Szomorú hír

T

Táltos

Vendég
Én Őt nem ismertem, csak hallottam róla.

Őszinte részvétem Családjának és Mindenkinek, aki szerette Őt.
Nyugodjék békében!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Mindig lesulyto szomoru hir ha valakit elvesztunk, de ilyen fiatalon ...........egyszeruen tragedia.
Oszinte reszvetunk csaladjanak, baratjainak.:12:
Utolso udvozlettel Isten Veled.
 

mateszigi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos en sem ismertem Olgit, csaladja fajdalmaban es gyaszaban oszinte szivvel osztozunk.Nyogodjek bekeben.
 

JuliG

Állandó Tag
Állandó Tag
Olgi emlekere alljon itt az Ocsem egyik verse.

Ima egy Edesanyaert

Halott vagy tudom, nem hallod mit mondok,
Ezert nem csak hozzad, de Istenhez is szolok.

Bocsasd meg anyam, hogy embernek szulettem,
Nem fogtam fel ki vagy, mig oledben ulhettem.

Mikor zsebembe tetted a tiszta zsebkendot,
Nem lattam meg benned az Anyat es a Not.

Nem fogtam fel, hogy enni Te adsz nekem,
S toled fugg a foldon minden lelegzetem.

Nem fogtam fel azt, hogy vonasodat hordom,
Arcodat, mely ott egett a napon es a holdon.

Nem fogtam fel, hogy meg is halhatsz egyszer,
Nem birtam felfogni ezt, emberi eszemmel.

Isten ha a lelket kolcson adta volna,
Sirva borultam volna le eled a porba.

Mert most latom csak: a foldon a nap alatt,
Nem az ember szamit, hanem folotte a kalap.

Hallgass meg Anyam! Mint egykor gyermekedet,
Ki a foldi mocsokban ket labaval itt rekedt.

Nekem Te adtad Edesanyam mehedben a ve'redet,
Egy olelessel dermeszd meg, ha majd faj, az eletemet.
 

Toto55

Állandó Tag
Állandó Tag
Én sajnos nem ismertem szegényt, de mélységes fájdalom töltött el a hír olvasásakor. Őszinte részvétem, és együttérzésem a családtagokkal. Kívánom, fájdalmuk mielőbb enyhüljön.
 

JuliG

Állandó Tag
Állandó Tag
Olgi itt is elbucsuzom Toled, bar ide nem igazan jottel miutan a Dumcsi megszunt. Most visszaemlekszem arra az idore, amikor bejottel kozenk a Dumcsira. A szerelmed Kanadaban el, aztan valahogy rank talaltal es ott ragadtal. Nagyon szerettel kozenk jarni, mindig volt egy kedves szavad mindenkihez. Megtudtuk, hogy rakos vagy, az orvosok probalnak mindent megtenni, hogy ujra egeszseges legyel. Akkor meg hittel a gyogyulasodban. Aztan kb. egy eve elkezdett rosszabbodni az allapotod, es itt jottunk mi mindannyian, es probaltunk innen a tavolbol lelket onteni beled, probaltunk segiteni, kuldtuk a sok pozitiv-, szeretet-energiakat, de sajnos nem volt eleg. Annyira sok fajdalmad volt, hogy mar nem akartal harcolni, nem akartal elni, feladtad, az alattomos rak legyozott. Nagyon sokat szenvedtel, aminek mar vege, Isten megkonyorult Rajtad. Te most mar nem szenvedsz tobbe. Isten viszont megfeledkezett az elo emberekrol, mert most mar nekunk faj, nagyon faj a hianyod. Arra is jol emlekszem, amikor utoljara irtal nekunk, pedig akkor mar a morfium hatasa alatt voltal. Ugy kellett kitalalni mit is akartal velunk kozolni, mert a fajdalomtol, a morfiumtol a billentyuk mar nem engedelmeskedtek az ujjaidnak. Bizom benne, hogy most mar nagyon jo Neked odafonn, mert hiszem, hogy van elet a halal utan, es Te mar fontrol iranyitod a sorsodat, vigyazol a gyerekeidre. A kisfiad meg tenyleg nagy odafigyelest igenyel, hiszen meg csak 5 eves. Viszont Barbi lanyod mar kesz no, O 17 eves, bar most lenne igazan szuksege Rad. O nem igazan a lanyod volt, Barbi a baratnod volt, ugy kezelted Ot, ugy nevelted, hogy meg tudja allni a helyet ha mar nem leszel. Nagyon eros lany, sok mindent kibir, hiszen a Te nevelesed. Orulok neki, hogy en is a baratodnak tarthattam magam. Tudom most nem illik oromkodni, bocsass meg nekem, hogy ezt irtam. Sajnos csak virtualisan ismertuk egymast. A hangodat hallottam parszor, mert telefonon neha felhivtalak. Eloszor akkor, amikor otthon voltam tavalyelott Magyarorszagon. Akkor ugy volt, hogy szemelyesen is megismerjuk egymast, de egy hulye maganeleti problema miatt nem talalkoztunk. Kerlek bocsass meg nekem azert, amiert csak felhivtalak es kimentettem magam a talalkozas alol. Ha akkor tudtam volna, hogy soha nem foglak szemelyesen megismerni, akkor megis erot vettem volna magamon. Nagyon faj az, hogy nem ismerhettem meg szemelyesen egy ertekes embert, akinek meg betegsegeben is az volt eszeben, hogy amikor mar nem tudsz beirni, hogyan is ertesitsel bennunket. Megtanitottad Barbit hogy tud bejonni a forumra, es Barbi minden nap beirta az aznap tortent dolgokat. Sajnos soha nem tudott jo dolgot irni, nagyon sajnaltam Ot is allandoan. Viszont Barbi nagyon eros lany, tul fog jutni a nehez idoszakon. Ezt kivanom Neki szivem minden szeretetevel.
Neked pedig Olgi azt kivanom, hogy nyugodj bekeben, almod legyen orokke gyonyoru, amilyen itt a foldi eletben volt, sot, sokkal, sokkal szebb.
Isten Veled.
 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
:(

Ismeretlenül is őszinte részvétem Családjának, Barátainak és Mindenkinek aki szerette Őt.
Nyugodjon békében!
 
Oldal tetejére