Többszörös elítélt beszélt , hogy miért jött haza Svédországból

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Március 13.

Melitta - 2018 Március 13, 16:50
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Szerinte nagyon rossz ott a közbiztonság, ehhez képest ő követett el bűncselekményeket svédek sérelmére.

  Pénteken sugárzott az állami média interjút egy magyar nővel, aki arról beszélt, hogy hazajött Svédországból, mert nagyon rossz ott a közbiztonság. Szavaival azt akarták igazolni, hogy a nyugati sajtó nem beszél a bevándorlással kapcsolatos problémákról.

  Az Index által megszerzett hatósági iratokból azonban az derül ki, hogy a nőt hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban. Több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie a sértetteknek, akik valamennyien svéd állampolgárok.

  A nő hol pszichológusnak, hol állatvédőnek, hol pedig hivatalos személynek adta ki magát. Egy svéd szomszédnőjével összeveszett, azután pedig sms-eket írogatott másoknak, amelyekben a szomszédot kurvának és pszichopatának állította be. De az is előfordult, hogy veszekedés közben kávét öntött a szomszédjára.

  Miközben az M1-en úgy mutatták be a nőt, mint aki Stockholmban dolgozott, a hatósági iratokban ennek nyoma sincs, a dán határhoz közel található Båstadban élt édesanyjával a bűncselekmények idején. Ez egy néhány ezer fős település, ahol metró és villamos sincs, noha a nő azt állította, hogy metróval ment be a munkahelyére, amikor egy bevándorló megtámadta.

  24.hu

  sved.jpg
   
  Ernoe kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Március 13.

  1. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Lehet, hogy csak a stressz hozta ki belőle?
   (Megijedt, hogy tömjénzsóti meghelikopterezteti őt is.)
   attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  2. johannsebastian
   johannsebastian
   Nos a logikában nem számít érvnek az ilyesmi; könnyen belátható, hogy egy bűnöző is mondhat igazat. Vagyis abból, hogy valaki bűnöző, nem következik állításának hamissága. Mellesleg azért éljünk a gyanúperrel, ugyanis nem szól a fáma arról, miféle állítólagos bűncselekményekben vétkes is az illető. Mármint a konkrétumokat illetően. Megjegyzendő: az efféle írások a sajtó legalját képviselik, bármelyik oldal hozakodik is elő vele. Amúgy meg több különböző forrásból egyre aggasztóbb hírek látnak napvilágot a svéd állapotokról.
   Utoljára módosítva: 2018 Március 14
  3. gumelig
   gumelig
   :rohog::rohog::rohog:
   attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  4. gumelig
   gumelig
   Magyarázd meg már ezt is...:D

   1.jpg
   attimenyfreemail.com és Ernoe kedveli ezt.
  5. johannsebastian
   johannsebastian
   Az egy másik topic. Ha ingered van effélékre, nyiss egyet. Mellesleg nem hiszem, hogy 2017. április 7. és egyéb hasonló események okot adnának a röhörészésre. De nem vagyunk egyformák.
   Jaszladany, schzso, pitti és 1 másik tag kedveli ezt.
  6. eniko61
  7. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Hogy Németországban és Svédországban milyen a biztonság, arról halvány lila dunsztom sincs, mert egy napot se éltem egyikben se. Mégis, abban gondolom közel általános az egyetértés Magyarországon, hogy a nyugatinak tartott országok közt az USA az amiben a LEGROSSZABB a közbiztonság. Ugye itt sabad a fegyvertartás, állandóak a lövöldözések, mészárlások, meg bűnszövetkezetek meg a satöbbi és a minden, TEHÁT, Németországban, de pláne Svédországban a helyzet sokkal jobb mint az USA-ban!

   Nos, én az USA-ban élek, évek óta. Ismerem valamennyire ezt az országot, ezt, ahol annyira szar az élet, annyira nem biztonságos, ahol minden tele van bűnözővel és lincselő tömegekkel, és leszámolásokkal, és droggal és tömegmészárlással... azaz, sokkal rosszabb minden mint Németországban, ahonnan az a derék család Magyarországra költözött!

   És ennek fényében azt mondom, ha a hír igaz és az a német család valóban emiatt Magyarországra ment, akkor nagyon megszívták a nagy büdös brokit, igencsak a rossz oldalára kerültek a szopórollernek, s erre hamar rá is jönnek majd. Mert az USA-ban, ahol állítólag rosszabb mint a németeknél, én például nyugodtan ki merek menni az utcára éjszaka. Aluljárókon is át merek kelni. Nem kell görcsösen szorongatnom a pénztárcámat a zsebemben ha az áruházban vásárolok és nagy a tömeg. Ha leülök egy padra és behunyom a szememet, nem kelt fel tíz perc után a rendőr mert azt hiszi hajléktalan vagyok és ott akarok aludni egész nap. Itt nagy értékű csomagokat csak úgy leak a postás az ajtó elé ha nem fér be a postaládába, és senki se viszi el. (talán ez nem igaz New Yorkra, de akkora vidéki városokra aminek mérete kb mint Debrecené, már igen. Oé, ez USA viszonylatban kisvárosnak számít...)

   Szóval, az USA messze-messze biztonságosabb és nyugodtabb mint Hungarisztán, ha Németország jobb az USA-nál is ilyen téren, akkor a német család hamarosan megbánja a költözést mint a kutya amelyik hetet kölykedzett...
  8. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Azért az én szememben (meg gondolom sokan másoknál is) ez erősen rontja a szavahihetőséget. Különösen annak a fényében, hogy immár 2 éve visszaköltözött és csak most fakadt ki.
   Meg aztán azsem melette szól, hogy rágalmazás miatt ítélték el, ami, mintha egy picit hasonlítana a mostani nyilatkozatára.
   Nono! az m1, mint a legalja? A nemzeti csatornánk?
   Csak sajnos azok zöme mind orosz rémhír.
   Egy időben a FB-ra kitett "rémképek" eredetijét kikerestem és a poszt alá bemásoltam, de rájöttem, hogy felesleges. Aki farkast akar látni, az a bárányban is azt fogja.
   (A magyar nyelvű kamu orosz oldalak számolásával meg 21-nél hagytam fel. Csak rá kell keresni a szerver ip címekre.)
  9. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Kíváncsi lennék arra, mennyi pénzt kapott azért, hogy ilyen hülyeségeket valljon? Rémisztgesse a magyar embereket. Bárhol sorba állok, ha csak 4-en megállnak az utcán, máris a migránsozás megy. Nem véletlenül! A tévében nagyon iparkodnak arra, hogy rémisztgessék az embereket reggel-délben-este, no meg a közbenső időkben is. Műsorok közben a "hírek" okán.
   Félelmetes, olyan aljas módon megy a rémisztgetés, hogy a magyar emberek, akik csak a munkahelyükre - meg a lakásukra utaznak, vagy ott tartózkodnak, időnként boltban, csak ez a téma. De folyamatosan! Igazi akna munka ez, de olyan, hogy vitriollal van meglocsolva...
   Félelmetes, hogy ennyire szisztematikusan átvarázsolják az emberek agyát. Már a megerőszakolás is! Folyamatosan "nyomatják" a kormány hírcsatornáin, hogy ismét Németországban, Franciaországban itt meg ott megerőszakoltak egy nőt. Bocsánat a kifejezésért, de megéltem ennyi meg annyi, sokadik X-et, van fogalmam arról mi kell egy szexuális együttléthez. Bugyi, nadrág nem, az biztos. No, mostanában eléggé hideg van, a nők fel vannak öltözve. Csizma, nadrág, bugyi stb. Szoknyában szinte alig járnak a fiatalok, főként a nadrágot hordják. Arra a kabát. No most "piszkos" fantáziám bekapcsolt. Bárki el tudja azt hinni, képzelni, hogy egy vagy több migráns harcra kész "fegyverrel" a nyílt utcán "bontogatja" a "női csomagot"? S, miközben a többiek mit csinálnak, körül is állják, hogy fedezzék? S, az utcai kamerák, az utcán járók hol vannak? Nappal! Hamuka az egész. Csak az a rettenet, hogy botor-buta magyar népek ezt hiszik el, mert naponta többször "csepegtetik" ezt a témát a szürke állományukba. Hihetetlen! Valamelyik nap, rendesen felhecceltek, pontosan néhány öregasszony. Elő is adtam, igaz, nem voltam valami "kegyes". Emlékeztettem őket arra, ha már elfelejtették volna, hogy ruhán keresztül képtelenség nemi aktust véghez vinni.
   Véleményetekre kíváncsi lennék. Köszönném.
   attimenyfreemail.com és Ernoe kedveli ezt.
  10. johannsebastian
   johannsebastian
   A nemi erőszak nem feltétlenül jár együtt nemi aktussal. Erőszakot alkalmazni, erőszakoskodni egy nővel (vagy akár férfival, testileg gyengébb kiskorúval) szemben adott esetben legalább akkora trauma az elszenvedő fél számára, mint a nemi aktussal együtt járó megerőszakolás. Leszorítanak a földre vagy falhoz szorítanak, megragadják a nyakad, erősen-fájdalmasan megérintik-szorítják a genitális területeket, kifeszítik vagy befogják a szádat adott esetben, hiába tiltakozol, rúg-kapálsz, ha nem bénulsz le épp teljesen.... nem folytatom. Szóval ez rohadtul komoly atrocitás, nem szabadna ezzel ironizálni, vagy ennyire tudatlanra venni a formát!
  11. Ernoe
   Ernoe
   Gyerekek miért nem használjátok az eszeteket?

   Baden-Württemberg tartományában igy néz ki a külföldiek eloszlása nemzetiség szerint.
   Olaszokbol, Románokbol, Lengyelekböl van a leg több. Kétszer anyi Magyar van mind Afghan.
   A külföldiek 77,37%-a Europai
   -
   upload_2018-3-14_0-4-1.png

   Forrás: https://www.statistik-bw.de/Presse/Pressemitteilungen/2017164
   Utoljára módosítva: 2018 Március 14
   attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  12. gumelig
   gumelig
   Az Origo olvasásához nem előfeltétel az észhasználat. Ott hinni kell.
  13. johannsebastian
   johannsebastian
   Akkor csak két dologgal magyarázható a politikai radikalizmus terjedése: (1) egyre több német olvassa az Origo-t; (2) a "rasszizmus" cseppfertőzéssel terjedő kór. :)
   Jaszladany és elovilagegyetem kedveli ezt.
  14. Melitta
  15. gumelig
   gumelig
   A Német Szövetségi Köztársaság fennállása óta küzd a jobboldali és a baloldali radikalizmus ellen. Lásd RAF- Bader Meinhof Banda. Fajgyülölő kopasz neonáci mozgalom se újkeletü.

   Nem mondhatnám rólad, hogy mélyen informált vagy a külföldön történő dolgokrol. Origos
   uszitásokon kívül olvass mást is.
  16. johannsebastian
   johannsebastian
   Drága! Én az AfD-ről beszélek és politika jobbratolódásáról. (Idézőjel ".." ?) De köszönöm a kioktatást.
   Jaszladany kedveli ezt.
  17. CasaLoma
   CasaLoma
   Volt szerencsém néhányszor a főtéren AfD-s tüntetésbe belebotlani. Azok az emberek, meg a fajgyűlölő kopasz nácik közé én semmiképpen nem tennék egyenlőségjelet.
  18. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nem ironizáltam, csak elképzeltem mindazt, amivel nap, mint nap, óráról-órára riogatnak. Hol? A királyi tévé és rádió csatornáin. Éppen, hogy elképzeltem, sőt bele is éreztem magam, ezért írtam le azt, amit.
   Bárkit bántalmaznak, és bárki légyen is a támadó fehér/fekete/ázsiai - mélységesen ítélem el.
   Azt is, aki - bárkit megfoszt a szabadságától. Azt is, illetve azokat is, aki(k) ellehetetlenítik az ellen véleményt vallókat, sőt ellen véleményüket osztják is.
   Miért?
   Igen, igen itt tenném fel szerény kérdésemet a miértre? Arra, hogy miért követi kemény retorzió követi a "bátorságot". Az idézőjeleket nem véletlenül tettem e szó elé és mögé.
   Utalnék itt Rékasi Károlynak a fiára, mit tettek vele?
   S, még jól járt. https://24.hu/belfold/2018/01/26/rekasi-zsigmond-nem-tudom-miert-pont-tolunk-felnek/
   Érdemes ezt is elolvasni: https://zarojel.hu/ki-gyilkoltatta-meg-varadi-andrast/
   Ezek után igenis van helye a tovább gondolásnak...
   attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  19. prudencio
   prudencio
   Ja, keresem is mindenhol az Index oldalon, de nem találom. Ügyes ez az Index, olyan hatósági iratokat "szerzett meg", amiket egyébként a személyiségi jogok védelme miatt sehol nem adnak ki senkinek. Ahan. Tuti így van, ha ők mondják.
   elovilagegyetem kedveli ezt.

Megosztás