Több milliárdot szórnak ismét oda és arra, amire nem kellene...

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Jó nagy hűhót csaptak a semmiért. (és jól megmutatták... kinek is? :D )
*
Kedves CasaLoma. Azé' nem volt ám ez felesleges. Már, mint - itt saját magam idézem - szintén ebben az Országászatban, de a Pénzről szól a világ c. topikban írtam le, no ide is felvésem. Alábbiakban olvashatod, hogy nekik megérte. Az, hogy ez nekünk mennyire nem, ez őket kevésbé, ill. egyáltalán nem érdekli. Arról viszont u.ott - alább - olvashatsz, hogy nem érezhetik magukat olyan nagy örömködésben, mert vizslatják ám az UNIO-s pénzeket, hogyan és mennyire, mire költötték. Itt vannak, s őket nem lehet ám megvezetni. Pénzügyi szakemberek,Brüsszelből. Érdemes, azt az írást is elolvasnod. Köszönném.
G.B.

"238 millió forintot kaptak - lengőkaros hirdetésekért
Garancsi István cége, az ország 8. legbefolyásosabb embere, O.V. barátja, az ESMA a menekültek ellen hangoló kormányzati kampányra szánt pénzből, 238 millió forintot kapott. - Tudta meg az RTL Híradó. Garancsi cége, az ESMA villanyoszlopokra szerelhető, úgynevezett lengőkaros hirdetéseket adott el, összesen 5100 darabot.
Az ilyen típusú hirdetéseket 2015-ig jogszabály tiltotta, mert elterelték a figyelmet az utakon, balesetet okozhattak. Az ESMA Zrt.-be Garancsi István egyébként 2015-ben szállt be.

A kormányzati tájékoztatás szerint szó sincs arról, hogy közeli jóbarátok között osztanák ki a kampányra szánt pénzt, hiszen a kormánynak nem médiafelületeket árusító cégekkel van szerződése, hanem médiaügynökségekkel, ők választották ki Garancsi cégét.


*
Óh, de jó, hogy erről a köznépet felhomályosították. Ennek a sornak már soha nem lesz vége, akik a pénzcsap elé járulnak, hogy megtöltsék a táskájukat?"
*
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Kvóta szavazás eredménye - 20h 23'-kor az alábbi:

A szavazatok 66 százalékának összeszámlálása után így áll a helyzet: 38,78% az érvényes szavazatok aránya, vagyis a tényleges részvétel valami ilyesmi lehet. Ez bőven az érvényességhez kellő 50% + 1 szavazat alatt van.
Az érvényesen választók közül 98,23% szavazott nem-mel
és
1,77% szavazott igennel.
Az érvénytelen szavazatok aránya 5,93%.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Eredménytelen és érvénytelen lett a kvóta referendum,

a népszavazás jelenlegi törvényi szabályozása szerint. Az eredménytelen szót, nem használta tegnapi, késő esti beszédében a magyar miniszterelnök. Pedig ez lett volna az igaz szó a 43,8 százalékos részvételre.
A jelenlegi kormány biztos volt a győzelmében, hogy már a tűzijátékot is megrendelték a népszavazás lezárásához. A miniszterelnök nyilatkozata szerint, ha már megvették, akkor ünnepelni is kell. Szerinte. Ezért aztán, vasárnap, este 10 óra tájban fel is lőtték a Lánchíd mellett lehorgonyzott és rendőrségi hajókkal védett uszályról a tűzijáték rakétákat. Több budapesti kerületben és vidéki városban is történt tűzijáték. Ami eléggé érthetetlen…
A Magyar Helsinki Bizottság véleménye szerint a népszavazáson győzött az emberség, a józanság, a gyűlölet és a félelem felett. A jogvédő szervezet szerint a kormány hosszú hónapok óta mindent a kényszernépszavazásnak és az azt kísérő példátlan gyűlöletkampánynak rendelt alá. A végtelenségig azonban nem lehet az egészségügy, az oktatás, a korrupció, a szegénység és az elvándorlás kezelése helyett állandóan a migránsokkal riogatni – állítják. A kormány mintegy 12 milliárdnyi adóforintot költött propagandára, ezt tetézi a népszavazás ötmilliárdos szervezési költsége. Ehhez képest most már a kormányfő is arról beszél, hogy mindegy – figyelmeztetnek a jogvédők –, érvényes-e a népszavazás vagy sem, az általuk bevezetni kívánt törvényeket mindenképpen meghozzák.
Most a választók előtt kell elszámolnia a kormánynak, miért is kellett értelmetlenül 17 milliárdot – százezer állampolgár átlagos havi bérét – elherdálnia a semmiért – emelik ki a civilek.
A hazudozással megszerzett voksokat úgy próbálja felhasználni a kormány, hogy azokkal sikeresnek állítsa be majd a referendum eredményét. Ennél csak az az elképesztőbb, hogy a sok millió távolmaradó nem létező voksait is magának tulajdonítja a kabinet annak érdekében, hogy az elbukott kezdeményezését utólag igazolja.
Ez azonban éppúgy hazugság, mint amilyen hazugság lenne az ellenkezője, mert a nem szavazókról soha nem tudhatjuk meg, hogy mi volt az álláspontjuk.

Az érvénytelen szavazatokból egy csokor:

14445983_1198204393556535_8548004349209371128_n.jpg

forrás: Facebook


14479658_1357254730959204_25336775184967434_n.jpg

"Üzenem a kormánynak" megoldás
forrás: Facebook

14481757_10157563202000451_4851316744846865641_o.jpg

Ez egy nyúl portréja
forrás: Facebook

14485088_10210594145267115_6910814981654687979_n.jpg

Malacok profilja
forrás: Facebook

14520343_10205541695020847_3212220643913242815_n.jpg

"Félelmetes"?? :rohog:
forrás: Facebook

14542455_1441498545866344_4227076888121647555_o.jpg

forrás: Facebook
*
Zárkóképünk a tűzijáték, de mit is "kellene" ünnepelnünk? Hja, mer' megrendelték, kifizették...
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Spórolni tudni kell!
S, lám, a Fidesz megmutatta a hogyanját, a mikéntjét


Egyetlen tévécsatorna sem tudta/tudja előre, hogy mennyit kell majd fizetniük azért az áramért, amit felhasználtak. Ezek szerint a tájékoztatást a Fidesz nem ingyért mérte. A felhasznált az áramért, a Fidesz majd utólag küldi a számlát.
A Bálnában a Fidesz népszavazási eredményváró rendezvénye után a kábeleiket az áramelosztóból kihúzogató tévéstábok, hangosan méltatlankodtak. Ami jogos, hiszen a 14 milliárdba kerülő népszavazás után, a Fidesz velük fizetteti ki, az eredményváró tudósításához felhasznált áramnak a díját.
A kormánypárti eredményváró abszolút fapados volt: a hasonló eseményeken azért minimumnak számító ásványvizet sem biztosították. A vízért, kávéért valamit a harapnivalóért is fizetni kellett az újságíróknak. Az árakról tájékoztatásul: egy kávé 500, egy limonádé és almás pite kompót 1.400 forintért adtak.
No igen’ a mosdót ingyen használhatták a stáb tagjai.

 

bajo

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért?
Egyszerűen a kormány nem talál megfelelő példaképet vagy nem is akar, elég ha a Jobbik vitorláiból kifogja a szelet.
Csak hiába is írkálunk bármit a kormány szavazók csóválják a fejüket, de maradnak.
Azt hírdeti a kormány hogy három választás van vagy a kommunisták, vagy a fasiszták vagy ők. Természetesen ennyire leegyszerűsítve hisz csak ezt értik a választói.(ezt is várják el)
Ha már éeírta, hogy "fasiszták" nevezze is meg őket, mert én itt élek, és ilyenről nem tudok. Tudom - Ön okos ember - most azt mondja, hogy "sokról nem tudok". lehet, de Mindszentit, mint embert így beállítani, egyszerűen blődség. Tessék talán "jobban" megismerni az életét, és tetteit, akkor nem írkálnának ilyen butaságokat. Mindszenti, lehet, hogy megosztó személyiség volt, de amit tett, azt a Hazájáért tette.
 

setni

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha már éeírta, hogy "fasiszták" nevezze is meg őket, mert én itt élek, és ilyenről nem tudok. Tudom - Ön okos ember - most azt mondja, hogy "sokról nem tudok". lehet, de Mindszentit, mint embert így beállítani, egyszerűen blődség. Tessék talán "jobban" megismerni az életét, és tetteit, akkor nem írkálnának ilyen butaságokat. Mindszenti, lehet, hogy megosztó személyiség volt, de amit tett, azt a Hazájáért tette.
Nos ha itt élsz akkor tudod hogy az állampárt kommunistáknak hívja a baloldaliakat és a szélső jobbot meg fasisztáknak tekintik. Persze ez leegyszerűsítés de, sajnos vagy sem, így értik a választóik.
Bocs de, elég régi ez a hozzászólásom hogy nem tudom mit írtam mindszentiről,
Annyit sikerült kihámoznom a magyarságáról hogy sajna nem felel meg az orbáni előírásoknak.
, az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz.”
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
:mad::mad::mad:

Legalább a nevét írnátok le helyesen, de főleg nem kisbetűvel! Ennyi tiszteletet megérdemel mindenkitől! (Mindszenty)
 
Oldal tetejére