Több mint 60 millió forintot loptak el egy budapesti nő bankszámlájáról

Egy banki ügyintéző bevonásával több mint 60 millió forintot loptak el egy nő bankszámlájáról – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

A közlemény szerint a budapesti nő április 9-én megdöbbenve látta, hogy a bankszámláján lévő 62 millió forintot érő értékpapírjait a tudta és beleegyezése nélkül eladták és a pénzt egy ismeretlen számlára utalták. A nyomozás során kiderült, hogy K. Györgyné és szökésében lévő élettársa, Balogh Sándor rávette V. Gergő banki ügyintézőt, hogy a nő számlájához biztosítson nekik netbankon keresztül hozzáférést.

A páros munkáját a banki ügyintézőn kívül még két férfi – H. János és F. László – segítette; ők arról gondoskodtak, hogy legyen egy olyan bankszámla, amelyre a pénzt átutalhatják. A rendőrök július 7-én budapesti lakásán elfogták K. Györgynét, a nő és élettársa használatában lévő gépkocsikban majdnem 54 millió forintot és egymillió forint értékű ékszereket találtak. A pénzt, az ékszereket és a nagy értékű autókat a bűncselekménnyel okozott kár megtérítése érdekében lefoglalták – tették hozzá.

A 47 éves K. Györgynét különösen nagy kárt okozó csalás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt. A nyomozók a 25 éves V. Gergőt bűnsegédként, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, a bíróság elrendelte az ő letartóztatását is.

money-2991843_640.jpg
 
A bank kártalanítja a számlatulajdonost szerencsére. Már nincs akiben pénzügyileg meg lehet bízni. Van az a pénz amivel bárki befolyásolható.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,134
Tagok
615,632
Legújabb tagunk
Robertred
Oldal tetejére