Te mit változtatnál az oldalon ?

Te mit változtatnál az oldalon ?

  • Több híreket szeretnék

    Szavazat: 1 5.3%
  • Külön apróhírdetés részt szeretnék

    Szavazat: 1 5.3%
  • Jobb/modernebb társkeresőt szeretnék

    Szavazat: 1 5.3%
  • Saját internetes rádiót szeretnék

    Szavazat: 2 10.5%
  • Jó így ahogy van

    Szavazat: 12 63.2%
  • Más ötletem van, éspedig: (írd le ebben a témában)

    Szavazat: 2 10.5%

  • Összes szavazó
    19
  • Szavazás lezárva .

oma

Állandó Tag
Állandó Tag
..olyasmirol is volt szó, valahol? :-o
Ha pàlinkàra szükségeltetik az összeg, akkor inkàbb àtgörditek keletre egy akóval. Még ma. :D
 
C

csocsike

Vendég
Hat, jo az is johet, de azert neha nem art elolvasni valamit mielott elfogadod.;) :p
 

Portika

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez az 20-s izé Csöcsikétől jópofa. Emiatt tegnap óta üzengetek mindenfélével kapcsolatban, lerajzoltam Melittát virtuális bonbon gyanánt, próbáltam a borkultusszal lazítani a pálinkázást, s Csöcsike megszüntetett egy fórumot, mert belekevertem egy T betűvel kezdődő, Versailles melletti palotát, s ez szerinte politika. Egy valamit nem csináltam, nem töltögettem zenét. Hát akkor Csöcsikének volt igaza. (a politika dologban nem, az csak békaperspektívából politika, de észnél légy! vagy bekap a béka...)
 

Clarissa

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv:csocsike!
Én kb féléve regisztráltam itt magam, igaz, soha sem volt zeném nagyon itthon, itt találtam párat, ami megtetszett! ezt megis köszönöm mindazoknak, akik feltették ide a csodálatos zenéjüket! viszont szomorúan tapasztalom ma, hogy nem enged letölteni:(:(
Miért?
Üdv:
Clarissa
 

Rubin

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Clarissa,

ha elolvasod a topicba oldalanként feltett vastag piros bötűs szöveget, azonnal megérted.
 
C

csocsike

Vendég
Clarissa írta:
Üdv:csocsike!
Én kb féléve regisztráltam itt magam, igaz, soha sem volt zeném nagyon itthon, itt találtam párat, ami megtetszett! ezt megis köszönöm mindazoknak, akik feltették ide a csodálatos zenéjüket! viszont szomorúan tapasztalom ma, hogy nem enged letölteni:(:(
Miért?
Üdv:
Clarissa


Figyelem, mostantól csak az állandó tagok tölthetnek le csatolásokat. Állandó tagok azok, akik minimum 20 hozzászólással rendelkeznek és legalább 2 napja regisztráltak.;)
 

Pixi

Állandó Tag
Állandó Tag
T. Melitta és Goyo !

Még februárban, a 'Szilvakékben' volt róla szó, hogy a topicnyitás lehetőségét meg kellene változtatni.
Én ezt nem is a hozzászólásokhoz kötném, hanem egyenesen a moderátor kezébe adnám. Ha valaki új topicot szeretne nyitni, a moderátorhoz küldené a leendő címet és a topic várható témáját. Ha már van hasonló, akkor oda át lenne irányítva, ha viszont reményteljes a téma, akkor az operátor nyitná meg a megbeszélt címmel.
Semmi többletmunkával nem járna.
Most már lassan több topic lesz mint feltöltött zeneszám és egyre nehezebb eligazodni a topic-dzsungelben.

pixi
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
csocsike írta:
Technikailag konnyeden kivitelezheto, amugy meg abszolute ellene vagyok.
Mutassatok egy komoly latogatottsagu forumot, ahol a tagok nem tudnak uj temat nyitni. Nem fogtok talalni es ez nem veletlen.

Egy kis szubjektiv tortenelem:
A dolog a Canadahunon a legelso forumnal lett elrontva...
Indult egy csomo hasonlo tema (gyakran azert is, mert a forumozok nem nagyon ismertek a forum mukodeset) es a sokat irok az oszeset elpoenkodtak csocsikevel az elen, aki ekkor meg nem volt moderator (olyan szinten, hogy amugy erdekesen kezdodo temak is ertelmetlenne valltak....elkezdtem oket olvasni, de beleuntam a folytonosan megjeleno alkohol es szex szovegbe) ez hmm "mashol" nem fordult volna elo...kerdezd csak csocsit ;).
Ezek utan Melitta hivasara (vissza)jottem en is a Canadahun kepebe, osszevontuk a Dumcsi es a Canadahun forumokat, a kaosz meg nagyobb lett. Miutan elkeszultem a megujult oldallal, Melittaval ejszakakat toltottunk azzal, hogy osszevonjuk a temakat es valami ertelmes forumstrukturat kialakitsunk (ebbe kesobb csocsi is beszalt) csakhogy ez nem lett teljesen befejezve. Az osszevonas utan idovel egyebkent tobben normalisabban kezdtek forumozni... :)

Az nem megoldas, hogy valaki uj temat szeretne nyitni es elkuldes utan csocsire var, hogy jovahagyja (vagy nem).

A megoldast en a kovetkezokben latnam:
Meg jobban egyszerusiteni a forumok strukturajat.
Uj temat csak x hozzaszolas utan lehessen inditani (amikor a tagok mar jobban eligazodnak).
Az 1 evnel idosebb temakat arhivumba rakni. (1 evnel idosebb tema az, amihez 1 eve nem szoltak hozza).
Megtanitani a tagsagot az UJ UZENETEK gomb kezelesere (nyomkodasara) es a kereso hasznalatara. Ez a forum erre (Uj Uzenetek) alapul, de sokan (erthetoen) nem tudjak kezelni es osszevissza kattintgatnak a forumokban elohozva 2 eves temakat.

Roviden ennyi...irhatnek meg rengeteg mindent, de annak nagyon okoskodas szaga lenne...az altalam neha emlegetett borda.ca-n, amely (remelem csak egyenlore) nagysagrendekkel nagyobb forum....mindent vegicsinaltam mar, es a fent leirt a nyero.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Pixikem ahogy Goyo irta ejszakakon at egyesitettuk a forum temakat osszevontuk a duplakat toroltuk.Igy is van
Témák: 4,611, Üzenet: 301,980,
Patakinak kene lenni vagy valami isten altal megaldott memoriaval hogy kitudjuk valasztani ennyibol mi van mi volt mar vagy van-e hasonlo tema.
Nem jo korlatozni a tagokat mert elvegre demokraciaba elunk es nem nezne jol ki ha mi eldontenenk jo tema vagy nem jo, engedje vagy ne engedje Csocsike.


Goyo szerintem remek lenne ha azok a temak
2003 amihez nem szoltak mind egy arhivba tenned
2004 u.a.
2005 u.a
PAlyazatokat i segybe teve hisz ha ki is irunk ujbol palyazatot az csak evvege fele lesz.

Lehetne keresgelni benne olvasgatni

a kovetkezo nagy lepes hogy mindenkit megkernenk a topic temajanal maradjon, legalabbis probaltuk de nem tul sikeresen de valami rendszert erdemes lenne kozosen elfogadni amihez mindenki tartana magat.
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
\\m/ Szerintem ezek jo otletek es tetszik a mostani megoldas .
Reszemrol nem szolok hozza "uj temakhoz "csak azert , hogy kotyogjak" vagy udvariaskodjak . Van annyi tema , hogy nehez kovetni oket . A topik temajanal nehez maradni mert a poenokat nem lehet kihagyni ! Neha nem art egy kis emlekezteto , hogy melyik topikban vagyunk .:lol: :656:
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Keszuloben van a forumhoz egy uj kinezet, akit erdekel, az oldal legaljan a bal oldali legordulo menuben kivalaszthatja (es ugyanitt, vissza is terhet a megszokotthoz). Meg nincs kesz...work in progress :)
 
Oldal tetejére