Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet II.

ladysla témája a 'Pedagógusoknak' fórumban , 2015 December 6.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. anett5

  anett5 Állandó Tag

  Tanfelügyelet oldalt délelőtt elértem..., nekem az nagyon kellett, mert eljárás volt és megnézem a felületen lévő dokumentumokat....
   
  verocska60 kedveli ezt.
 2. BAJ

  BAJ Állandó Tag

  Ugyanezért néztem ide megint. Roppant megnyugtató, hogy a hiba nem bennem és a készülékemben van. Vajon mikor tudok rajta dolgozni? Igencsak sürgős lenne.
   
 3. BAJ

  BAJ Állandó Tag

  Nekem az önértékelés kellene, de nagyon. Viszont délelőtt nem értem rá (elvégre óráim voltak), most rögtön ezzel akartam kezdeni. Aztán végem lett. Mi a csuda van már? Az a helyzet, hogy nagyon nehezen viselem, ha nem tudok valamit határidőre megcsinálni. :( Azt hiszem, előveszem azt a bizonyos ráját.
   
 4. Gagamail

  Gagamail Állandó Tag

  Én kedden sem tudtam befejezni, mert 4-5 dokumentum nem nyílt meg este sem, szerdán pedig már sehogy. Így nincs lezárva az értékelés.
  Van word jkönyvem, ha más is így járt, és kell, csatolom.
  Természetesen az élőfejből, élőlábból töröltem az adatokat. Aki szeretné, beírhatja az eljárás azonosítóját az élőlábba az értékelő mellé, s a dátumot az élőfejbe :)
   
 5. BAJ

  BAJ Állandó Tag

  Ezt találtam az OH felületén:
  Tájékoztatjuk, hogy a rendszerkarbantartási feladatok elhúzódása miatt az intézményi önértékelési, az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzési és pedagógusminősítési értékelő felületek a mai nap (2019.05.16.) végén indulnak újra.
  Türelmét és együttműködését köszönjük!
  Gondoltam, teszek egy próbát, kinek mi a nap vége. Óriási siker: feltöltöttem az egyik önfejlesztési tervet. Boldogan léptem a következőre, hogy na aztán most azt is megcsinálom. Hát, ahogy én azt elképzeltem. Kiírta, hogy hálózati hiba történt. Ez még csak oké, de a harmadikkal kicsit többet kellett volna dolgoznom, ahhoz el kellett volna jutnom az kolléga önértékeléséhez.
  Megy ez, csak legyen elég türelem. Fent van a második is. :hurra::hurra::hurra:
  És sikerült bejutnom a harmadik önértékelésbe is, leszedtem gyorsan, ami kell a kollégának a fejlesztési terv elkészítéséhez. Igaz, az ő feltöltési határideje holnap van. De hát ő is úgy működött két hónapig, mint a felület keddtől. Vagyis sehogy. :oops:
   
  verocska60, t.s. és Gagamail kedveli ezt.
 6. Gagamail

  Gagamail Állandó Tag

  Én nem voltam ilyen szerencsés - 22.02-kor próbáltam, eljárásokat betölti, kolléga nevére katt, megnyitja, előzetes értékelést már nem, kérdéseket nem, egyéb funkciókat, pl. Látogatási beosztás - egyáltalán nem.
  Viszont kijavítottam az alapadatoknál a nevem, arra, amit használok, na, azt hagyta. S elégedetté tett! Ez is siker :)

  Most még várok, s teszek még egy próbát, de aztán vége, mert holnap 7-kor már az állomáson kell lennem (aranyos volt az útvonaltervező, azt írta repülővel 2 perc :))
   
  Verőce, lányos, anett5 és 1 másik tag kedveli ezt.
 7. nyár9

  nyár9 Állandó Tag

  Érdekes! Én ma (17-én) a látogatási beosztásomba sem tudok belépni, pedig tegnap telefonon kaptam egy kirendelést június 7-re. Nagyon igyekezni kellene az értékeléssel!
   
  cubakati, Gagamail, lányos és 1 másik tag kedveli ezt.
 8. Verőce

  Verőce Állandó Tag

  És mennyivel előbb kell kiérni a reptérre?
   
  Gagamail és anett5 kedveli ezt.
 9. lányos

  lányos Állandó Tag

  Hát igen...Mert ha 2 órával, akkor bukta :dr_9:
   
  Gagamail és anett5 kedveli ezt.
 10. biblio

  biblio Állandó Tag

  A 30 órás EFOP 3.2.4-16-2016-00001 (a megkapott laptopokhoz elvégzendő - Istenem! De magyartalan lett!) Krétában elvégzendő tanfolyam 70 kérdése!
  Sikeres felkészülést, és VIZSGÁT Mindenkinek!
   

  Csatolt fájlok:

 11. hairfair

  hairfair Állandó Tag

  Isten vagy! Több ezer lény hálás Néköd!:D
   
  Siry Tünde, szullone, BAJ és 1 másik tag kedveli ezt.
 12. biblio

  biblio Állandó Tag

  Csoportmunka volt a megszületése, de látom megérte. :dr_31::hurra::dr_175:
   
 13. Csipike2014

  Csipike2014 Állandó Tag

  Nagyon szépen köszönjük!
   
 14. Somi62

  Somi62 Állandó Tag

  Gyógypedagógus szakértő vagyok, nem kell megijedni az elnöki feladatoktól. Ha gyógypedagógiai intézményben dolgozik és tanít, minden megegyezik a szokásos eljárásrenddel. Ha valami különleges a feladatköre Pl. bölcsődében gyógypeda , vagy szakértői központban vagy pedagógiai szakszolgálatnál csak vizsgálatokat végez, akkor szintén nincsen óralátogatás a személyiségi okokra való tekintettel, ha valamilyen fejlesztő foglalkozásokat végez, akkor van óralátogatás. Írd meg, hogy mi a munkaköre , akkor pontosan tudok segíteni.
   
  anett5 kedveli ezt.
 15. ladysla

  ladysla Kormányos Fórumvezető Kormányos

 16. anett5

  anett5 Állandó Tag

  Köszönjük!!!
  Fővárosi Klikkes iskolába ma érkezett a mail, hogy 30 órás akkreditált képzésnek számít nekünk is, laptop nélkül...
  A szerződést a vezetőség gyűjti össze és küldi tovább, erre figyelnünk kell.
  Kb 1 óra alatt végig lehet kattintgatni és kitölteni a teszteket, ha gyorsan csinálod.
  Egyébként sok hasznos információt tartalmaz, oktatáshoz alkalmazható internetes oldalakkal, programokkal. Érdemes végigolvasni.
  Akár önfejlesztési tervbe is bele lehet venni, bár a kurzusra kb 1 hétig lehet regisztrálni... De az adott internetes oldalak megismerése később is történhet...

  Jó kattintgatást kívánok, itt szakad az eső, úgyhogy tanulmányozom én is!
   
 17. BAJ

  BAJ Állandó Tag

  Ti miért nem kaptatok laptopot? Egyébként én már végeztem a tanfolyammal, tanúsítvány még nincs. Kb. 3 és fél óra volt úgy, hogy mindent elolvastam. Átmentem a linkekkel az ajánlott oldalakra is, ott is elolvastam azt, amit érdekesnek találtam. Ami az első öt mondat után nem fogott meg, azt ott hagytam. Viszont az összes linket kigyűjtöttem és elmentettem magamnak. Valóban sokaknak sok hasznos információt tartalmaz. Nekem most azért nem volt benne sok újság, mert hasonló jellegűt (digitális szaktanácsadói tanfolyam) februárban végeztem, ami 60 óra volt. De valóban jó összeállítás, viszont ettől még nem fogja senki használni. Amúgy nálunk ma kezdték szerelni az internetet (a gyorsabbat, lassúnk eddig is volt), holnap is szerelik, senkit nem zavar (csak minket és a gyerekeket), hogy OKÉV mérés lesz.
   
 18. moniska

  moniska Állandó Tag

  Nem ide tartozik, de tudna nekem valaki információt arra vonatkozóan mondani, hogy az idegennyelvi mérés napján a nyelvszakos miért nem lehet az iskolában, tehát az óráit sem tartja - nem találtam erről semmit és izgatja kicsit a fantáziámat.....
  A magyar-matek kompetencián meg mindig a két szakos ül bent - gondolom ez az előirás, de nem értem...
   
 19. spiky

  spiky Állandó Tag

  Ezt nem is értem. Nálunk az ellentétes nyelvszakosok ügyelnek. ( németes angolon, angolos németen) Érdekes lenne, ha nem mehetnék dolgozni aznap. Esetleg kényszerszabira küldenek? Nincs ilyen előírás.

  "A felmérésvezetők az adott feladatellátási helyen tanító pedagógusok közül azok lehet-nek, akik nem rendelkeznek az adott idegen nyelv oktatására jogosító végzettséggel."
  Forrás: https://www.oktatas.hu/pub_bin/dloa...degennyelvimeres2019_utmutato_eljarasrend.pdf

  Valakinek problémája lehet a szövegértéssel.
   
  Utoljára módosítva: 2019 Május 28
 20. spiky

  spiky Állandó Tag

  "A felmérésvezetők az adott feladatellátási helyen tanító pedagógusok közül azok lehet-nek, akik nem rendelkeznek az adott idegen nyelv oktatására jogosító végzettséggel."
  Forrás: https://www.oktatas.hu/pub_bin/dloa...degennyelvimeres2019_utmutato_eljarasrend.pdf
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás