Szakítóslevelet írt a lábának, mielőtt amputáltatta

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 November 16.

Melitta - 2014 November 16, 16:23
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Rebekah Gregory DiMartino az egyik túlélője a másfél évvel ezelőtti bostoni maratonon történt merényletnek, és bár az összes végtagja megmenekült, 15 műtét után mégis amputálták a lábát.

  A 27 éves nő egyébként egyike annak a 17 embernek, aki elveszítette lábát a 2013 áprilisában történt bombamerénylet miatt – írja a Buzzfeed.

  DiMartino viszont önként döntött úgy, térd alatt amputáltatja bal lábát, és ezt annyira pozitívan fogta fel, hogy még egy szakítóslevelet is írt lábának, amit közzétett a Facebookon.


  Biztos vagyok benne, hogy nem újdonság számodra sem, hogy elhidegültünk egymástól. A szerelem, ami egykor megvolt, elapadt, és ez a kapcsolat számomra már inkább teher. Sok mindenen mentünk együtt keresztül, sok helyen voltunk, sok mindent csináltunk, és a legtöbb nehéz lépést velem együtt tetted meg. Megígérhetem, hogy ezt mindig is nagy becsben tartom majd.

  És nem mondom, hogy ez most nem nehéz nekem, de bármilyen rossz is kimondani, úgy érzem, kettőnk ideje lejárt. Mert azt kéne éreznem, hogy veled együtt jobb ember vagyok. De már régóta nem ezt érzem. Hanem azt, hogy visszatartasz attól, hogy kiteljesedjek. Tudom, hogy nehéz lesz hallani azt, amit mondok, de sosem hazudtam neked és nem most akarom elkezdeni. már nem tudod megadni, amire szükségemvan.

  És már nem is tudok veled együttérezni. Szeretlek. Tényleg. De úgy érzem, hogy ezt most meg kell lépnem. Végül pedig fogadd el ezt az ajándékutalványt, remélem örülsz majd neki. Menj el egy utolsó pedikűrre, és élvezd ki, mert holnap... végre kiváglak az életemből.

  Kívánom neked a legjobbakat, bárhol is végzed,

  Rebekah

  Egy nappal később, november 10-én hétfőn pedig a következőt írta ki Facebookra:

  Viszlát láb!!!!!!!!!
  [​IMG]
  Így nézett ki DiMartiono lába több műtét után is
  Fotó: Facebook
  DiMartino azért döntött úgy, hogy örökre megválik lábától, mert az elmúlt másfél éve alatt kicsit sem csökkentek fájdalmai, és emiatt mozogni is nehezebben tudott. Ez pedig megnehezítette életét, amihez az is hozzátartozik, hogy egy hétéves kisfiú anyja. A bombamerényletben egyébként nem csak a nő, de férje és fia is megsérültek, ugyanis a befutónál drukkoltak DiMartinónak.

  [​IMG]
  Fotó: Facebook
  A több óráig tartó műtét komplikációmentes volt, DiMartino pedig jól van. Annyira, hogy a műtét után a következőt írta:

  Ahogy lenézek, látom, hogy a lábam tényleg eétűnt, de emiatt egy cseppnyi szmorúság sincs a szívemben. Mert vége annak a sok feszültségnek és szenvedésnek ami 2013 áprilisa óta tartott, és végre továbbléphetek.
  [​IMG]
  Fotó: Facebook
  Rebekah DiMartino pedig most nem csak boldog, de hihetetlenül optimista is, mert azt tervezi, hogy új protézisével elindul a 2015-ös maratonon.

  MJ.

  lab.jpg
   
  Paulikbalivica kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 November 16.

  1. cdurmol
   cdurmol
   Min kell keresztülmennie egy embernek, hogy ezt így tudja szemlélni?!
   Minden jót Rebekah! Remélem, a műtét után jobb!
  2. nikoca1992
   nikoca1992
   Jobbulást neki! :) Meg sok sikert a továbbiakban!
  3. setni
   setni
   Ez aztán az akaraterő én biztos teljesen összeomlottam volna. De ő nem hogy kétségbe esik hanem humorizál. Igen ez EMBER így nagy betűvel.
   Paulikbalivica kedveli ezt.
  4. most
   most
   az önreflekív humor, tragédia idején nagy erőt ad...
   pl Királyhegyi Pál a németországi lágerekben tölött kalandjáról irt könyvet.. az első 200 évem cimen

   Amikor megkérdeztük Királyhegyi Pált, miért adta humoros önéletírásának az Első kétszáz évem címet, így válaszolt:
   „Ha igaz, hogy a háborús évek duplán számítanak, még le is tagadok a koromból, ha azt mondom, hogy 200 éves vagyok,
   hiszen már a főnököm volt I. Ferenc Jóska, Horthy Miklós, Szálasi., a nemzetvezető, sőt Auschwitzban is dolgoztam, mint egyszerű deportált, márpedig köztudomású, hogy ott elég lassan múlt az idő – már ameddig élt az ember.”
   Paulikbalivica kedveli ezt.
  5. blober
   blober
   Átkozott terroristák.
  6. Ajuda67
   Ajuda67
   Sapka le a pozitív életszemlélete előtt, és hogy csak azért sem akarja tragédiának látni, amit mindenki más annak lát.
  7. Andi_HU
   Andi_HU
   Fantasztikus ez a pozitív gondolkodás egy borzalmas merénylet után. Tanulhatnánk ettől a fiatal nőtől, amikor sokkal kisebb tragédiáktól, napi problémáktól kétségbe tudunk esni. Ő nem a bohából csinált elefántot, hanem az elefántot próbálja bolhaként szemlélni. Jó egészséget és sikeres szereplést kívánok a martonon.
   Ajuda67 kedveli ezt.

Megosztás