TÁRSASJÁTÉKOK IV.

manyoc

Állandó Tag
Állandó Tag
Unlock! 2 Rejtélyes kalandok
Bevezető és az első kaland szerkesztve
pic3588255.jpg

Letöltés Mega: [HIDE-THANKS]https://mega.nz/#F!DUlWRQ5S!lLCGslUYCJCKyAFcEDWxAA[/HIDE-THANKS]
Letöltés Google:[HIDE-THANKS]https://drive.google.com/open?id=1jN-JmLHg1Hh4cYD2wbm1qme_ZvXAkpTO[/HIDE-THANKS]
 

manyoc

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • Alhambra Card game.rar
    19.5 MB · Olvasás: 51

Zsóka15

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A ThinkFun Roll and Play társasjáték magyar nyelvű kártyáit keresem.
(A korábbi feltöltéseket megtaláltam, de nem tudom letölteni.)
Tud valaki segíteni?
 

Margotzy

Állandó Tag
Állandó Tag
Tavaly elkezdtem diafilmek mellett társasjátékokat is gyűjtögetni. Persze ezekből is leginkább azok érdekelnek, amik egész kicsiknek valók. Mondanom sem kell, hogy a legtöbbet orosz oldalakon találtam. Van köztük olyan is, ami szöveges, azokat magyarítottam, de van köztük olyan is, amihez semmifajta leírás nem kell, meg magyarázó szöveg sincs rajta. S mert valamikor egy ideig óvónő voltam, logikus, hogy éppen ez a korosztály az, ami hozzám legközelebb áll, s nekik gyűjtögetek elég sűrűn mindenféle hasznos dolgot.
Most az iskola, óvoda és bölcsőde bezárások idején éppen ez a korosztály az, akiknek a legnehezebb megmagyarázni, miért is nem szabad most kimenni.Ezért kiválogattam a nekem meglévő gyűjteményből az ennek a korosztálynak való játékokat. Nyomtató szinte mindenhol van otthon, vagy a családban. de ha nincs, akkor sincs nagy vész, mert ötletnek mindenképpen jók. Figurának bármilyen apró játékot, pl. Kinder-figurákat, vagy akár gombokat is használhattok, dobókockát simán lehet csinálni építőkockából, s már jöhet is a szinte megunhatatlan társasozás.
A képek úgy vannak kialakítva, hogy épp kitöltsenek egy A4-es lapot, ill. az Állatóvoda címűt célszerű 2 db A4-es lapra nyomtatni, és összeragasztani, mert különben olvashatatlanok a szabályok.
A formátum azért PDF, hogy az apróbetűs szöveg nyomtatáskor biztosan jól olvasható legyen, de azért feltöltöm a benne lévő társasok előnézeti képét is, ill. az A3-as társast JPG-formátumban.
 

Csatolások

  • Társasok.jpg
    Társasok.jpg
    1 MB · Olvasás: 245
  • Társasok kicsiknek.pdf
    8 MB · Olvasás: 142
  • Állatóvoda.jpg
    Állatóvoda.jpg
    1.9 MB · Olvasás: 242
Sziasztok! Még tavaly elkészítettem a Lost Expedition fordítását. Nem tudom, fent van-e már mástól is a saját verziója, ha igen, akkor elnézést kérek a duplikációért. Sehogy sem sikerült a referenciakártya magyarításakor normális felbontást elérnem, így az angolul maradt. A fordítás során törekedtem a fajok (állat, növény) és törzsek nevének magyar változatait felhasználni. Remélem, elütés nem maradt benne. Jó szórakozást!
 

Csatolások

  • lost_expedition.pdf
    2.3 MB · Olvasás: 85
Oldal tetejére