Te milyen stílusban vezetsz?

Zimanko

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem fiatalon az ember több mindent bevállal,de ahogy idősödik úgy ad hálát Istennek,hogy az eddigi eseményeket túlélte. Mostanában lassabb járművekre váltottam biciklin és görkorcsolyán száguldozok!:)))
 

A_tar

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Ha egyedül vagyok elég vadul szoktam vezetni. Az asszony Goffyhoz hasonlított, ha beülök az autóba egy elmebeteg leszek.
 

A_tar

Állandó Tag
Állandó Tag
Kár, hogy a tanfolyamon az embereket csak úgyahogy tanítják meg vezetni, közlekedni is megkéne őket tanítani.
 

*Rya*

Állandó Tag
Állandó Tag
Hehe, ez jó volt. :D Köszönöm a linket, jót vigyorogtam rajta. ^^ Hát igen, tényleg elgondolkodtató... Bár ez az autóval közlekedés engem nem igazán érint. Igaz, megvan a jogsim (tavaly december utolsó napján kaptam kézhez :) ), de már azt sem tudom, mikor vezettem utoljára. Talán március környékén. Azóta nem. De nem is igazán vonz a dolog... :S A vezetés nem az én világom, túlságosan nagy felelősséggel jár, és félek is tőle. Utálom. :(
 

vvica

Állandó Tag
Állandó Tag
Én szeretek vezetni. Nem is tudom... friss jogsim van, így még elég rutint nem szerzek megpróbálok minél figyelmesebben és megfontoltabban vezetni. És ha a közlekedés is úgy akarja akkor betartom a kresz szabályokat is... ^^" bár az néha életveszélyes...

Anyukám tudja a tutit: 25 éve van jogsija... 25 éve nem vezet! :D
 

ppopey

Új tag
Szerintem sajnos mára már a közlekedési morál teljesen mutatja a közrendet,egyszerüen akinek luxus kocsija van az mindent megtehet,nem zavarja ha tilosba áll ha zárovonalon előzz stb, és ha szolsz neki vagy villogsz még ő van felháborodva és képes neked menni. Egyszerüen félelmetes a mai közlekedés.
 

bave

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nő létemre elég "dinamikusan". Sajnos a túl lassú, duplán óvatos, gyakorlatlan vezető még veszélyesebb lehet az utakon, mint az, aki esetleg haladósabb. (Persze ez nem vonatkozik a kezdőkre, ők jól teszik, ha így vezetnek)
 

Fügécske

Állandó Tag
Állandó Tag
Én próbálok udvarias és türelmes lenni, főleg akkor ha egy tanulóvezető van előttem. Még élénken emlékszem milyen is volt a helyében lenni :``:
 

dwiki

Új tag
Város, piros lámpa, két sáv, első vagyok a sávomban. Sárga már, egyesben vagyok, gyorsan indulok, hamar fel 60-ig (tovább nem, mert város, meg mérni is szoktak...)
Folyamatosan nézem középső visszpillantót. Mögöttem a harmadik a sorban, kivág másik sávba, no akkor gyors körbenézés, rágyórsítás, véletlenül se jössz be elém. Mivel mögöttem lévők nem veszik fel a kesztyűt, így emberünk másodiknak odaár a következő lámpához (a másik sáv addigra kanyarodó lesz)...
 
Oldal tetejére