Stadler József visszavásárolta a stadionját

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Április 15.

Melitta - 2017 Április 15, 20:57
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  „Visszavásároltuk a stadiont a Stadler-alapítvány részére, az adásvételi szerződést aláírtuk.” Így jelentette be saját Facebook-oldalán Stadler József, egykori juhász, majd nagyvállalkozó és klubtulajdonos, hogy közel két évtized után újra az ő kezében van a legendás akasztói létesítmény.

  Stadler József egykor igencsak tehetős ember volt, és 1993-ban saját futballcsapatot is létrehozott a Bács-Kiskun megyei községben, amely amelyet önmagáról Stadler FC-nek nevezett el, és amely a következő szezonban feljutott az NB I-be. Ennek örömére építtette Stadler a tizenkétezer férőhelyes stadiont.


  A Stadler FC négy szezont töltött az élvonalban, de miután a tulajdonost adócsalás miatt elítélték, 1998-ban kiesett, és a másodosztályban már nem indult el. A stadiont az adóhatóság lefoglalta, de a cég felszámolója éveken keresztül hiába próbálta értékesíteni, senkinek nem kellett, állapota pedig egyre csak romlott.

  „Saját csapatot ugyan már nem akarok, ám a stadion attól stadion, hogy focimeccseket is rendezzenek benne” – mondta Stadler a Rangadónak. Állítólag óriási tervei vannak, és azon dolgozik, hogy ismét élet költözzön az akasztói létesítménybe. Egy bizonyos összeg még mindig hiányzik ahhoz, hogy a Stadler-alapítvány teljes egészében a magáénak tudja a létesítményt, ezért az egykori nagyvállalkozó felajánlásokat vár.

  A Facebookon Stadler azt írta: az adományok fejében különböző kedvezményekre vehetnék igénybe a stadiont, persze csak miután birtokon belül kerültek. A focimeccsek mellett konferenciákat említett, sőt úgy képzeli, szállás és étterem is lenne az egykor szebb napokat látott létesítményben.

  stadler.jpg
   
  asztrológus kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Április 15.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Kérdés, hogy összejön-e....mert amit szabad Jupiternek....

Megosztás