Több mint 40 lopott autót találtak konténerekbe rejtve

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Június 24.

Melitta - 2020 Június 24, 21:25
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A múlt hét folyamán több mint negyven lopott autóra bukkant rá az olasz hatóság, amiket konténerekbe rejtve tároltak egy salernói és taurói kikötőben. A nagy értékű autók megtalálásban még a kanadai hatóságok is segédkeztek, és még éppen időben találtak rá a lopott járművekkel teli konténerekre, ugyanis az olasz kikötőkben csak időlegesen tárolták őket, a végső cél Törökország és Líbia lett volna.

  [​IMG]

  A kanadai hatóságok már jó ideje együtt dolgoztak, ugyanis már tavaly áprilisban gyanússá vált egy 2018-as Audi Q7 exportálása. A Q7 nyomon követése során kiderült, hogy jelenleg nem szállítják, hanem Salerno és Tauro kikötőjében tárolják, de már nem sokáig. Ekkor riasztották az olasz hatóságokat, akik a rajtaütésen jóval több lopott autót találtak, mint amennyit reméltek.

  [​IMG]
  Olyan luxusautók is konténerekbe voltak rejtve, mint BMW M6 Cabrio, vagy Mercedes-AMG GLC 43, de sok egyéb Jaguar, Lexus, Land Rover, Honda, Hyundai, illetve Toyota modellt is talált az olasz rendőrség. A kikötőben összesen 30 autót fedeztek fel, melyek összértéke nagyjából 465 millió forint. Másik 10 autót még Kanadából való szállításukkor kaptak el, azok értéke 95 millió forint körül van.
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Június 24.

  1. hombárfej
   hombárfej
   Elkezdtem a kardomba dőlni. Szegény emberek, megfosztották őket az x-dik autójuktól!
   Most mivel fognak dicsekedni, hogy ők, ők aztán sokra vitték ebben az életben, ellentétben a sok pőrnéppel?
   ---
   Egyébként erről egy számítógépes mém jutott az eszembe:
   A számítógép arra való, hogy meg tudjuk oldani azokat a problémákat, amik nem lennének, ha nem volna számítógép.
   Ugyanez a mondat hogy szólna, ha a vagyonvédelemre fordítanánk át??
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Tény, hogy hatalmas fogás volt. Kíváncsi lennék arra, hogy ezeket a csodákat hogyan, milyen módon lopták el? Biztos vagyok abban, hogy mindenféle biztonsági kód és egyebek "vigyáztak" ezekre a négykerekű "álmokra". Ezek szerint nem valami szerencsésen, mert csak ellopták... No meg arra is kíváncsi lennék, hogy a tolvajoknak, mennyi évet sóznak a nyakukba a bíróságon?

Megosztás