Hírek Szexuális zaklatással vádolja Elon Muskot a SpaceX egyik légiutas-kísérője

A multimilliárdos vállalkozó cége 250 ezer dollárt fizethetett a dolgozónak a hallgatásáért cserébe.

Szexuálisan zaklathatta a SpaceX egyik légiutas-kísérőjét Elon Musk.

A nő a multimilliárdos szerződéssel dolgozott a vállalkozó űrcégének repülőflottájánál.

Azzal vádolja Muskot, hogy egy masszázs alkalmával túl messzire ment, amikor a péniszét mutogatta neki erekció közben, a beleegyezése nélkül megsimogatta a nő lábát, és felajánlotta, hogy vesz neki egy lovat egy erotikus masszázsért cserébe.

Mindez még 2016-ban történhetett, az Insider a légiutas-kísérő nyilatkozata és más dokumentumok alapján hozta nyilvánosságra az ügyet. A nyilatkozatban az is szerepel, hogy miután elvállalta a légiutas-kísérői állást, a nőt arra biztatták, hogy végezzen el egy masszázs tanfolyamot, hogy Muskot masszírozhassa. Így került végül sor arra a bizonyos alkalomra, amikor az üzletember a Gulfstream G650ER gépének magánkabinjában erotikus masszást kért tőle. A nő elutasította ezt, és folytatta a teljes testmasszázst, amire eredetileg felkérte Musk. Minderről egy barátjának számolt be, aki szerint a légutas-kísérő nagyon ideges volt a történtek miatt és nem tudta, mit tegyen. Először úgy gondolta, hogy úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, de miután a műszakjait lerövidítették, úgy érezte, mintha büntetnék azért, mert elutasította Musk kérését. Végül a barátja beszélte rá arra, hogy álljon elő a történtekkel.

A nő 2018-ban egy munkajogász segítségével panaszt tett a SpaceX-nél, amelyben részletesen elmesélte, mi történt vele.

Meg is tárgyalták az ügyet cégen belül Musk részvételével, a bíróságig már nem is jutottak el. Az Insider szerint azért, mert információik szerint 2018 novemberében Musk és a SpaceX egy végkielégítési megállapodást kötött a légiutas-kísérővel: 250 ezer dollárt fizettek neki, cserébe pedig megígértették vele, hogy nem pereli be az üzletembert.

A lap megkereste Muskot, aki e-mailben több időt kért a válaszadásra, mivel szerinte „sokkal több van ebben a történetben”. Azt azért megjegyezte, hogy szerinte ha hajlamos lenne szexuális zaklatásra, nem valószínű, hogy 30 éves pályafutása most kerülne először világra. Úgy véli, ez egy politikai indíttatású húzás ellene.

1653037931973.png
 
Fasza. Tehát 2 évet várt, aztán bejelentette, akkor kapott 250 ezret, és el volt intézve peren kívül. Most megint várt további 4 évet, majd mégis nyilvánosság elé ment. Elfogyott a pénz?
 
Nem tudom mi a valóság, de ez a 30 évvel ezelőtt megfogta a seggem, típusú bejelentések, ahhoz fognak vezetni, hogy megemelkedik az amúgy sem túl alacsony társadalmi ingerküszöb a szexuális zaklatásoknál. Hisz konkrét bizonyíték a legtöbb esetben nincs. Igen, ha lenne 2 vagy több emberke, de ez igy nagyon sokaknak hiteltelen lesz. Sőt a jobbosok szemében Musk hős lesz akit a gaz balosok be akarnak sározni.
 
Komolyan, én már a kapuhoz sem merek kimenni rövid nadrágban póló nélkül, a postásnő elé, mert nehogy a végén félreértse..Annyit olvasni ilyenekről, és nem is az a rohadt pénz a lényeg benne, hanem az ember sárbatiport becsülete. A meghurcolás, a procedúra, és úgy néznek utána az emberre mint a leprásra.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,738
Tagok
615,332
Legújabb tagunk
Kecskés Loretta
Oldal tetejére