Szomorú hír

casuale

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kedves, es nagyon szeretett DUMCSI-s forum tagunk , olgyca, sulyos betegsegben 41 eves koraban elhunyt. Egy 5 eves fiucskat es egy 17 eves lanykat hagyott itt. :( :cry:
Nagyon fogsz hia'nyozni Olgi ! De akik a Dumcsin megismertunk , orokre szivunkbe zartunk .
Megrázóan érintett a hír ólvasása. "Csak a jók mennek el" Őszinte részvétem a hátrahagyott családtagok és barátok felé.
 

taia

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos nem ismertem olgit de konyek jonnek szememben mikor arra gondolok hogy ot marat ket gyerek anya nelkul. Oszinte reszvetem es sok erot nekik
 

nikoletta

Állandó Tag
Állandó Tag
Olgi itt is elbucsuzom Toled, bar ide nem igazan jottel miutan a Dumcsi megszunt. Most visszaemlekszem arra az idore, amikor bejottel kozenk a Dumcsira. A szerelmed Kanadaban el, aztan valahogy rank talaltal es ott ragadtal. Nagyon szerettel kozenk jarni, mindig volt egy kedves szavad mindenkihez. Megtudtuk, hogy rakos vagy, az orvosok probalnak mindent megtenni, hogy ujra egeszseges legyel. Akkor meg hittel a gyogyulasodban. Aztan kb. egy eve elkezdett rosszabbodni az allapotod, es itt jottunk mi mindannyian, es probaltunk innen a tavolbol lelket onteni beled, probaltunk segiteni, kuldtuk a sok pozitiv-, szeretet-energiakat, de sajnos nem volt eleg. Annyira sok fajdalmad volt, hogy mar nem akartal harcolni, nem akartal elni, feladtad, az alattomos rak legyozott. Nagyon sokat szenvedtel, aminek mar vege, Isten megkonyorult Rajtad. Te most mar nem szenvedsz tobbe. Isten viszont megfeledkezett az elo emberekrol, mert most mar nekunk faj, nagyon faj a hianyod. Arra is jol emlekszem, amikor utoljara irtal nekunk, pedig akkor mar a morfium hatasa alatt voltal. Ugy kellett kitalalni mit is akartal velunk kozolni, mert a fajdalomtol, a morfiumtol a billentyuk mar nem engedelmeskedtek az ujjaidnak. Bizom benne, hogy most mar nagyon jo Neked odafonn, mert hiszem, hogy van elet a halal utan, es Te mar fontrol iranyitod a sorsodat, vigyazol a gyerekeidre. A kisfiad meg tenyleg nagy odafigyelest igenyel, hiszen meg csak 5 eves. Viszont Barbi lanyod mar kesz no, O 17 eves, bar most lenne igazan szuksege Rad. O nem igazan a lanyod volt, Barbi a baratnod volt, ugy kezelted Ot, ugy nevelted, hogy meg tudja allni a helyet ha mar nem leszel. Nagyon eros lany, sok mindent kibir, hiszen a Te nevelesed. Orulok neki, hogy en is a baratodnak tarthattam magam. Tudom most nem illik oromkodni, bocsass meg nekem, hogy ezt irtam. Sajnos csak virtualisan ismertuk egymast. A hangodat hallottam parszor, mert telefonon neha felhivtalak. Eloszor akkor, amikor otthon voltam tavalyelott Magyarorszagon. Akkor ugy volt, hogy szemelyesen is megismerjuk egymast, de egy hulye maganeleti problema miatt nem talalkoztunk. Kerlek bocsass meg nekem azert, amiert csak felhivtalak es kimentettem magam a talalkozas alol. Ha akkor tudtam volna, hogy soha nem foglak szemelyesen megismerni, akkor megis erot vettem volna magamon. Nagyon faj az, hogy nem ismerhettem meg szemelyesen egy ertekes embert, akinek meg betegsegeben is az volt eszeben, hogy amikor mar nem tudsz beirni, hogyan is ertesitsel bennunket. Megtanitottad Barbit hogy tud bejonni a forumra, es Barbi minden nap beirta az aznap tortent dolgokat. Sajnos soha nem tudott jo dolgot irni, nagyon sajnaltam Ot is allandoan. Viszont Barbi nagyon eros lany, tul fog jutni a nehez idoszakon. Ezt kivanom Neki szivem minden szeretetevel.
Neked pedig Olgi azt kivanom, hogy nyugodj bekeben, almod legyen orokke gyonyoru, amilyen itt a foldi eletben volt, sot, sokkal, sokkal szebb.
Isten Veled.
SAJNOS EN NEM ISMERTEM OLGIT,DE MOST HOGY OLVASOM A SORAIDAT A KONNYEIM IS KIJOTTEK,NAGYON SAJNALOM SZEGENYT ES A GYERMEKEIT IS MERT ANYA NELKUL MARADTAK,ES AZ ANYAT SOHA SENKI NEM TUDJA POTOLNI.OSZINTE RESZVETEM A CSALADNAK, ES KIVANOK SOK EROT A NEHEZ NAPOKHOZ! OLGI! NYUGODJ BEKEBEN!
 

balsors

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Sajnos egy ujabb szomorú hir kerül erre az oldalra. Fórumtársunk , igaz még nem olyan régen , PiciGiduska , szintén itt hagyott bennünket. Életének 49.-ik évében , Emléke szivünkben örökké lni fog. Sajnos a képét nem tudom feltölteni , mert nem tudom hogyan kell.
 

farkas

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerbusztok sajnos eggy masik kedves tagunk is elhalt, Giduska nevenn volt itt.Par napja sziv problemakkal harcolt es vesztett.Regota ismertem 48-eves volt. Most bucsuztatjuk a Paltalk-onn.Pihenjenn bekebenn
 

balsors

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerbusztok sajnos eggy masik kedves tagunk is elhalt, Giduska nevenn volt itt.Par napja sziv problemakkal harcolt es vesztett.Regota ismertem 48-eves volt. Most bucsuztatjuk a Paltalk-onn.Pihenjenn bekebenn
Lehet nem pontosan irtam a nevét , de Róla van szó. Valóban itt a fórumon Giduska néven szerepelt. Elnézést kérek a pontatlanságomért.
Köszönöm és örülök , hogy betetted a képet!
 

Tántika

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó utat...fogadjon be az Ég benneteket...

attachment.php
attachment.php
 

Tántika

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindig megdöbbentő egy fiatal élet elmúlása...kiteljesedését be sem fejezhette......milyen sok keserűség vesz körbe.......!!!!!
Sír a lelekem........
 
Oldal tetejére