Támadnak a mosómedvék: Toronto szabályos ostrom alatt van

Harapnak, karmolnak a támadó állatok. A korlátozások óta 62 százalékkal nőtt a mosómedve-ember konfliktusok száma Kanada legnagyobb városában.

Mivel a torontói korlátozások miatt sokat vannak otthon, megnőtt a találkozások száma is.

Ennek következményeképp 2020-ban 62 százalékkal emelkedett a lakosok elleni mosómedve-támadások száma − számolt be a torontói egészségügyi szolgálat. A szakemberek szerint a karmolások és a harapások nem kizárólag az állatok hibája, sokszor az emberek is hibásak.

A város figyelmeztette a lakosokat, hogy ne közeledjenek a mosómedvékhez, ne simogassák, ne etessék őket, mert ez elkerülhetetlenül oda vezet, hogy a félénk állatok támadni kényszerülnek.


MTI

mosómedve-ostrom-315x420.jpg
 
Nagyon kis cuki szőrmóknak néznek ki és írtó ügyesen másznak, közben iszonyú károkat tudnak okozni ha beköltöznek a padlástérbe! Az a gond hogy a városokban sokan a galambokat, meg a varjakat is etetik, de az emberi hülyeségnek nincs határa! . Tavaly Budapesten a vándorpatkányok jelentek meg. Nem tudom melyik jobb egy ilyen csíkos, karmos bundás galaxis őrző vagy a pincében és függőfolyosón rohangáló vándorpatkány!? Inkább egyiket sem szeretném a ház közelében látni! o_O
 
Aranyosak igy keprol nezegetni, de akar alul akar a tetot a haznak megbontjak es nagy ramazurit csapnak epjszaka kellos kozepen. Kepesek szetszedni egy hazat. Nem beszelve a kontener szemetesekbol esznek mnt a patkanyok mokusok, amitol mindenfele nyavajat terjesztenek ha valakit megmarnak.
Ano mikor jottunk Canadaba olyan lakas bereltunk hogy a kocsi kint allt a csillag garazsba a szemetestol nem messze, es tobb mint egy orat ultem a kocsiba mert alig par meterrel lakmaroztak ki be masztak a szametesbe, es nagyon tartottam toluk nehogy valamelyik utanam eredjen es en fraszt kapjak.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,126
Üzenet
4,800,568
Tagok
615,664
Legújabb tagunk
J. Ági
Oldal tetejére