Szerelmi balhé és perverz utas - Egészen elképesztő történetek taxisoktól

A taxisok sok mindent megélnek a munkájuk során, néha egészen elképesztő helyzetekbe csöppennek, vagy meglepő dolgoknak lesznek tanúi. Néhány sofőr most elárulta, melyek voltak a legextrémebb esetek.

A 42 éves István egy este egy nőt fuvarozott, aki elég egyértelműen a szeretőjéhez igyekezett, ráadásul sokat szidta a férjét. A taxis miután kitette a hölgyet, újabb hívást kapott méghozzá ugyanahhoz a címhez ahonnan jöttek. Látta, hogy egyezik a név is, kiderült, hogy éppen előző utasa férjét kell elvinnie valahová. Útközben beszállt egy nő, aki egyértelműen a szeretője volt, és egy hotelhez mentek.

Egy óra múlva a feleség hívta Istvánt az applikáción keresztül, mivel látta, hogy a férjét is ő fuvarozta. Követelte, hogy vigye oda, ahol kitette a férfit, még pénzt is ígért cserébe. István nem akart belefolyni az ügybe, megkérte, hogy szálljon ki, a nő viszont erősködött, és emelte a tétet. Végül addig könyörgött és zokogott neki az asszony míg nem kibökte a hotel nevét, majd kitette a nőt.

20140924taxi.jpg

Nem könnyű a taxisok élete.Forrás: Thinkstock
A 23 éves Katával egészen elképesztő dolog történt. Fényes nappal egy férfi utasa egyszer csak fogdosni kezdte a combját. A lány azonnal lefékezett, és kitessékelte az autóból a perverz férfit.
Egy hét múlva ugyanez az utas ült be mellé, elnézést kért a múltkori eset miatt, és megígérte, hogy nem fordul elő többé. Kata belement, hogy a történtek ellenére is elviszi, ám az út végén a pasi a pénzét kezdte keresgélni, majd felajánlotta, hogy természetben fizet. Kata miután erre nem reagált, az utasa megragadta a nyakát, és megpróbálta megcsókolni, közben azt szajkózta, „higgye el, neki is jó lesz". A lány szerencséje az volt, hogy kollégája éppen mellette parkolt le, és a segítségére sietett. A pasit elzavarták, szerencsére soha többet nem látta.

Ákos egy negyvenes, elegáns hölgyhöz érkezett fuvarra, csakhogy a nő nem akart beszállni, kiabált neki, hogy menjen oda hozzá. A taxis ugyan nem értette, de kiszállt, mire a nő leteremtette amiért lefröcskölte őt. Ákos elnézést kért, de utasának ez sem volt elég, kérte, hogy adja oda a kulcsot neki, hogy ő is lefröcskölhesse az autóval. Természetesen ezt a férfi visszautasította, mire a nő a lábával lefröcskölte őt egy pocsolyából. Ezután még ingyen elvitte a kért címre, majd mehetett haza átöltözni, mert teljesen vizes lett az ingje is – írta a Joy.
 


Jim Jarmusch-nak van egy szenzációs filmje ami mind taxiban játszódik le "Night on Earth"
Ez itt a Párizsi jelenet egy része. Jó szórakozást.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,696
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére