűtűtípus még nem volt a piacon.
- Az "isztambuli közlekedési" vállalat adatai szerint a későbbi elnök 1981-ben még az ö egész-napos alkalmazottjuk volt.
- A hiányzó főiskolai bizonyítvány egy probléma mert az Alkotmány szerint ezt be kellett volna mutassa az elnökválasztás előtt.

A forrásokat megtalálod a link nyomán

De ha már az okirathamisításnál vagyunk, emlékezzünk Orbán lelkes szavaira
- Mi mindannyian olyanok akarunk leni mint ö mondta már 2013-ban

A Budapesti találkozón Erdogán újra azzal fenyegette az EU-t, hogy
- ha nem kap elég pénzt akkor újra kinyitja a határokat.
- Aztán gyorsan Orbánra nézett és mosolyogva megjegyezte, hogy
"A menekültek tudni fogják, hogy ne Magyarországon át menjenek"

„Ob Unterstützung kommt oder nicht, wir werden unsere Gäste weiter beherbergen, aber nur bis zu einem gewissen Punkt“, sagte Erdogan bei der Pressekonferenz mit Orban in Budapest.

„Ohne mehr Unterstützung wird die Türkei die Grenzen öffnen müssen“ so Erdogan, der lächelnd hinzufügte: „Aber die Flüchtlinge wissen, dass die Route nicht über Ungarn gehen wird.“

A politikai helyzet arra mutat, hogy
- a menekültek nem is mehetnek más felé csak észak-nyugatra
- a hazájuk felé vezető ut elvan vágva, a túloldalon felzárkózott Ássad

Érdekes, hogy a Török államfő sem tudott mondani semmit arról, hogy
- most ö vagy Soros küldi a menekülteket Europára. :D
- nyilvánvalóan Orbán és Erdogan aki sakkba akarja tartani nyugateurópát
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Mit kene ennunk szaraz kenyeret? Mi baj van a pulykaval? Ne mehetunk vissza az oskorba es bolenyekre vadaszva teremtsuk meg a napi betevonket.
Soha ennyien meg nem voltunk a foldon, ezt ellatni elelemmel csak nagy uzemi modon lehet.Pont a fejlett tarsadalom tudja a szegenyebb orszagokat kisegiteni elelmiszerrel mert ha nem tenne millioszamra halnanak ehen. MEg igy se sikerult felszamolni a fold lakoinak ehezeset.
A globalizacio mellet sok erv szol, ma kis orszagok de a nagyok se tudnak csak a sajat ellatasukat biztositani.
NEm az elemiszer nagyuzemi termeles teszi tonkre a foldet es a klimat hanem az oserdok leegese vagy a sziberiai tementelen terulet leegese ami felulmul minden kornyezetszenyezest.
 
Tudod, hogy már magadat is hülyének nézed?
Nem tudom miután elolvasod a hozzászólásokat, mennyite érted meg.
Tehát le van írva, hogy a nagy francia demokráciában a 21. században bevezetik és vagy hatszor meghosszabbítják a rendkívüli állapotokat. Sőt szerintem érthető magyarázó szöveget is mellékeltem, hogy ez mit jelent a francia állampolgároknak ... ehhez hasonlítod a budapesti forgalomkorlátozást,
Ha már említed a beadott menedékkérelmek számát, esetleg informálódhatnál arról is, hogy mitől véd a kerítés, mi van azokban az országokban ahol nem képesek védekezni, de itt egy kis publikus helyzetjelentés:
 
Utoljára módosítva:
Megválaszoltad magad - a jólétünk tiltott gyümölcs, védelmezése a rabló védelmezése a zsákmány fölött.
Életmódváltásra van szükség, lassan be kéne látni, hogy ez tarthatatlan.
Délibáb.
Rossz útra vittek, cinkosok vagyunk a fogyasztói szokásaink által. Akkor is, ha becsaptak. Lerabolták a földet a jólétünkért, emberek milliói elöl elrabolják a termőföldet, hogy Martini-libák, Thanksgivig pulykák és egyéb állatfajták altassák el a lelkiismeretünket, és megtartsák a hitünket abban, hogy ez a mi jólétünk, amiért megdolgoztunk, amit meg kell védeni.
Nem tartható tovább. Minél jobban ragaszkodunk ehhez az életformához, annál biztosabb, hogy zombihordák fognak felfalni.
Pedig lehetne okosan is, de a "jólét" mögött ami van, az kapzsiság.
Elnyeri méltó büntetését.
Hát igen. Ez tkp. igaz. És ez egyben azt is jelenti, hogy vége a demokráciának. Ha volt egyáltalán... Ugyanis a nyugati, jólétben élő ember önszántából nem lesz hajlandó életformájának radikális megváltoztatására és jóléti lehetőségeinek feladására. Vagy lesz egy remélhetően felvilágosult hatalmi erő, amely erre rákényszeríti, vagy jön a háború. Nem kell ehhez nacionalistának lenni, mint ahogy ezt beállítják, mármint, hogy ez lenne a konfliktusok egyedüli oka. A konfliktusoknak ezer és egy oka van. A modern ember előállított még jó pár okot. Ezt látjuk ma.
 
kis érdekesség, ismét bevezeti a határellenőrzést Dánia a svédországi határain ... vajon mitől félnek.

Kelet Európai rabló bandák? - Te mire tippelsz? - Olvassuk el mit mond a Dán kormány

"A dán kormány ideiglenesen bevezeti az ellenőrzést a Svédországi határán.
Nick Hækkerup igazságügyi miniszter szerint november 12-én elindítják a határ ellenőrzést.
Hetente többször autók, vonatok és kompokat fognak ellenőrzése a határon.
De egy 24 órán át tartó ellenőrzés nem lesz bevezetve.


A dán kormány ezzel reagál a dániai robbanás sorozatra amik ez évben történtek.
Koppenhága területén 2019-ben már 13 robbanás történt. Több svéd került gyanúba.

Többek között a dán adóhatóság épületét ért nyári robbanás miatt.
Ezen túlmenően a dán fővárosban vannak problémák a csoportos bűnözéssel is."

-
De lehet, hogy a naci gyilkosságok miatt? Eröl te biztos első kézből vagy informálva.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
De lehet, hogy a naci gyilkosságok miatt? Eröl te biztos első kézből vagy informálva.
rosszul gondolod ... A „svéd” elkövetőknek csak az állampolgárságát hozták nyilvánosságra, a nevét és fényképét azóta sem tették közzé. A skandináv rendőrség körözésre vonatkozó elrendelési gyakorlatát és a nyugati polkorrekt médiát ismerve nyilvánvaló, hogy nem svéd vikingekről van szó.
Ha már külföldi aktualitásoknál tartunk, hallottad, hogy harmadik legnagyobb párttá erősödött valami VOX nevú párt a mostani spanyolországi parlamenti választásokon? Vajon miért erősödnek ezek a bevándorlásellenes pártok, miért nő rohamosan a szavazóbázisuk?
 
Utoljára módosítva:
rosszul gondolod ... A „svéd” elkövetőknek csak az állampolgárságát hozták nyilvánosságra, a nevét és fényképét azóta sem tették közzé. A skandináv rendőrség körözésre vonatkozó elrendelési gyakorlatát és a nyugati polkorrekt médiát ismerve nyilvánvaló, hogy nem svéd vikingekről van szó.
Ha már külföldi aktualitásoknál tartunk, hallottad, hogy harmadik legnagyobb párttá erősödött valami VOX nevú párt a mostani spanyolországi parlamenti választásokon? Vajon miért erősödnek ezek a bevándorlásellenes pártok, miért nő rohamosan a szavazóbázisuk?

Látom, hogy már megint faji megkülönböztetés amit lángra szeretnél gyújtani.
Képzeld el mi lenne ha Nyugat Európában minden bűnözéshez odatennék, hogy teljesen magyar, fél magyar, vagy negyed magyar?
-
Nem tudom elképzelni, hogy egy Svédországba frissen jött menekültnek
milyen érdeke lenne a szomszédos Dánia adóhivatalát bombával megtámadni?
-
Olvassál már inkább arról, hogy a neonácik hogyan terjeszkednek Svédországban.
A Németországi naci terror még mindig nem jutott el a füledhez, vagy nem akarod a kamerádjaidat hírbe hozni.
-
- A Spanyol Parlamentben 15 párt üll
- Hogy a VOX a harmadik lett az idén másodszor végrehajtott választáson egy figyelmeztetés
- Nem emlékszem, hogy tavaly eldicsekedtél volna azzal, hogy az MSZP a 3. legerősebb párt lett Magyarországon
- Már régóta tudjuk, hogy minden országban az emberek 10-15%-a nacionalista.

- A nacionalista VOX legfőbb témája nem a menekültekkel kapcsolatos, hanem
- A központi irányítás megerősítése, a Baszk és Catalon szeparáció megakadályozása
- Ehhez csatlakozik még a női egyenjogúság léépítésé, terhesség megszakítás betiltása, homofóbia...

- Azt kérdezed, hogy miért látjuk ezt a tendenciát?
- Azért mert olyan szorgalmas katonái vannak a fasizmusnak mind te aki félrevezeted az embereket
- Te csak címszavakat, parolákat használsz,
- ha látod, hogy a beszólásod nem esett termő talajra nem érvelsz tovább az "igazad mellett",
- hanem keresel egy másik hazugságot, hátha arra rábukik valaki.
 
Nem tudom miután elolvasod a hozzászólásokat, mennyite érted meg.
Tehát le van írva, hogy a nagy francia demokráciában a 21. században bevezetik és vagy hatszor meghosszabbítják a rendkívüli állapotokat. Sőt szerintem érthető magyarázó szöveget is mellékeltem, hogy ez mit jelent a francia állampolgároknak ... ehhez hasonlítod a budapesti forgalomkorlátozást,
Ha már említed a beadott menedékkérelmek számát, esetleg informálódhatnál arról is, hogy mitől véd a kerítés, mi van azokban az országokban ahol nem képesek védekezni, de itt egy kis publikus helyzetjelentés:


Nagyon az idegeimre mész. A video arról számol be, hogy
- embereknek nincs fedél a fejük felett
- az utcán kénytelenek lakni
- se ételhez sem vízhez nem jutnak
- megrekedtek ezer kilométerekre a hazájuktól...

- Egy normális emberből egy ilyen kép, együttérzést, segíteni akarást vált ki, belőled gyűlöletet
- A Parlament első sorában ott ül az a sok keresztény teológiát tanult kormányképviselő
- Az egyházi vagyonból zsírosra hízott főpapság a palotáikban
- az EUs pénzekből renovált katedrálisokban minden vasárnap felolvassák az evangéliumot
- különös hangsúllyal a hegyi beszédre, az irgalmas szamaritánusról de mit használ
- Ha ez a keresztény kultúra akkor kérlek ne kultiváljátok tovább
- mert ez az a kép amikor a Gestapo vagy az AVO elcipelte szomszédaitokat
- aki az ilyen képeket elfogadja az mosogató rongy nem bátor magyar ember
 
Őszintén köszönöm az áldozatos munkádat - esetünkben azt hiszem ezt hívják troll-etetésnek.
Csak rá ne menjen az egészséged!

Egyszer majdnem kiraboltak engem Budapesten. (jobban mondva nem egyszer)
Másnap elmentem a rendőrségre feljelentést tenni, kérve öket, hogy esténként posztoljanak a téren
Felvették a jegyzőkönyvet de mivel tréfásan meséltem el, hogyan futottam el 3 rabló elöl hét nem vettek komolyan.

Akkor megtanultam, hogy a felháborodott hanggal nyomatékot adunk a véleményünknek.

Bizony vannak esetek amikor fel kell állnunk és az asztalra kell üti
Nem várom el gup-tól, hogy üljön vonatra és vigyen egy bőségkosarát Bihácsra
de ami a leg kevesebb, hogy legyen rossz lelkiismeretünk ha már nem tudunk segíteni
Nem igaz, hogy Magyarország nem tudna ezeknek az embereknek segíteni

Nem tudom, hogy mi lesz eböl a generációból akiket a kormány gyűlölet szitása nevel fel.
Sejteni azért már lehet, nacik, terroristák lesznek, egy ököl-társadalom fog létrejönni

Ne aggódj miattam, én szerencsére nem orbánisztánban élek. A legrosszabb esetben belefásulok. :)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,632
Tagok
615,328
Legújabb tagunk
KissViktória12
Oldal tetejére