Szkeptikusok (kételkedők) topikja 2.

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem Te a szomszédot fotóztad le :D , én nem járok ilyen harci díszben. Különben is a mókusok kis bolhafészkek.Ha nem tartod be a tisztes távolságot,könnyen ellephetnek. Több van bennük,mint egy csavargó kutyában.

Nem nem, ez nem a szomszéd, ez Te vagy, és nincs bohifészek csak felszerelés, mindenféle bohika és más csípő és szurkálós micsodától távol tartó védelmi felszerelés is a technikai mellett, úgyi!:D
Jó ötlet,de nekem most nincs időm rá. Különben sem értek a képszerkesztéshez :D
Jaaaj, jaaaj, jaaaj ISTENEM látod ezt a szerénységet? :656::656::656:Meg is hajolok előtte.
Mindent amit én tudok Tőled tanultam, vagy együtt kínlódtunk az eredményér sok éjszakán át.


Idézlek:
"Barbara nem látod? nem igaz, hogy nem direkt csinálod velem, ott van az orrod előtt, te is azt látod amit én, hogy-hogy nem veszed észre :9: . . . stb."
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Nem nem, ez nem a szomszéd, ez Te vagy, és nincs bohifészek csak felszerelés, mindenféle bohika és más csípő és szurkálós micsodától távol tartó védelmi felszerelés is a technikai mellett, úgyi!:D

Jaaaj, jaaaj, jaaaj ISTENEM látod ezt a szerénységet? :656::656::656:Meg is hajolok előtte.
Mindent amit én tudok Tőled tanultam, vagy együtt kínlódtunk az eredményér sok éjszakán át.


Idézlek:
"Barbara nem látod? nem igaz, hogy nem direkt csinálod velem, ott van az orrod előtt, te is azt látod amit én, hogy-hogy nem veszed észre :9: . . . stb."

Juszt sem én vagyok,viszont abban igazad van,hogy bolhafészek sincs. Csípésektől távol tartás megoldva :D

Jaj szegény fejemnek: muszáj mindenkinek tudni,mibe őszültem bele ? :D Az éjszakázás "stimmel",de csak a fraktál progikat szoktuk használni,a képszerkesztést magad oldottad meg,miután engem nem igen vonzanak csak a rajz és fraktál progik.Az,hogy egy párszor megmutattam,nem jelenti azt,hogy én csináltam helyetted.
A játék,az alkotás öröme a tiéd :D
 

Plato

Állandó Tag
Állandó Tag
lélek bizonyitékai

Nem tudom hogy vagytok vele, de én a lélek bizonyitékait kerestem a hasonló témájú könvekben mindig.
Egy valamire rá kellett jönni. Mégpedig hogy a lélek a mai műszerekkel nem igazán vizsgálható, mint egy atom például.
A halálözeli élményekbol tudjuk, ha valaki nem hal meg igazából csak testen kivüli élményt "szenved", akkor a lelke mindig visszatér a testbe. Néha elcsatangol, néha átmegy a fénybe ...
De ha létezik a lélek ami nem a test, miért nem vagyunk képesek műszerekkel mérni ?
A másik tény, hogy eddig két olyan elvet tudunk biztosan ami alapján lehet vizsgálni előző életeket, és más olyan adatokat amit elvileg nem tudhatnánk. Az egyik a hipnozis, ami megintcsak egy érzékeny terület, a másik a médiumok.
Ismer valaki olyan kisérletet amelyben egy személyről mind a kettő teknikával szereztek információt, és azok stimmeltek is ?
Aztán ott van a reinkarnáció dolog. A tudomány által kétséges médium, vagy regresszios hipnozis által nyert adatok mindig bebizonyosodnak, hogy léteztek az elmesélt dolgok, igy az előző életek is.
Abba belegondoltatok, hogy mi van ha az illeto nem a saját életét meséli el hipnozisban ? ... Bár mért hazudna ...
Találtam egy oldalt ahol elvileg egy újabb módszerrel lehet elvileg kideríteni a reinkarnáció tényét. Ha valaki netán tudja mi a lényege az oldalnak, vagy mi ez az új módszer az megirhatná.
Üdv mindenkinek.
 
Kényes téma a reinkarnáció. Sokan szeretnénk benne hinni, hogy a szeretteink tudata, lelkisége, énje tovább él. Aki vesztett már el anyát, apát, testvért, akar benne hinni. Legtöbbször hiszek, de néha azt gondolom, a halál olyan, mint az álom nélküli alvás, örökre.
 

ENKI6

Új tag
Helló!

A kanálhajlítás valóságosságáról szeretnék megbizonyosodni! Rengeteget foglalkoztam ezzel a témával, sok dokumentációm … De úgy érzem, most már eljött az ideje annak, hogy végre ezt élőben is láthassam! Várom olyan ember jelentkezését, aki erre képes, amiért én hajlandó vagyok egy komolyabb összeggel támogatni… Nem trükköt akarok látni!!! A részleteket megbeszéljük! Áldott karácsonyt mindenkinek!!
 

Mia-ú

Állandó Tag
Állandó Tag
Az állatok mennyivel értelmesebbek! Egyet sem láttam még hozsánnázni valami felsőbbrendű lénynek, meg elmélkedni újjászületésről és hasonlók. Felborul, kimúlik és annyi. Az összes értelmetlen elmélkedésnek az az oka, hogy az ember nem képes felfogni és elfogadni, hogy egyszer csak nem lesz. Ez az emberi faj tudatának kollektív énvédelme. Dolgozik az életösztön. A tudat játéka, hogy amikor valami meghaladja a képességeit, ismereteit, vagy olyan helyzetbe kerül, hogy önmagán -erő, tudás, lehetőségek híján - nem tud segíteni, ezt felismeri és buzgón fohászkodik, kapaszkodik valami megfoghatatlan tőle erősebbnek vélt, a reménység illúzióját adó dologba. Sőt, átviszi a mindennapi életére és képes saját magát annyira belelovallni, hogy olyan dolgokat "lát", vagy lát bele dolgokba, amik egyébként nem léteznek. A vallásos ember hitének köze nincs semmiféle isten létezéséhez. A hívők nagy részénél a környezet már a fogantatásától kezdve sulykolja bele az isten létezését. Mire elér odáig, hogy gondolkodni tudjon, olyan mélyen gyökerezik benne a hit és az efféle "valóság", hogy esélye sincs..... Nem kérdőjelezi meg, nem kérdez, nem elmélkedik, hanem totálisan készpénznek veszi- sőt, megmagyaráz mindent, ami ellentmondana a teóriájának - -képes a leghülyébb, legostobább magyarázatokat előszedni, ha valami olyat tapasztal, ami nem támasztja alá kifejezetten az ő szemléletét.

A nácik a nőkből élve kivágták a gyereket, gyilkosok ma is élvbe szeletelnek fel embereket, gyerekek lábát, kezét,. testrészeit szaggatja le a taposóakna, halomra lövik őket,, éhenhalnak, 3-4 éves kicsiket erőszakolnak meg- őrajtuk senki nem segített és nem segít - de, majd rajta fog......! Hát hogyne! Nevetséges! Na, erre jönnek a magyarázatok, hogy sátán műve-bár sátánt még senki nem látott.....Meg, hogy az isten magára hagyta az embereket-ilyen válaszokat kaptam - (akkor meg mi a túróért hozsánnáznak neki és miért mondja egy csomó ember vallásos buzgalmától vezérelve, hogy rajta segített???). egy nagy katyvasz az egész. Minden szart kitalálnak, hogy igazolják az oda nem illő dolgokat. Akár egymásnak teljesen ellentmondó állításokat tesznek, fél percen belül is. Mindig, ahogy az "érdekeik" megkívánják.
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére