Telekinézis - gondolat erejével tárgyak mozgatása

oliyboty témája a 'Agykontroll' fórumban , 2011 Augusztus 14.

 1. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Oli.:11:
  Én valahogy elkerültem eddig ezt a topikot.
  Ahogy olvasom, hát sokmindent kipróbáltam már, habár nem tudtam, hogy mi az a telekinézis.
  Az energiát is kiszedtem már a két tenyerem közé, de valóban sokkal gyorsabb, ha kimondom, hogy pszilabda. Ingát is használom már 24 éve. Inga nálam átlósan, előre-hátra, körkörösen is mozog, nagy intezitással. Már igaz, hogy nem nagyon használom, mert előbb bejön, mint ahogy látnám.
  Tárgyakat még nem tudok mozgatni akarat, tudat erejével. Megmondom őszintén nem is akarok. Nékem elég az inga, a varázspálca, és, hogy ki tudom hozni a lélek enegriáját a tenyereimből. Nem tudom, hogy mire lehetne egyébként használni.
  Csak játszani vele?
  Legyen nagyon szép, és vidám napod!
  Sok szeretettel Erzsi.:11:
   
 2. domtk

  domtk Új tag

  Köszönöm a gyors választ! :)

  Teljes mértékben hiszek benne, de valami tudatalatti gát lehet hogy van, mert élőbe nem találkoztam még hasonló jelenséggel. De ez mindegy is, az inga az jó volt, de nem csináltam sokáig, mert nem láttam benne sok fantáziát, a psi labdát meg még nem próbáltam, csak a wheel-el próbálkozom már egy-két hete.
  Valahol azt írták, hogy "programozni" lehet a psi labdát. Szóval ha mondjuk azt akarom, hogy a psi labda (miután sikeresen ott van) mozgasson egy tárgyat? Már kezd megkavarodni az ember, ha túl sok féle helyről olvas ilyeneket.. :confused:
   
 3. oliyboty

  oliyboty Vendég


  Szia,

  Én programozni még nem próbáltam a Psi labdát, meg ilyesmik. Biztos van értelme, meg lehet is, de akkor a programozás az nem a tudatból jön megint, hanem egóból nem? Ha el tudod érni azt, hogy tudattal mozgasd, akkor tudattal fel tudod ruházni bármilyen tulajdonsággal a labdát és meg tudsz csinálni vele bármit, más tárgyak esetében is. Még én se vagyok gyakorlott telekinézis terén, mert jó ideje nem csináltam, nem gyakorlom minden nap, de elkezdem megint a koncentráció végett. Az ingázás mennyire megy? Mert ugye azt is tudattal mozgatod. S tudod úgy mozgatni az ingát, hogy teljesen más tevékenységet végzel közben, nem koncentrálsz arra, hogy ingázol? Mert ha nem kell rá odafigyelned, ás bármi mást végzel, akkor is megy az inga a kezedben, akkor tudattal mozgatod, s ezt kéne át vinni a telekinézisbe szerintem.;)
   
 4. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Szia Erzsi!kiss

  Eddig én se foglalkoztam vele, meg a fene nagy lelkesedésem is alább hagyott, úgy értem, hogy más dolgokkal foglalkoztam nem ezzel. De a koncentráció végett elkezdem megint csinálni és kíváncsi vagyok arra, ha majd egyre gyakorlottabb leszek akkor tudati szinten mit és hogyan lehet működtetni. A varázs pálcát valamiért nem igen szeretem, de a pálca is erőteljesen mozog a kezemben, de a tenyérnél nem mindig sikerül megfelelően megtámasszam a pálca végét, és leesik és elfogy a türelmem ezzel szöszölni. :D Az inga az jól viselkedik, mindkét kezemben erőteljesen mozog bármilyen irányba és az irányváltoztatás is könnyen megy, anélkül, hogy megállítanám az ingát. Bár az ingát se gyakoroltam soha, még 2 éve vagy kicsit több, kipróbáltam mert olvastam róla és egyből mozgott az inga. Szóval tudati szinten nagyon megy a kezeim közt és bármivel tudok ingázni, kulcstartóval, nyaklánccal, bármi ami függőlegesen lóg, más tevékenység végzése során :D Tehát nem igényel ráhangolódást, hogy megmozduljon.kissMeg ugye itt fizikai kontakt is van, mert meg kell fogjad, de a tudatod mozgatja (belső éned), és a telekinézisnél is ezt kell elérni, annyi különbséggel, hogy ott nincs fizikai kontakt, csak a tudatod.
   
 5. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Oli!kiss
  Én eleiben használtam a pálcát, utána az ingát, és már azt sem, mert mint mondtam, előbb bejön gonolati úton, mint ahogy az inga megmutatná. A pálcát nem a tenyeremen tartottam, hanem a mutató ujjamon, és a hüvelyk ujjammal finoman támasztottam, hogy azért könnyedén tudjon mozogni. Én láttam már olyan pálcát is, hogy egy réz csőben volt, és a pálca egyik vége spirál alakban volt meghajlítva, és a csőben volt a másik fele. Ott valóban lehetetlen volt fizikailag is befolyásolni.
  Kanál hajlítást próbáltál már? Én igen, de nem ment. Mikor Uri Geller volt a tv-ben. :D
  De vannak pszi pecialisták, akiknek az megy nagyon.
  Olvastam, hogy azt hiszem a szlovákoknál, volt egy ilyen ember, aki gondolati úton mozgatott tárgyakat. Meg láttam a tv-ben, hogy vannak, akik fémtárgyakat ragasztanak a testükre. Nagyon feltűnő, de számomra nem pozitív. Valami negativitást érzek benne. Nem tudom, hogy mit, de így érzem.
  Legyen nagyon szép, és vidám napod!
  Sok szeretettel Erzsi.:55:
   
 6. oliyboty

  oliyboty Vendég


  Szia Erzsikiss

  A lengyel pálcánál én is a hüvelykujjal és a mutató ujjal támasztom, vagyis azon van a pálca, de a tenyér kis ágyásába kell behelyezd a helyes tartás végett a rövidebbik felét. Nem azt mondom, hogy nem megy, csak mikor nagyon beleng a pálca, akkor kiesik az egész a kezemből. Ezért nem pálcázok, inkább ingázok. Ott nem esik ki.:p Kanál hajlítást nem próbáltam még, de ha próbálnám, nem a kanál hajlana, hanem a belső énem, a tudatom, mint a mátrixban, ez a film tökéletesen mutatja be a valóságot, amiben élünk, csak nem vesszük észre az elme korlátai miatt...:rolleyes: De majd meditációban próbálom ki a kanál hajlítást, hogy megy-e ott a tudatom által. Ha sikerül elhajítani, akkor meditáció által bármilyen tárgyat meg tudok mozdítani és akkor éberen tudatosan lehet gyakorolni ezeket, hogy ne legyél meditatív állapotba.
   
 7. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Csináltam magamnak normális Psi keréket és elkezdem szépen gyakorolni az összpontosítást és ezzel együtt a telekinézist is..., az 5. elemet szeretném "megkapni" és az 5 elemmel együttesen menni fog jó pár dolog, amit szeretnék majd csinálni..., az 5. elem megkapása teszi lehetővé ezeket a psi/mentális erők használatát is, és hozzáférést is ad az Akasha-krónikához. Na majd meglátom mi hogyan fog menni...:rolleyes:
   
 8. zsolt98

  zsolt98 Új tag

  Valaki segítene megtanulni a telekinézist ? És hogy hogy tudnám fejleszteni ezt a képeséget.:656::656:
   
 9. Ameron

  Ameron Új tag

  hello el olvastam naggyából amit irtatok de nem tudom hogy a pszi labda kinek milyen formában vagy érzékelésben mutatkozik meg nekem pl elkezd melegedni a tenyerem ha közelebb ha távolabb viszem a tenyerem egymástól ez lehet egy pszi labda de lehet hogy szimplán beképzeltem?
   
 10. Marcika28

  Marcika28 Állandó Tag

  Hogy kicsit feldobjam a topicot, bar elegge kevesen irnak ide, lehet elvarazsolodtak a sok kiserletben :). En is elkezdtem gyakorolni ezt a temat, az ingat minden iranyba tudom mozgatni gondolattal, amint arra gondolok hogy balrol jobbra forogjon, akkor azonnal elkezd arra forogni,az egely kerek a jobb kezemmel 100%ig elporog, a palcat is tudom iranyitani. Most azzal szorakozok hogy a poharba toltok vizet, majd papir fecnit dobok bele, es az is elkezd forogni benne, foleg ha ra koncentralok nagyon, de ha egy targyat szeretnek egy icipicit is megmozgatni az asztalon, na az meg nem megy nekem,ezt kellene fejlesztenem valahogy. De, ha szivoszallat helyezek el egy targyra,amin azonnal kepes megmozdulni na az mar sikerul. Ezekrol videot fogok kesziteni majd. Valahogy probalkozni kellene meg. De melyik kiserlet volna a legjobb a fejleszteshez?
   
 11. fandi1975

  fandi1975 Új tag


  Szia Marcika28!

  Hogy állsz a kisérletezéssel? Mennyit fejlődtél az elmúlt időszakban?

  fandi1975
   
 12. most

  most Állandó Tag

  ez bio energia.. egeli kerék.. stb felesleges onbutitás .. komolyabb dolog pedig annyi energia h kimerülsz egy életre..
  minek mikor az élet adott sokkal jobb módszert tárgymozgatásra.. izainkat...és nem is rosszul
  az agy próbálja ..überelni az életet?
   
 13. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Igazan erdekelne a video, hogy csinalsz ilyen dolgokat, azt hittem csak az illuzionistak kepesek taryakat mozgatni.
   
 14. Helló mindenkineke
  Remélem nem késtem el és még nem felejtettétek el ezt a blogot.Már egy ideje kb.másfél éve foglalkoztat ez a téma eddig papirból készült kerekék és egy szög segítségével próbáltam fejleszteni /képezni/ magam, de sajnos nem sok eredményel eddig.vallásos ember vagyok és véleményem szerint Jézus nemcsak megmutatta hogy sikerülhet hanem az embereknek el is mondtha hogy hogyan lehet elsajátítani és ennek köszönhetően tart itt a fejlődésünk /ezt csak azért gondoltam fontosnak elmondani mert lehetséges hogy emiatt a gondolataim miatt ugy mond "korlátozom" magam tudatalattin. Ha tudnátok vmi féle tanácsot vagy akár saját élmény beszámolót/akár videót hogy hogyan kéne ezt mégis csinálni/ vagy akármi mást. Egyuttal szeretném azt is megosztani veletek h én nem mások tisztelete miatt vagy felvásásból szeretném elsajátítani a spirituális világ tudását,hanem inkább más emberek segítsége a célom/ lehet h érdekesnek hangzik a korom miatt vagy a ma emberek felfogása miatt de elég sok embert,élőlényt láttam maga körül tönkre menni és eltávozni/. Remélem komolyan vesznek és megosztják velem a tudásukat,tapasztalataikat hogy mit kell tennem egyrészt fejben másrészt szellemileg hogy nyomkűdokaikba léphessek. Még azt megszeretném veletek osztani hogy már épphogy feladtam magamban a kisérleteket a kutatásokat mikor pár napja különös jobb szóval rejtélyes dolgokat tapasztalok magam körül / nem mondanám hogy megijesztenek ezek a dolgok,inkább csak elgondolkodtatnak/ és most leültem a gépelé és mintha Isten irányitott volna 2 perc alatt ezen az oldalon találtam magam.Megértem ha nem válaszolnak erre vagy elsem olvassák az üzenetem , de hiszem hogy aki ezt elolvassa tud nekem segíteni és a tudatalattiában már régóta vár hogy tovább adhassa bölcsességét,tudását, világszemléletét egy olyasvalakinek aki nem csak hobbyból vagy saját érdekei miatt szeretne rá tenni a kezét erre a tudásra amit magukban hordoznak. Elnézést mindenkitöl hogy ily módon fejeztem ki gondolataimat lehet nyers vagy tolakodó voltam de sajnos az időszámításunk elég hamar lefog állni és mihamarabb menteni kell azok lelkék akik nem tudnak vagy akarnak a jóösvényre lépni hisz ettöl ők még nem rosszak csak tudatlanok vagy éppen átlagnál jobban befolyásolhatók. Előre is köszönöm hogy elolvassák ezt a zürzavaros üzenetet de ha valakik akkor ti megfogjátok érteni / legalábbis bízok benne/.
   

Megosztás