Támadnak a mosómedvék: Toronto szabályos ostrom alatt van

Harapnak, karmolnak a támadó állatok. A korlátozások óta 62 százalékkal nőtt a mosómedve-ember konfliktusok száma Kanada legnagyobb városában.

Mivel a torontói korlátozások miatt sokat vannak otthon, megnőtt a találkozások száma is.

Ennek következményeképp 2020-ban 62 százalékkal emelkedett a lakosok elleni mosómedve-támadások száma − számolt be a torontói egészségügyi szolgálat. A szakemberek szerint a karmolások és a harapások nem kizárólag az állatok hibája, sokszor az emberek is hibásak.

A város figyelmeztette a lakosokat, hogy ne közeledjenek a mosómedvékhez, ne simogassák, ne etessék őket, mert ez elkerülhetetlenül oda vezet, hogy a félénk állatok támadni kényszerülnek.


MTI

mosómedve-ostrom-315x420.jpg
 
Nagyon kis cuki szőrmóknak néznek ki és írtó ügyesen másznak, közben iszonyú károkat tudnak okozni ha beköltöznek a padlástérbe! Az a gond hogy a városokban sokan a galambokat, meg a varjakat is etetik, de az emberi hülyeségnek nincs határa! . Tavaly Budapesten a vándorpatkányok jelentek meg. Nem tudom melyik jobb egy ilyen csíkos, karmos bundás galaxis őrző vagy a pincében és függőfolyosón rohangáló vándorpatkány!? Inkább egyiket sem szeretném a ház közelében látni! o_O
 
Aranyosak igy keprol nezegetni, de akar alul akar a tetot a haznak megbontjak es nagy ramazurit csapnak epjszaka kellos kozepen. Kepesek szetszedni egy hazat. Nem beszelve a kontener szemetesekbol esznek mnt a patkanyok mokusok, amitol mindenfele nyavajat terjesztenek ha valakit megmarnak.
Ano mikor jottunk Canadaba olyan lakas bereltunk hogy a kocsi kint allt a csillag garazsba a szemetestol nem messze, es tobb mint egy orat ultem a kocsiba mert alig par meterrel lakmaroztak ki be masztak a szametesbe, es nagyon tartottam toluk nehogy valamelyik utanam eredjen es en fraszt kapjak.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

László Ferenc wrote on midi nyalánkság's profile.
2020 topik 160 oldal
Mészáros B. Tamás wrote on Ivan Szorokov's profile.
Szia
Valóban kihagytam a listából. Majd javítom.
Ha be tudod szkennelni a hiányzó novellát, akkor megcsinálom.
Köszönöm.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? 7.osztály Gondolkodni jó tankönyv megoldások keresem Köszönöm előre is a segítséget. Felmérő megoldásokat találtam, tlk kellene
Amanda33 wrote on Fidji's profile.
Dr Bernard Spock könyvei engem is érdekelnének, ha még megvannak
Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!

Statisztikák

Témák
36,990
Üzenet
4,514,526
Tagok
597,614
Legújabb tagunk
Gólya Bál
Oldal tetejére