Talpmasszázs

Plexus Solaris

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Valakinek esetleg megvannak az alábbi könyvek! Nagyon sikeresen 8 könyvem tegnap elhagytam!
Mind reflexológia!

Dr. Csikai Erzsébet: A reflexológia alapjai /ez ráadásul szerintem már nem is kapható :(/
Dr. Csikai Erzsébet: Talpra állított egészség
Pál Erzsébet könyve is benne volt...
Berente Ágit azt be tudtam szerezni a jegyzeteim hmmm

Ha tudtok segíteni, kérlek tegyétek már fel!

Köszönöm!
Nekem a Dr. Csikai Erzsébet: A reflexológia alapjai megvan, de jelenleg nem tudok hozzaferni, mert Japanban tartozkodom. Ahogy hazaerkezem feltudom tolteni + mas kivalo es beszerezhetetlen anyagokat is. Addig egy kis turelmet kerek.
 

Plexus Solaris

Állandó Tag
Állandó Tag
Pontosan tudom: mérhetetlenül sokat dolgozom, stresszben van részem, de folyamatosan. Futok a pénz után, az meg előlem. Napi szinten komoly döntéseket kell hoznom, s ez megvisel. Ha pár napra elmegyek pihenni, akkor sem tudom az agyamat ki-, vagy inkább lekapcsolni. Fél évenként elmegyek teljes orvosi szűrővizsgálatokra, s ott megmondják a bajt, s beveszem az erre adott teákat, tablettákat. A baj az, hogy nem folyamatosan teszem. A kezeléseket nem tudom bevállalni. Bele sem akarok gondolni, mire és hová vezet ez.
Az ember felaldozza az egeszseget, hogy penzt keressen. Azutan felaldozza a penzet, hogy visszaszerezze az egeszseget. Mivel olyan izgatott a jovojevel kapcsolatban, hogy elfelejti elvezni a jelent. Az eredmeny az , hogy nem el a jelenben ezaltal ugy el mintha soha nem halna meg, es azutan ugy hal meg , hogy sohasem elt igazan. (Regi indian kozmondas)

Abbol amit irtal annyi konzekvenciat lehet levonni, hogy eladtad az eleted egy tal lencseert. Abban az allapotban amibe belekeverted magad, azon mar az orvosi szurovizsgalatok , tablettak es teak nem nagyon segitenek. Fogadd el a segitseget es allj bele. Kezeltem mar nalad "komolyabb" allapotban levo pacienst is. Pozitiv a vegeredmeny! A mental higieniadat kell eloszor rendbe tenni, majd azutan johet barmilyen mas termeszetgyogyaszati gyogymod. Nem feltetelenul a talpmasszazs a megoldas, letezik mas megoldas is.

A bölcs ember tudja, hogy az egészsége a legértékesebb a világon.

Hippokratész
 
Utoljára módosítva:

Plexus Solaris

Állandó Tag
Állandó Tag
Tiszteséges gyógyító



Nos itt az a lényeg röviden,hogy a dialektika /anyagvilág,látható és láthatatlan fele/mindenkor részt vesz a gyógyítás teljes menetében.A hiteles gyógyítónak, aki viszonylag mentes az önző szándékoktól,egy hasonló rezgésű,és szintén önzetlen segítője,de inkább segítői vannak az anyagvilág láthatatlan felén/orvos,gyógyító csoport/.A segítők is ennek a világnak a részei,csak már nincs anyagtestük.A hasonló érdeklődésű,és tudású személyiségek ott,igyekeznek segíteni annak a gyógyítónak akivel kapcsolatba kerülnek.Arról az oldalról sokkal nagyobbak a lehetőségek.Átlátható az egész ember,energetikai,anyagi,és karmikus vonatkozásokban is.Pl végrehajtható egy műtét az asztrál, mentál, vagy akár a gondolatest szintjén is./Az utóbbi már nagy tapasztalatú gyógyítot igényel./Akinek nincsenek meg ezek a az úgymond kapcsolatai,az saját illetve a beteg egészségét is befolyásolhatja,kockára teszi./Ez legtöbbször nem szándékos,mert innen nem látható folyamatokban zajlik az éter rablás/Mert az asztrál terület tele-tele van különböző lényekkel,akikek a gyógyító lélekminősége vonz be.Ha nem tiszta szándékú,önző,anyagias a gyógyító ,akkor hasonló minőségű lényeket vonz.Akik gondolkodás nélkül cserbe hagyják ha a hejzet ugy kívánja.Az éter az ott táplálék.A magasabb minőségű éter/Pl:Fényéter/ meg egyenesen hiánycikk.Legtöbbször nagy erejű,nagy hatalmú kontrol/ellenőrző/szellemek irányításával történik.A magasabb szellemi vezetők,akik minden személyiség mögött ott vannak,/Angyalok-védőangyalok/csak nagyon kivételes esetbe avatkoznak be a dolgok menetébe.Ha kell akkor azt közvetve/Pl:álom-sugallat/formájába teszik.
Az a baj,hogy az asztrál térség már olyan nagymértékben szennyezett,és brutálisan negatív az átlag személyiség számára, hogy szinte reménytelen elkerülni azt hogy a gyógyító ne nyuljon bele a" kakiba".Valamikor ez nem így volt.A Tiszta derűs asztrál terület a a fejlődés útja volt,most meg tele van csapdákkal. Nem véletlen ,hogy ez emberiség a krízispontok sorozatával kerül szembe.Az Ősi tudás hiánya,a nemtudás,óriási gond és probléma lett.Most csak azt fogadjuk el amit a szemünkel látunk.Pedig a szem az a leggyengébb érzékszervünk.Nagyon behatárolt,és könnyen becsapható.
Tehát ha a szándék tiszta-akkor a gyógyító határtalan segítséget kap-de kinek tiszta a szándéka ebben az önző anyagias világban? Már az eleje általában nem stimmel. Mert ki is gyógyít? Nem én,hanem rajtam keresztül gyógyítanak!! Ezért ne legyek büszke a képességeimre,mert az csak a szándékom tisztaságának jutalma lehet.Ami feljogosít arra hogy rajtam keresztül gyógyítsanak.Mert a kozmikus területen belül-azaz a három dimenziós világban semmi se lehetetlen,csak a szándék tisztasága az ami meghatározza a végeredmény.
Hát nem lett valami rövid:D
Csak egy kerdes. Te honnan tudsz errol?
 

katuskatus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem az alábbi könyvet és köszönöm, ha fel tudod tenni:

Ruediger Dahlke , Rita Fasel : A lélek nyomai - Amiről a kéz és a láb vall

Vagy bármilyen hasonló könyvnek is örülnék.
Szép napot kívánok!
 

katuskatus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Az alábbi könyvet keresem:

Marie-France Muller-Nhuan le Quang : Az arcreflexológia csodálatos módszere:

Ezen kívül bármilyen akupresszúrával, akupunktúrával kapcsolatos könyveknek is örülnék.
Hálásan köszönöm.
Szép napot kívánok!
 
Ezeket feltöltöttem, hátha valakinek szüksége van rá. Sajnos a Carl-Hermann Hempen féle akupunktúra atlaszt nem engedi.
 

Csatolások

  • akupunktura_dombao[1].pdf
    818.3 KB · Olvasás: 91
  • edoc.site_68689640-reflexologiai-alapismeretekpdf[1].pdf
    135.8 KB · Olvasás: 103
  • Dr._Széchenyi_István_-_Fülakupunktúra_a_gyakorlatban_(OCR)[1].pdf
    15.8 MB · Olvasás: 138

Palkovics Emőke

Állandó Tag
Állandó Tag

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Hanne Marquardt - Reflexzóna masszázs lábon

1689058706905.png

A természetgyógyászat egyik legdivatosabb ágának alapkönyve. A 19 német kiadás után magyarul is megjelenő mű rendkívüli gondossággal mutatja be a talpmasszázs technikáját. A kötetben megtalálható: A zónák raszterképe – A láb reflexzónáinak áttekintése – A páciens elhelyezése – Az alapfogások – A reakciók – A reflexzónamasszázs szubjektív hatásai – Kombinációs lehetőségek – Ellenjavallatok. A fogások tökéletes elsajátításához nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak a színes reflexzónatérképek.

1992
 

Csatolások

  • Hanne_Marquardt_-_Reflexzona_masszazs_labon.pdf
    16.9 MB · Olvasás: 112
Oldal tetejére