Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

davido1

Állandó Tag
Állandó Tag
Aballister Bonaduce hosszan, keményen meredt a tükörben csillámló képre. Hófútta, jéggel fedett hegységek húzódtak végtelenül a szeme előtt: a legkietlenebb vidék az egész Birodalmakban. Csak annyit kellett tennie, hogy belép a tükörbe, ki a Nagy Gleccserre.
-Jössz, Druzil? – kérdezte a mágus denevérszárnyú ördögöcskéjét.
Druzil maga köré kerítette bőrszárnyait, mintha meg akarná fontolni a kérdést.
– Nem nagyon szeretem a hideget – szólt végül. Szemlátomást nem volt ínyére, hogy részt vegyen ebben a vadászatban.
[FONT=&quot]– Én sem – felelte Aballister, és bűvös gyűrűt húzott az ujjára, hogy az megvédje őt a gyilkos fagytól[/FONT]
 

davido1

Állandó Tag
Állandó Tag
– De a yote csak a Nagy Gleccseren terem meg – Aballister visszafordult a varázstükör felé, mely az utolsó mérföldkövet jelentette küldetése befejezése és hódítása kezdete előtt. A havas táj most csendesnek látszott, bár sötét felhők szürkéllettek bal-jóslatúan az égbolton, s a várható vihar hátráltathatta a vadászatot, akár napokra is.
– Oda kell mennünk – folytatta Aballister, inkább önmagának, mint az ördögöcskének. Hangja elhalkult, ahogy visszasüllyedt emlékei közé, életének két évvel korábbi fordulópontjához, a Zűrzavar Korához. Már akkor is erős volt, csak nem tudta, merre menjen.
Talona istennő avatárja azonban megmutatta neki az utat.
Aballister elmosolyodott, aztán el is nevette magát, és visszafordult Druzil felé, aki megmutatta neki, hogyan okozzon örömét a Mérgek Úrnőjének.
– Gyere csak, kedves Druzil – folytatta Aballister. – Te hoztad el nekem a káosz átkának receptjét, ezért velem kell jönnöd, hogy segíts megtalálni az utolsó hozzávalót is.
Az ördögöcske fölegyenesedett, kibontotta szárnyait, aztán együtt léptek át a mágikus tükrön, a süvítő szélbe.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére