Több mint 50 embert végzett ki egy férfi Las Vegasban vasárnap éjjel

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 2.

Melitta - 2017 Október 2, 16:36
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A Las Vegas-i seriff, Joseph Lombardo egy korábbi sajtótájékoztatón erősítette meg, hogy a támadásban minimum húsz ember vesztette életét, köztük rendőrök is, a sérültek száma már 100 fölé emelkedett. Azóta ez a szám is változott,

  a seriff már 50 halottról és több mint 200 sérültről beszél.

  Ez minden idők legtöbb áldozatot követelő tömeggyilkossága az országban, a rekordot eddig az orlandói mészárlás tartotta.


  Donald Trump Twitteren biztosította együttérzéséről az áldozatokat és hozzátartozóikat.

  Bár úgy vélik, a támadó egyedül gyilkolt, vele volt egy Marylou Danley nevű nő, akit még keresnek. Az ő fotóját azonnal nyilvánosságra is hozták. A lövöldöző nevét korábban nem adták ki, de Lombardo megerősítette, hogy a 64 éves fehér férfi, aki vélhetően a környéken élt, a Mandalay Bay hotel 32. emeletéről nyitott tüzet.

  Az NBC azt írja, a férfit azonosították, Stephen Paddock valóban a közelben, Nevada államban élt. Az ABC-nek a rendőrség ezt az értesülést meg is erősítette.  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 2.

  1. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   [​IMG]

   upload_2017-10-2_18-26-45.jpeg

   Itt már a szó is fáj, csak a részvétteli teli ölelés ami enyhítheti a fájdalmat, mindazoknak a hozzátartozóknak, akik elveszítették a Kedvest...
   ladybug7spots kedveli ezt.
  2. Ernoe
   Ernoe
   Mekkora gyülölet lehetett ennek a gyilkosnak a szivében, és ki ülltette bele?
   -
   Természetes, hogy az elsö gondolata az embernek az álldozatoknál van. Bármelyikünk ott lehetett volna. Borzaszto. :(
   -
  3. Beka Holt
  4. Dylan D. Tides
   Dylan D. Tides
   Csak az ember képes ilyesmire... :(
   ladybug7spots kedveli ezt.
  5. johannsebastian
   johannsebastian
   A gonoszság lényegébe nem vagyunk képesek belelátni! Számomra legalábbis felfoghatatlan, de talán még az elkövető számára is! - Őszinte részvétem!
  6. cdurmol
   cdurmol
   Ahányszor olvas róla az ember, mindig növekszik az áldozatok száma. Rettenet. És hányan nem fizikailag sérültek, "csak" a lelkükben?! Együttérzésem!
   ladybug7spots és setni kedveli ezt.
  7. medvegy
   medvegy
   Gépkarabéllyal öt percig vaktában tűz alatt tartani egy tömeget... 58 halott, 500-nál több sebesült, egész fegyverarzenál a szállodai szobában.
   A fiúgyerek első hatalmas élménye és férfivá válásának jelképe, mikor apjától megkapja az első fegyverét. Legalábbis ez a fáma. Mire jó ez, kinek jó ez? Nem elég, hogy már naponta nem is egy mindenféle merénylet van bárhol és akárhol féleszűek, fanatikusok, drogosok, fél és egész hülyék előadásában? Ez lesz a Szép Új Világ, mindenki lődözzön, vagy féljen? Vicsorog az agresszió lassan mindenütt. Az Iclámiak meg persze azonnal rávetődtek az egészre, kapóra jött, képbe illik. Eddig se nagyon vágytam az óceánon túlra - itt az Öreg Kontinensen legalább ilyesmi nemigen volt ... ámbár lassan már semmin nem csodálkozni, csak semmin nem csodálkozni...
   sidavoq, ladybug7spots és varázsdoboz kedveli ezt.
  8. Éleskés
   Éleskés
   Meg tudja nekem valaki magyarázni, hogy vihette be a gyilkos azt a sok fegyvert egy szállodába úgy, hogy senkinek nem tűnt fel?
   Én nem voltam még az USÁ-ban, nem élek ott, nem ismerem a törvényeiket és szabályaikat. De azért furcsa, hogy senkinek nem tűnik fel egy fegyverarzenál, amikor az egész világ az Iszlám Állam agresszióján borzong, terror elhárítás üzemel mindenhol, a repülőkre csak 60 mm-es bicskát lehet felvinni ...
   Azt tudom - olvastam több helyen - hogy mindenkinek lehet lőfegyvere. Node gépkarabélya???
   udvarfy és cdurmol kedveli ezt.
  9. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Bőröndökben...ha minden igaz, volt vele egy nő is, nincs benne semmi feltűnő.
   Repülni nem repült, ott lakott a szomszédban.
   Nem hiszed el, de ha megfelelő forrásokat ismersz, neked is lehet gépkarabélyod itthon....:(
   Elcsodálkoznál, ha összeszámolnád hány illegális/féllegális csoport van ma Mo-on és azok mekkora arzenállal bírnak...és akkor az alvilágról még nem is beszéltünk.

   Nem tudom mekkora frusztráció kell ahhoz, hogy egy ember minden alap nélkül, válogatás nélkül elkezdjen vétlen, gyanútlan embereket irtani.....
   Utoljára módosítva: 2017 Október 3
   Ernoe kedveli ezt.
  10. victorvacendak
   victorvacendak
   Ha a fegyverek szét vannak szerelve, elég kis helyen elférnek, tehát egy nagy bőröndben hurcolhat akár 10 puskaméretűt is. Repülőn nem kellett utaznia, mert Kaliforniában vette (nyilván nem boltban, mert ott szabályozzák az automata tüzelésű fegyverek és 10 lövedéknél több befogadására alkalmas tárak eladását), csak párszáz kilométeres autóút. Amúgy Nevada nem különösebben tiltja az automata tüzelésre alkalmas fegyverek tartását, de minden vásárlónál kötelező a háttérellenőrzés. De egy jómódú könyvelő nem nagyon akadhat fent, lévén sosem volt semmilyen rendőrségi ügye.
   A fegyverek tiltásában épp az a lényeg: hiába nehéz legálisan hozzájutni, aki életvitelszerűen használja (bűnelkövetésre), az mindenképpen tud szerezni, tiltás ide vagy oda. Mindenesetre, ahogy minden lövöldözés után, a fegyvergyárak részvényei emelkedni kezdenek a tőzsdén (mert ugye hirtelen mindenki fegyvert akar venni attól félve, hogy lesz egy tökös politikus, aki keresztülviszi a teljes tiltást)...
   cdurmol kedveli ezt.
  11. Nikosz99
   Nikosz99
   Simán zakkant volt.
   Rettenetes ez a mészárlás.
  12. Ernoe
   Ernoe
   [​IMG]
   -
   Ha Orbán és a magyar biztonságiszolgálat figyelme nélkül ilyen csapatok létezhetnek magyarországon, egy országban ahol gépfegyverekhez nem adnak fegyverviselési engedélyt privat személynek.... csak akkor tünik fel egy ilyen csapat ha lelö egy rendört... :(
   -
  13. Ernoe
   Ernoe
   -
   Erdekes, hogy a világ megvan lepödve. Amerikában évente többezer ember hal meg fegyverek által, Chicagoban naponta van lövöldözés iskolákban.
   -
   Mi pedig felvagyunk háborodva ha Canadában egy rendörkocsik álltal ülldözött felhajt a járdára és enyhén megsérül 4 ember, csak azért mert a kriminális alak egy másik képzeletbeli lény felé érzi magát elkötelezve mind a keresztények maskottchenje.
   -
   [​IMG]
  14. Nikosz99
   Nikosz99
   Relativizálásoddal támogatod a terrorizmust - kövessék el azt bárkik.
   Libusch és cdurmol kedveli ezt.
  15. fych
   fych
   Erno,


   folyton ezt a hülyeséget mantrázod. Azért, mert MO-on van egy nagyon kis csoport, amiről egyszer készült egy fotó, még nem jelenti azt, hogy fegyveres csoportok masíroznak az utcákon. a, és egyébként meg a szoci titkosszolgálat bénázott(!?!?!) a roma-gyilkosságok idején. (Hogy ne mondjam, hathatósan közreműködött benne.)
   setni és cdurmol kedveli ezt.
  16. CasaLoma
   CasaLoma
   Együttérzésem a hozzátartozóknak!

   (Végtelenül szomorú, hogy vannak akik még egy ilyen tragédiát megintcsak képesek orbánozásra felhasználni.)
  17. ML34567
   ML34567
   Sziasztok !
   Csatlakozom részvét nyilvánítókhoz!
   Megdöbbentő, hogy ilyen emberek vannak. De az is félelmetes, hogy egy elborult elméjű, gonosz céllal milyen nagy számú embert gyilkolhatott meg.
   Felvetődik bennem egy kérdés, hogy mi a magyarázata, hogy az USA-ban ekkora tűzerejű, sorozatlövésre alkalmas és ennyi fegyvert birtokolhat egy személy? Ha jól emlékszem Obama elnök már próbálkozott korlátozni, és többször is kinyilatkoztatta a szükségességét, de neki sem sikerült. Ideje lenne elgondolkodni az USA-ban, hogy milyen jellegű, mekkora darabszámú, és elsősorban csak védekezési célokat szolgáló (magyarázat szerint amerikai hagyomány a fegyver birtoklása(?), ill. a fegyver lobbi érvényesítő ereje), nem sorozatlövő fegyver lehessen a civilek birtokában. Avagy hány ártatlannak kell még meghalnia iskolai lövöldözésekben, mozifilm nézésekor, vallási közösség elleni támadásban, stb., hogy változzon a szemlélet és az erre vonatkozó törvény?
   Ernoe kedveli ezt.
  18. fych
   fych
   Erno, csak Neked, csak most.

   http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/felszamoltak-a-magyar-nemzeti-arcvonalat/
   cdurmol kedveli ezt.
  19. tengelice
   tengelice
   Először azt hittem, hogy elvesztette mindenét, és bekattant valaki, de erre tudatosan készülnie kellett. Felfoghatatlan.
   Még megdöbbentőbb Hayley Geftman-Gold nyilatkozata. Számomra ilyenkor a bocsánatkérés nem igazán hihető.

   "Azonnali hatállyal elbocsátották helyi idő szerint hétfőn Hayley Geftman-Goldot, a CBS televízió alelnökét, mert a közösségi médiában azt írta: nem tud együttérezni a Las Vegas-i tömegmészárlás áldozataival, mert a country zene kedvelői többnyire fegyverrel hadonászó republikánusok.'

Megosztás