Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

Tóth Gyula

Állandó Tag
Állandó Tag
LEVELEZŐ TAGOZATON SZERETTEM VOLNA ELVÉGEZNI AZ ORVOSI EGYETEMET. NÉGY ÉVIG ÍRTAM NEKIK, DE EGYRE SEM VÁLASZOLTAK, ÍGY ABBAHAGYTAM.
 

Tóth Gyula

Állandó Tag
Állandó Tag
A kövér emberke fogyni szeretne, és talál egy kedvező kupleráji hirdetést.
Első emelet: 1 óra alatt 5 kg fogyás.
Második emelet: egy óra alatt 10 kg fogyás.
Harmadik emelet: egy óra alatt 20 kg fogyás.
Na ezt kipróbálom! Felmegy az első emeletre ahol egy gyönyörü, meztelen szőke csaj az alábbiakat mondja neki. Ha megfogsz megdughatsz! 50 perc rohanás után elkapta a szőkét, akit becsületesen le is rendezett. Mérlegelés: valóban mínusz 5 kg.
Ez bejött, megpróbálom a második emeletet is, ahol egy vöröshajú bombázó mondta neki. Ha megfogsz megdughatsz. Nagy nehezen Őt is sikerült elkapnia, magáévá tette, majd a mérlegelésnél látta, hogy a 10 kg-al kevesebb a súlya.
Na még ez a harmadik emelet. Kipróbálom ezt is. Ebben a szobában egy nagyfarkú néger fiú várta. HA ELKAPLAK, MEGBASZLAK!
 

Kpety76

Új tag
Üdv !
Új vagyok "ITT" és nem titkolt célom hogy állandó tagja lehessek e közösségnek. Kicsit humorosnak de ugyanakkor szánalmasnak tartom hogy a "cél" eléréséhez krix-krax-ok beírásával, vagy értelmetlen karakterekkel is el lehet jutni. Gyönyörű ez a Magyar nyelv, használjuk ki ! Osszuk meg egymással mi jár a fejünkben, milyen élményeink vannak. Ne süllyedjünk le az érdekek fekete mezejére !
Péter
 

Kpety76

Új tag
Egy aprócska, ámde érdekes hír : Ma van a "MENTŐK NAPJA" Magyarországon. Én büszkén tekintek vissza a 18 évnyi OMSZ-os múltamra, ugyanakkor sajnálattal veszem észre hogy minőségi változás az ellátás valamint a működtetés területén szinte alig érzékelhető. De legalább a technika egy kicsit megújult. Gyönyörű designes új autók róják az utakat, XXI.-ik századi orvostechnikai eszközökkel. Igaz nagy része ezeknek alapítványi pénzekből, és az adózók által felajánlott 1 %-ból kerülhetett beszerzésre. SZOMORÚ ! A Jó Isten óvjon minden MENTŐT !
 
Oldal tetejére