Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Beáta67

Állandó Tag
Állandó Tag
Én még nem kaptam meg a belépéshez szükséges kódot, de látom, már gőzerővel dolgoztok. Valaki feltenné a tanulási egységek feladatait? A másodikat már sikerült letöltenem. Köszi!
 

fecsike

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden feladatot meg kell oldani és küldeni? Mennyi idő alatt?
A határidőt nem tudom, de nem hinném, hogy az egészet holnapra. Sőt egy másik társunk átküldött egy ütemezést, mert ők azt megkapták a trénerüktől. Aszerint az egész végére csak péntekig kell eljutni. Az első feladatot nem tudtam letölteni én sem, úgyhogy azt nem tudom megosztani veletek. Annyit tudok róla, hogy ilyesmit kell írni, hogy mit várunk a képzéstől és milyen előzetes tudás birtokában vagyunk. Vagy valami ilyesmi. talán hajnalban fel lehet majd menni.
 

fecsike

Állandó Tag
Állandó Tag
A pp.-t nem engedte feltölteni. Hajnalban működött a rendszer, lehetett használni. remélem, napközben is így marad. Jó munkát mindenkinek! :)
Túl szép lett volna, ha az elemzendő dokumentumhoz is hozzájutunk.
3d1_emoticon37_emotloader.com.gif
 

Krémusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez esetben passz! Nincs ötletem.... Bízzunk benne, hogy ma gördülékenyebben fog menni a dolog. Szép napot mindenkinek! Délután, estefelé jövök. :)
 

erakucko

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Írt a trénerem, hogy jó hír, fel lehet menni a felületre, és tölteni az anyagot. Hurrá felmegyek. Van változás 2-3-4- turnus. Oké 4 turnus. Szerződés számom: Kiírja "ezt a csoportfelületet nem veheti fel." Csoportfelületem a gép számára akkor is vizsga 4-3! Oly szép az élet......
 

kros

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném én is kérni, mert még mindig nem sikerült bejutnom a rendszerbe. Hogyan tudom felvenni veled a kapcsolatot? Esetleg ide fel tudnád tenni a PP-t? Vagy ha nem, akkor ???:( mit csináljak?
Ma hajnalban-reggel-délelőtt kitűnően elérhető volt a rendszer.
Az a javaslatom, hogy különböző időpontokban figyeld a moodle-felületet, és amikor gyors, tölts le minden fájlt, s a gépeden rendezd el azokat.
A feladatok feltöltése ugyanott történik, tehát az 1. feladathoz tartozót az 1. feladat után, a 2. feladathoz tartozót a 2. feladat után kell majd tölteni.
Fontos, hogy mindenki saját végzettségének-intézménytípusának megfelelő minta-dokumentumtár anyagai alapján oldja meg a feladatokat.
***
A feladatokat pedig most eleve word-dokumentumban csatolták, ezeket kell letölteni, majd megírni, s ezt követően visszatölteni.
 

Csatolások

  • feladat.jpg
    feladat.jpg
    71.1 KB · Olvasás: 133
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére