Hírek Szégyenlistára került a londoni magyar nagykövetség – Ez a bűnük

A Transport for London (TfL), a brit főváros közlekedéséért felelős önkormányzati szervezete szégyenlistát készített, és sajnos a magyar nagykövetség is a listán végezte.

A TfL arról készített listát, mely nagykövetségek tartoznak nekik a legtöbb pénzzel a be nem fizetett dugódíjak miatt. A középmezőnyében ott van a magyar nagykövetség is, akik 625 millió forintnyi tartozást halmoztak fel – közölte az Index.

65 milliárd forintnyi be nem fizetett dugódíjat próbál behajtani a Transport for London a londoni nagykövetségeken – szúrta ki a HVG. A TfL adatai szerint a legtöbb pénzzel az Egyesült Államok tartozik, de a londoni magyar nagykövetség is jelentős tartozást, több mint 625 millió forintot halmozott fel, mivel a dugódíj 2003-as bevezetése óta semmit sem fizettek az úthálózat használatáért.

Mivel a dugódíj nem adó, hanem szolgáltatási díj, a diplomaták sem mentesülnek a kifizetés alól.
Továbbra is követelni fogjuk az összes be nem fizetett dugódíjat és a kapcsolódó büntető felszólításokat, és szorgalmazzuk, hogy az ügyet a Nemzetközi Bíróság elé terjesszék
- közölte a TfL.

1716774722771.jpeg
 
Az a fájó hogy az ilyen viselkedés nagyban rombolja az emberek szociális hozzáállását .
Ez nem biztos hogy észrevehető .
 
Tarlós jut eszembe hogy támadták, mert be akarta vezetni Budapestre a dugódíjat.(2013-2015)
Annak bevételéből most futná az angol adóra
 
Utoljára módosítva:
Tarlós jut eszembe hogy támadták, mert be akarta vezetni Budapestre a dugódíjat.(2013-2015)
Annak bevételéből most futná az angol adóra
A dugódíj bevezetése amellett vajon mennyit essnének az ingatlanárak? És megoldódna a közlekedési probléma? Az viszont biztos, hogy jövedelmező befektetés (a kiépítés és üzemelés) lenne.
 
Utoljára módosítva:
És akkor ne csodálkozzunk a külföldiek véleményéről a magyarokkal szemben ha a drágalátos követségünk így áll a dolgokhoz.
 
most szombaton is dugódíjat kellene szedni a fidesz által szervezett kommunista háborúpárti menet résztvevőitől, ezek az emberek akik majd felvonulnak semmiféle békét nem képviselnek, sőt az agressziót és a háborút támogatják, ez szó szerint állbékepárti menet lesz.

mondjuk arra jó lesz a szombati fideszes állbéke párti menet hogy a szervező CÖF megint több száz millió forintot menthessen ki az adófizetők pénzéből.
 
Ezek szerint zavarna ha a befizetők listáján állnánk.
nem tudom, mert nem tudom melyik orzágok fizettek, akkor meg lehet együtt emlegetnének például Észak Koreával, és az lenne a gondja az ellenzéknek
Persze egy tendenciózus fideszes megjegyzésnek ilyennek kell lenni amilyen ez.
csak tényeket költem, mint mindíg ... és ugyanazt a mércét kell használni, mindenkivel szemben
 
nem tudom, mert nem tudom melyik orzágok fizettek, akkor meg lehet együtt emlegetnének például Észak Koreával, és az lenne a gondja az ellenzéknek

csak tényeket költem, mint mindíg ... és ugyanazt a mércét kell használni, mindenkivel szemben
Minden esetre a csalók és a becstelenek oldalán állsz.:)
 
a Világ melyik államában nem ezt skandálja az ellenzék, hogy csalók!, becstelenek! Ez a dolguk, ja meg még a "monggyon le!"
Tereléssel próbálkozol mint mindig.:D

Most a londoni magyar követség szégyenletes viselkedéséről van szó, ami neked rendben van.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

macskusz12 wrote on Dobrosi Mezei Józsefné's profile.
oké akkor megvagyunk... menj fel a szójátékokra ami neked a legkönnyebben megy és 20 játékot játsz le utána bármihez hozzáférsz...
petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,278
Üzenet
4,828,863
Tagok
617,081
Legújabb tagunk
TimothyJum
Oldal tetejére