Teremtő tudat... Ki vagyok...

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Iván!
Mindenki azt írja ki magából ami benne van....
olvasgattam a dolgaidat szerintem egyértelmű ki rágódik....
én tudom amit tudnom kell...ja és azt hittem ez egy ilyen topic ahol lehet véleményt nyílvánítani....bocs mindenkinek ...akin rágódtam!
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Bonaona!
Hogyne lehetne véleményt nyílvánítani. Hiszen azt tesszük itt állandó jelleggel. Persze, kis vita nem árt időnként. Ez által kristályosodnak a nézeteink és pallérozódik az elménk.
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Kedves Bona...!
Ha a gondolkodás a számodra rágódás, akkor igazad is lehet. nagykanállal!
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Szrerintem rágódni csak a múlton lehet és te pont ezt teszed ....de ha nem értesz vele egyet az sem baj én élem a jelenemet...nekem ez bőven elég....élj inkább mint megélj....egyszer biztosan te is megérted....addig is jó gondolkodást ha téged ez visz előre ....
 

Antal

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Bonaona

"Amit magaménak vallok az az egyetlen forrás amiből én is származom...ezzel szerintem mindent elmondtam....mert hidd el mindenki maga teremti a valóságát és a hite szerint él....ezért amit mond igaz mert elhiszi....a valóság az egy az az egység ami te, én is és a mindenség alkot...itt minden amit látsz belőlünk fogant meg ezért igaz és ezért valós....nem sorolom fel az állításod szerint 4000-et....de hiddel aki hisz benne annak igaz nem azt mondom mindben ezek közül valamelyikben....remélem érthető vagyok ...a lényeg nincs ellenük semmi kifogásom.....legyen meg a te hited szerint "

Nagy kérdés, hogy milyen forrásra gondolsz? A valóság adott, azon nincs mit teremteni. Megteremtette számunkra a Teremtő. A mindennapi életünket azonban befolyásolja az adott kor, amely sokféle teoriát állít elénk. Van aki ezekből csak néhánnyal találkozik, van aki nagyon sokkal, van aki "burokban él" és a környezete nem engedi kitekinteni belőle.
Attól, hogy valaki hite szerint él, még nem jelenti azt, hogy "amit mond igaz, mert elhiszi..." Számára lehet az álala ismert tanítás igaz, de ebből még nem következik, hogy tévedésmentes az élete.
A valóság egy (Isten), "akiben élünk, mozgunk és vagyunk".
"...itt minden amit látsz belőlünk fogant meg ezért igaz és ezért valós..."
Ezt a mondatodat hogyan értelmezzem? A világot nem mi alkottuk!
Az embriség egy-egy személye legtöbbször csak szenvedő alanya kora diktátumának. Legfeljebb ki tudod magadnak választani azt a(z abszolút) személyt, aki szerinted EMBER, és ezért hasonló szeretnél lenni hozzá. Világunkban, te is tudod, minden relatív.
"...de hiddel aki hisz benne annak igaz nem azt mondom mindben ezek közül valamelyikben..." Ezt a mondatodat légyszíves fejtsd ki, mert nem értem.
A sokféleség kialakulása hozta magával az ellentéteket, vele az ellenségeket.
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Antal!
Szerintem az elejét ha elolvassa valaki megérti.....azért raktam fel....ha nincs kedved elolvasni akkor kifejtem most....A Forrás az az energia ami benned is pulzál és mindent körül fog a létezésben...itt minden rezgések halmaza....a hited szerint meg azt jelenti ami te vagy, ahogy éled az életed ....mert ugye a vonzás törvénye mindenkire hat....amit vallasz magadról a világról az a te hited...és ez ahány ember annyi féle ....mindenkinek joga van a saját nézőpontjához , ahogy neked is és nekem is .....attól még egyek vagyunk ...a létezés különböző nézőpontjai, ami jó hogy így van....mert akkor nem tudnám milyen vagyok, mert azt ugye csak úgy tudom, ha van viszonyítási alapom...ha mindenki egyforma lenne nem tudnám hol kezdödik az én és hol kezdődik a te....ezért írtam amit írtam ....remélem érthető...de nem kell velem senkinek egyet érteni ez az én nézőpontom....ja és én az ellenségekben nem hiszek csak a nézet különbségben ezért fogadom el a a létezés sok színüségét...én csak a véleményem írom ki magamból és nem ellenségeket keresek...
A világot igen is mi alkotjuk és a saját életedet is te alkotod ....nézz körül ki az aki kitalál és megvalósít dolgokat...nézd meg a fejlett civilizációt ki alkotja ha nem mi...és nézd meg a saját életedet olyan amilyennek meg alkottad, ha nem tetszik dönts máskép és hidd el azt is te fogod alkotni...persze egyszerübb másra hárítani a felelőséget, de attól még nem lesz a te valóságod más hatásköre mert csak te alakíthatod, mert mindig te döntesz, ha nem így van az a tudatlanság és a rezgés szint különbségből adódik ....mindig lesznek tudatossak és mélyen alvók, de nekik is nyítva áll az ajtó csak bekell lépni rajta...
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Kedves Bona..!
Csak nyugodtan rezegj tovább...elmebeli tárgysíkok mély pocsojáiban is van energia.
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Mondom minden rezgések halmaza....energia!!!!
Te is !!!!Én is!!!!csak más frekvencián vagyunk....tudod a szabad akarat...
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha érted az alapokat mindent megértesz.
Létezik egy áramlás, amely mindenen keresztül halad. Mindenhol jelen van az egész Világegyetemben és Minden Létezőben. Ez képezi a világegyetem és a fizikai világ alapjait. Néhányan tudnak erről az energiáról, az emberek döntő része azonban nem ismeri ezt.Ahogy kezditek megérteni a világotok alapját, és ahogy elkezditek keresni, pontosabban mondva érzéseitekkel kutatni a minden dolgok alapjáról, a Forrásenergiáról való tudatosságotokat, mindent megfogtok érteni tapasztalataitokkal kapcsolatban. Mindenki számára adott ez a lehetőség és néhányan már kezdik is felismerni ezt.
Te teremted meg saját valóságodat. Te, és senki más. Még akkor is te teremted meg, ha erről fogalmad sincs. Éppen ez az oka, hogy gyakran hibás feltevésekből kiindulva teremtesz. Ha tudatában vagy a gondolataidnak, és megfontoltan nyílvánítod ki őket, akkor saját valóságod megfontolt teremtője vagy. Vágyaid és hiedelmeid csak gondolatok. Figyelmed, hiányérzeted és vágyaid révén kérsz. Egyaránt kérsz akkorha arra vágysz, hogy valami bekövetkezzen, illetve arra , hogy valami ne következzen be. Nincs szükséged szavakra. Mindössze lényedben kell érezned. Az ellentétek lüktetése, a sokszínűség soha nem szűnik meg, így az új vágyak születése sem ér véget, és így mindig új nézőpontra teszel szert. Ami újabb vágyakat hoz létre benned, tehát növekedésed örökké fog tartani.
Rezgésekből álló lények vagyunk egy rezgésekből álló környezetben. Képes vagy megérezni, vajon teljes kapcsolatban állsz-e a Forrásenergiával, vagy sem. Minnél jobban érzed magad (nincs betegség), az azt jelenti elfogadot a kapcsolatot. Minnél rosszabbúl érzed magad az azt jelenti elutasítod a kapcsolatot, vagyis elutasítod, hogy kapcsolatban légy a saját forrásenergiáddal, elfelejted a létezés energia áramlását, ami mindenben ott van. Még húsból, vérből és csontból álló fizikai kifejeződésként is "rezgésekből álló lény vagy" és mindent, amit fizikai környezetedben megtapasztalsz, rezgések alkotnak. Kizárólag azért tudod értelmezni fizikai világodat, mert képes vagy lefordítani e rezgéseket. Még az orrod, a nyelved, az ujjaid is arra szolgálnak, hogy illatokká, ízekké és tapintássá fordítsák le a rezgéseket, amelyek segítségével értelmet nyer számodra világod. A különbségek tehát egymás között a rezgéseink magasabb illetve alacsanyabb frekvencián való működésböl adodik. Valaki képes az agyhullámainak magasabb energia kifejtésére és gyógyító energiákat áramoltat, és van aki megnyítja az agyalapimirigyben rejlő energia áramlást és képes venni a magasabb rezgés tartományból áramló információkat (médium). Ki mennyire fogadja illetve utasítja el a forrásenergiát annyit képes befogadni... és érzékelni aVilágegyetem leghatalmasabb törvényét a Vonzás Törvényét. Hasonló hasonlót vonz. Ezért más és más a tapasztalásunk és mindenki számára olyan amennyire befogadó...
 

Antal

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem kell ellenségeket keresni, csak az igazat. Minél közelebb áll egy vallás, vagy akár egy személy az igazsághoz, annál többen acsarkodnak rá. Az igazság mindig lelkiismeretet ébreszt és ez sokak számára útkereszteződés: vagy elfogadja az igazságot és változtat eddigi életmódján, vagy megideologizálja tetteit és ellensége lesz az igazságnak.
Legtöbben azért nem fogadják el az igazságot, mert félnek attól, hogy teljesen meg kell változniuk, fel hagyniuk egész eddigi életmódjukkal.
"Ítélkezz magadon! Ha helyesen ítélkezel, bölcs vagy."
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezzel teljes mértékben egyet értek! Ezért mondják fáj az igazság....de ha szembe mersz vele nézni mi az ami elutasítást eredményez benned, már megtetted az első lépést önmagad megismerésére....és akkor válsz bölcsé, ha már ítélet mentes vagy (Ebben nem értek veled egyet mert)Bölcs az aki már régen túl van sajátmaga és mások ítélkezésén és tisztában van az értékekkel.
 

Keján

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Bona!
Néhány gondolat az általad leírtakhoz. Alapjaiban egyetértek, némi kiegészítéssel. Legjobb tudomásom szerint a teremtés fraktálrendszerű, hogy pontosan hány vonalon indult el, azt nem tudom. A lelkek is egy fraktálrendszert alkotnak. A Teremtés önhasonló másolatok sokasága. Erre mondta Hermes is, hogy "amint fenn, úgy lenn". Az alapja valóban egy hullámtér. Aztán minden létező egy saját hullámteret is generál, saját létezésénél fogva. Ezek az időhullámok. Ezek sűrűsödései és interferenciái eredményeznek újabb minőségeket, így az anyagi részecskét is. (Egy elektronban legalább 700 ezer időforrás kavarog.) Az egész teremtés olyan, mint egy nagy fa. A törzstől (Teremtő) a falevélkéig sok-sok elágazással. Minden elágazás egy entitás. Az egész így hierarchikus felépítésű, a kapcsolatokat időszálak biztosítják. Mi is rendelkezünk teremtő képességgel akár gondolataink által is. A képességünk, szabad akaratunk azonban korlátozott. A szabad szó töve a SZAB. Meg vannak SZABva a határai, ez a SZABály. Ezt a világot valóban mi magunk teremtjük, de a teremtésben a fölöttünk álló entitás (elágazási csomópont) egyben behatárolta a mi határainkat is. A kapcsolatot biztosító időszálak korlátlan információ-átvitelre is képesek. Aki "kap engedélyt" az felfele utazhat a fraktálrendszeren, lehozhatja az ottani infókat. Úgy gondolom, hogy a tudatról is inkább csak az öntudat kapcsán beszélhetünk. A fraktálrendszeren az alattunk lévő (általunk teremtett) világról mondhatjuk azt, hogy tudom, míg felfele haladva csak hitről beszélhetünk. Ez abból fakad, hogy a felettünk lévő entitás - nevezzük most így - teljes tudását nem érhetjük el. Mivel minden szál végső soron a Teremtőnkhöz (Atya) fut, így csak ő, aki a Mindentudással rendelkezik, más számára az nem érhető el. Erről mi a véleményed?
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyíljanak fel a te lelki szemeid, pillantsd meg bensőd végtelen kincsestárát, s világod is végtelen gazdaggá válik. Aranybánya rejlik benned, bőven meríthetsz belőle bármit, amit csak kí&shy;vánsz, hogy dicsőségben, vígságban, bőségben élhesd napjaidat.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Hányan és hányan alusszák végig életüket, csupáncsak azért, mert nem ébrednek rá a bensejükben fellelhető, végtelen intel&shy;ligencia és határtalan szeretet aranybányájára. Pedig minden a tiéd lehet, amire vágyol. A felmágnesezett acéldarab saját tö&shy;megének tizenkétszeresét emeli fel, ha viszont megszüntetjük mágnesességét, tollpehelynyi teherrel sem birkózik meg. Mi, emberek is ugyanígy kétfelé válunk. A felmágnesezett egyéni&shy;ség telis-teli van hittel és önbizalommal. Tudja, hogy diadalra és sikerre született. Ott van aztán a “lemágnesezett" ember is. Fé&shy;lelmek és kételyek gyötrik. Ha lehetőség csillan meg előtte, visszaretten: “Biztos kudarcot vallok; ráfizetek; nevetségessé válok." Az ilyen ember nem sokra viszi az életben, hiszen ha nem mer előrehaladni, helyben marad. Válj te is mágnesessé, fedezd fel minden korok legfőbb titkát!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Minden korok legfőbb titka<o:p></o:p>
Mit gondolsz, mi lehet minden korok legfőbb titka? Az atom&shy;energia? A termonukleáris energia? A neutronbomba? A csil&shy;lagközi utazás? Dehogy - egyik sem. Hát akkor mi a titkok tit&shy;ka? Hol leljünk rá, hogyan érjük el, miképpen hasznosítsuk? A válasz roppant egyszerű. A titok, a varázslatos, csodatévő hatalom saját tudatalattid mélyén rejlik, ott, ahol legtöbben sohasem keresnék.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Tudatalattid varázslatos hatalma<o:p></o:p>
Tanuld meg, hogyan érheted el, miképpen szabadíthatod fel tudatalattid rejtett hatalmát, és sokkal több erőt, gazdagságot, egészséget, boldogságot, élvezetet vihetsz életedbe.<o:p></o:p>
Nem kell megszerezned ezt a hatalmat; már a tiéd. A haszná&shy;latát akard elsajátítani, akard megérteni, hogy életed minden területén alkalmazhasd.<o:p></o:p>
Kövesd az e könyvben eléd táruló egyszerű technikákat és eljárásokat, s könnyedén hozzájuthatsz a tudáshoz és megér&shy;téshez. Új megvilágosodás tölthet el, új erőket szabadíthatsz fel magadban, amelyek hozzásegítenek, hogy teljesítsd vágyaidat, és valóra váltsd álmaidat. Dönts most: tedd életedet nagysze&shy;rűbbé, lenyűgözőbbé, gazdagabbá, nemesebbé, mint amilyen valaha is volt!<o:p></o:p>
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Miben hiszel?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Nem a hit hozza meg a választ az ember imáira; az imádság akkor eredményes, ha az egyén tudatalattija rezonál az elméjé&shy;ben megfogamzott képpel vagy gondolattal. A hitnek e törvé&shy;nye működik a világ valamennyi vallásában, s ezért igaz pszi&shy;chológiai szempontból valamennyi. A buddhista, a keresztény, a mohamedán, a zsidó mind választ kaphat imájára, de nem valamely hit, vallás, rituálé, szertartásrend, szóhasználat, liturgia, ráolvasás vagy áldozatok révén, hanem kizárólag azért, mert hisznek imájukban, azaz mentálisan elfogadják az abban kifeje&shy;zett kívánságot. Az élet törvénye a hit törvénye, a hit pedig nem más, mint az elmében megfogamzott gondolat. Ahogy az ember gondolkodik, érez és hisz, olyanná válnak elméjének, testének, környezetének feltételei. Eljárásom, módszerem annak megér&shy;tésén alapul, hogy mit és miért teszel; ez a tudás hozzásegít, hogy tudat alatt az élet összes örömének megszerzésén mun&shy;kálkodj. A meghallgatásra talált ima végső soron nem más, mint szíved vágyának teljesülése.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A vágy - maga az ima<o:p></o:p>
Mindannyian egészségre, boldogságra, biztonságra, lelki bé&shy;kére, igazságra vágyunk, legtöbben azonban nem érnek el egyértelmű eredményeket. Egy egyetemi tanár nemrég beval&shy;lotta: “Tudom, hogy ha megváltoztatnám gondolkodásmódo&shy;mat, és átrendezném érzelmi életemet, nem újulna ki a feké&shy;lyem. Semmiféle technika, módszertan, eszköztár nem áll azonban a rendelkezésemre ehhez. Gondolataim körbe-körbe járnak, állandóan problémáimon rágódom, tehetetlennek, le&shy;győzöttnek, boldogtalannak érzem magam." A professzor tehát tökéletes egészségre vágyott; elméje működési módját kellett megismernie, mert ez tette lehetővé, hogy vágya beteljesüljön. A könyvben vázolt gyógyeljárások révén ép és egészséges em&shy;berré változott.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Mindannyiunk elméje egyforma<o:p></o:p>
Tudatalattid csodatévő hatalma születésed és az én születé&shy;sem előtt is létezett, hamarabb, mint az egyház vagy akár a világ. Az élet örökkévaló, nagy igazságai és alapelvei minden vallást megelőznek. Ezek a gondolatok járnak a fejemben, amikor a következő fejezetekben e csodálatos, varázslatos hatalom bir&shy;tokbavételére buzdítalak, mert ez begyógyítja a lelki és testi se&shy;beket, felszabadítja a félelemtől gyötört elmét, egyszer s min&shy;denkorra megszabadít a szegénység, kudarc, nyomorúság, te&shy;hetetlenség béklyóitól. Elegendő tudatosan és érzelmileg is azonosulnod az elérendő jóval, s tudatalattid teremtő erői a kellő módon válaszolnak. Kezdd el most, még ma, hadd történ&shy;jenek csodák életedben! Kezdd el, láss hozzá máris, és tarts ki, míg feltűnik a nap fénye, és elosztanak a felhők!<o:p></o:p>
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudatalattid mélységeiben végtelen bölcsesség, határtalan hatalom, a szükséges dolgok kimeríthetetlen raktára búvik meg, és csupán felfedezésre és kiaknázásra vár. Máris megkezdheted az elméd rejtekében szunnyadó lehetőségek feltárását, s a lehe&shy;tőségek a téged körülvevő világban öltenek majd testet.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Tudatalattid végtelen intelligenciája mindenütt, mindenkor, mindent elárul neked, ha szellemed elfogulatlan és fogékony. Új gondolatok és elképzelések születnek majd benned, és képessé tesznek rá, hogy találmányokkal és felfedezésekkel állj elő, avagy könyveket és színdarabokat írj. Sőt: tudatalattid végtelen intelligenciája csodálatos és merőben eredeti tudást is feltárhat előtted. Megmutathatja és megnyithatja a tökéletes önkifejezés felé vezető utat, és hozzásegíthet, hogy valódi helyedet foglald el az életben.<o:p></o:p>
Tudatalattid bölcsessége hozzásegíthet az ideális élettárs vagy éppen a legjobb üzleti partner kiválasztásához. Képes rá, hogy felkutassa eladó házad legjobb vevőjét, vagyonról gondoskodhat számodra, biztosíthatja anyagi szabadságodat, hogy azzá válj, amivé akarsz, azt tedd, amit akarsz, ott élj, ahol akarsz.<o:p></o:p>
Jogodban áll, hogy fölfedezd a gondolat, érzés, hatalom, megvilágosodás, szeretet, szépség belső világát. Ezek az erők hatalmasak, ha láthatatlanok is. Minden probléma megoldását, minden okozat okát megleled tudatalattidban. A rejtőzködő erők napvilágra hozásával ténylegesen hatalmat szerzel fölöt&shy;tük, és bölcsességre teszel szert, így bőségben, biztonságban, vígságban haladhatsz utadon.<o:p></o:p>
Láttam, hogyan emelte ki a tudatalatti hatalma az embereket nyomorult állapotukból, hogyan tette őket ismét egésszé, élet&shy;erőssé, hogyan szabadította fel őket, hogy kiléphessenek az életbe, és megízlelhessék a boldogságot, egészséget, vidámsá&shy;got. Csodálatos gyógyító ereje van tudatalattidnak, egyaránt úrrá lesz az elgyötört elmén és a megtört szíven. Kitárhatja az elme börtönének kapuját, és kiszabadíthat mindenféle anyagi és lelki kötelékből.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Az alapvető ismeretek elengedhetetlenek<o:p></o:p>
Általánosan alkalmazható, alapvető ismeretek nélkül sem&shy;miféle vállalkozásban sem érhetünk el számottevő eredményt. Tudatalattid gyakorlott működtetőjévé válhatsz. Amennyire mélyen megismered működésének elveit, amilyen mértékben képes vagy rá, hogy jól meghatározott céljaid eléréséhez alkal&shy;mazd, olyan mértékben használhatod hatalmát, és bízhatsz az eredményességben.<o:p></o:p>
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Boanoa!
Minden rezgések halmaza, ebben igazad van. Ha az anyag belsejére gondolunk és a felépítésére, végül különböző rezgéstartományokban találjuk magunkat. Ugyanez vonatkozik az elektromosságra, az informatikai hordozókra és a fényre. Viszont gyakorlati tapasztalatban nem így éljük meg. Ha a fejemre esik egy tégla, nem hullámteret érzek, hanem komoly ütést. A víz is rezgés, a föld is, mégis az egyik fenntart, a másikon elsüllyedek. A magunk valósága is determinált lehet, résszint legalábbis. Lehet szabad akarat, de másnak is van ugyannakkor és az érdekellentétek determinálnak. Gondolj arra, hogy van egy pályázat. Minden pályázó a saját valóságát építi, hogy megnyerje, hisz is benne, mégis egy kapja meg. Ugyanez vonatkozik a sportra. Sokan teremtik magukat sportembernek, de bajnok csak 1 lehet. Ez is a determináció egy fajtája. Tehát vannak korlátok. Akkor még nem is beszéltem az optikai és érzéki tévedésekről. Hiszen mi úgy éljük meg, hogy reggel felkel a nap, delel, majd lenyugszik. Pedig tudjuk, hogy nem a nap jön fel, hanem a föld forog. Mégis így éljük meg ezt is. Azt látod, hogy a sínek összeérnek a távolban. Pedig még csak nem is közelítenek egymáshoz. Párhuzamosak. Valóságunk relatív és virtuális. Mégis számunkra valóság. Annak tapasztaljuk.
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha helyesen gondolkodunk, ha értjük az igazságot, ha a tu&shy;datalattinkban lerakódó gondolatok építő jellegűek, harmoni&shy;kusak és békések, akkor tudatalattink varázsereje harmonikus körülményeket, kedvező környezetet, mindenből a lehető leg&shy;jobbat varázsolja elénk. Ha szabályozni kezdjük gondolkodási folyamatainkat, akkor bármely probléma megoldásához és bármely nehézség elhárításához igénybe vehetjük tudatalattink hatalmát. Más szavakkal, tudatosan együttműködhetünk a minden dolgokat kormányzó végtelen hatalommal és mindenható törvénnyel.ffice:office" /><O:p></O:p>
Vedd szemügyre életedet, és meglátod, hogy az emberiség elsöprő többsége a külső világban él; csak a felvilágosodott ke&shy;vesek érdeklődnek igazán a belső világ iránt. Ne feledd: a belső világ, azaz gondolataid, érzéseid, képzeleted alakítják külvilá&shy;godat. Ez tehát az egyetlen kreatív, alkotóerő, s bármit találsz is a körülötted testet öltő világban, a saját belső világod teremtette azt; tudatosan vagy tudat alatt.<O:p></O:p>
A tudatos és a tudat alatti elme közötti kölcsönhatás ismerete lehetővé teszi, hogy egész életedet átformáld. Ahhoz hogy a külső körülményeid megváltoztasd, a kiváltó okot kell megvál&shy;toztatnod. Legtöbben, ha nincsenek helyzetükkel megelégedve, a körülményekre és feltételekre koncentrálnak. Pedig a viszály, zavarodottság, szükség, korlátoltság felszámolásához a kiváltó okot kell megszüntetned. Ez pedig nem más, mint az a mód, ahogyan a tudatod használod. Az a mód tehát, ahogy gondol&shy;kodsz, és elmédben képeket formálsz.<O:p></O:p>
A mérhetetlen gazdagság feneketlen tengerében élünk. Tu&shy;datalattink nagyon érzékeny gondolatainkra. Gondolataink formálják a közeget, amelyben tudatalattink végtelen intelligenciája, bölcsessége, életereje, energiája áramlik.
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Kedves Bona!
ha idősebb leszel megtanulod: szabad akarat nincs, csak -jó esetben- korlátozottan szabad. De addig higgyj benne, míg hihetsz ebben az utópiában.
Ha rezgések helyett energiáról szólna a monológod, akkor ez a közhely inkább hihető lenne. Próbáld meg Hamvas Bélát olvasni a beavatottakról...akkor találhatsz gondolatokat is (Scientia Sacrában különösen), mellyek esetleg segítenek az ébredésben.
 
Oldal tetejére