Te kinek adnál Oscart?

kovacs0

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy méltatlanul mellőzött filmnek adnék Oscart, mégpedig a Fékezhetetlennek.
Színésznek pedig egy fiatal, tehetséges színésznőnek, Mia Wasikowska-nak mindenképp, remélem egyszer meg is kapja, még előtte az élet. Mark Ruffalo is kiérdemelne már egyet. Őt nem igazán tartottam nagyra, de újabban beérett. Láttam néhány igazán nagyszerű alakítást tőle.
[h=1][/h]
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Leonardo di Capriónak. Már régóta esedékes neki. Az is ciki, hogy a Titanicnál nem jelölték, ahol pedig még a hajót is jelölték (kis túlzással).
 

CocoSunrise

Állandó Tag
Állandó Tag
Joaquin Phoenix nagyon megérdemli már.
DiCaprionak is jó lenne, ha adnának csak, hogy elhalgasson a sok fan, akik minden évben hisztiznek, hogy nem kapott. Szerintem minden éveban amikor más kapta helyette, a másik sokkal jobban megérdemelte. DiCaprio meg igazán nagyon csak a Gilbert Grape-ben alkotott. Nem mondom, hogy nem jó színész... de Oscar díjas ugyan már. Jó filmeket választ az tény, de azt nem kell össekeverni a színészi játékkal. Habár igaz végülis Reese Witherspoon is megkapta, akkor meg, ha úgy nézzük nála DiCaprio is jobban megérdemli. Dehát mindig olyan évben jelölik, amikor egyszerűen nem ő a legjobb. Legyen a legjobb egyszer végre és biztos megkapja. ;)
 

nynfas

Állandó Tag
Állandó Tag
Leonardo DiCaprionak. Egyik kedvenc színészem, hitelesen hoz minden karaktert, akár jó, akár rossz fiút alakít. Nem is értem miért nem jut tovább a jelöltségnél.
 

Geng Krisztián

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem idén Fassbender megérdemelte volna a 12 év rabszolgaságban nyújtott alakításáért a szobrot. Viszont úgy gondolom, hogy McConaughey abszolút jogosan kapta a DBC főszerepéért. Tavaly azonban szívesebben láttam volna Joaquin Phoneix-et a színpadon, de majd talán a következő Paul Thomas Anderson projektben ismét brillírozik tehetségének mérten és nem marad viszonzatlanul az Akadémia által.
 
Oldal tetejére