Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

zsuzsanna03 témája a 'Szójátékok és játékok' fórumban , 2010 Augusztus 12.

 1. Vildun

  Vildun Állandó Tag

  Alice Csodaországban
   
 2. robi90

  robi90 Állandó Tag

  JO ESTTÉT
   
 3. Lilla Mak

  Lilla Mak Állandó Tag

  Köszi szépen!
   
 4. doppio

  doppio Őstag Ezüst támogató

   
 5. robi90

  robi90 Állandó Tag

  :hurra: NEM SEMMI
   
 6. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  Köszönjük szépen a topikot! :)
   
 7. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  Egy egészséges ember nem kínoz másokat. Általában a megkínzottakból lesznek a kínzók.
   
 8. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  A sebek a múltra emlékeztetnek, de nem kell meghatározniuk a jövőt.
   
 9. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  Egy hídon akkor kelünk át, mikor elérkezünk hozzá, azután felégetjük magunk után. Semmi sem jelzi, hogy ott jártunk, csak a füst szagának emléke és azé, hogy könnybe lábad a szemünk.
   
 10. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  Az élet egy utazás. Rajtunk múlik, hogy miképp haladunk: csak áramlunk az árral, vagy követjük saját álmainkat.
   
 11. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  Rengeteg érzelem mozgatja az ember szívét, amikor úgy dönt, hogy spirituális útra lép. A cél lehet nemes: mint amilyen a hit, a felebaráti szeretet vagy a jótékonykodás. De lehet egyszerű szeszély is, félelem a magánytól, kíváncsiság és a szerelem vágya. Mindez azonban nem is számít. Az igazi spirituális út erősebb, mint bármelyik ok, amely elindít minket rajta.
   
 12. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  Minél többet engedünk be magunkba a világból, annál többet kapunk belőle vissza: legyen az akár szeretet, akár gyűlölet.
   
 13. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  A szerelem már csak ilyen. Megvilágosítja a küldetésünket ezen a földön, értelmet ad az életünknek. Aki ebben a tudatban cselekszik, azt oltalmazó jóság kíséri, az a nehéz pillanatokban megnyugvásra lel, mindenét odaadja, és semmit nem kér érte cserébe, csak a szerelme közelségét, a fény elnyelőjét, a termékenység kelyhét, a világosságot, amely beragyogja az utat.
   
 14. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  A szerelem a maga finomságával megdönti az elnyomó hatalmat, inni ad a gyengédségre szomjazónak, nyitva tartja az ajtót, hogy beengedje az áldott fényt és esőt. Lelassítja az időt, vagy éppen felgyorsítja, de az biztos, hogy nem folyik tovább ugyanabban a tempóban, ugyanabban az elviselhetetlen monotóniában.
   
 15. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  A napraforgó mindig napraforgó marad, akkor is, ha még nem tudod megkülönböztetni a többi virágtól. Bármennyire is szeretnéd, nem változtathatod sem rózsává, sem tulipánná, országunk jelképévé. Ha meg akarja tagadni önmagát, csak megkeseredik és már életében halott lesz. Ezért tanuld meg derűs nyugalommal követni a sorsod, bármilyen legyen is.
   
 16. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  A virágok arra tanítanak, hogy semmi sem örök: sem a szépség, sem a hervadás, hiszen a magokból új növények serkennek. Jusson eszedbe ez, ha örömet, fájdalmat vagy bánatot érzel. Minden elmúlik, megöregszik, meghal és újjászületik.
   
 17. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  Még a legmagasabb fák is (...) apró magvakból sarjadnak. Vésd ezt az eszedbe, és ne akard siettetni az időt!
   
 18. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  Lehetőséggel születtél. Jósággal és bizalommal születtél. Eszmékkel és álmokkal születtél. Nagysággal születtél. Szárnyakkal születtél. Nem arra szántak, hogy mássz, hát ne tedd. Szárnyaid vannak. Tanuld meg használni őket, és repülj!
   
 19. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  A szerelmesek nem megismerkednek. Végig ott vannak egymásban.
   
 20. Mirumew

  Mirumew Állandó Tag

  Létezik olyan táplálék, amit nem a szájunkon át veszünk magunkhoz... a test és a lélek csészét formál. Amikor találkozol valakivel, valami becsöppen a csészébe.
   

Megosztás