Hírek TikTok-híres lett a futár, aki nem volt hajlandó több mint 1100 kilométernyi utat megtenni valaki vacsorájával

Egy amerikai ételfutár a DoorDash alkalmazáson keresztül állítólag egy olyan megrendelést kapott, amit több mint 1100 kilométernyire kellett volna kiszállítania, ezzel virális lett a TikTokon.

Amikor az ohiói Kaelum Grant meglátta az appban, hogy egy 744,1 mérföldnyire (azaz 1193 kilométernyire) található címre kellene kiszállítania a következő rendelést, készített egy képernyőképet a rendelésről, majd a TikTokon jelentette be:

akárki is rendelt az ohiói Colombusban található Godavari étteremből Rhode Islandre, jobb, ha nekiáll, és készít magának egy szendvicset, mert senki nem fogja 9,25 dollárért bevállalni ezt a kiszállítást.

Ezt egyébként úgy kell elképzelni, mintha egy ételfutár Budapesten kapna egy rendelést, amit egy kijevi címre kellene kiszállítania, és az alkalmazás, amelyen keresztül a rendelést leadták, ezért nagyjából 2900 forintos fizetséget kínálna neki.

A videót hamar felkapták a TikTokon, már több mint 4,5 millió megtekintésnél jár, és 1,3 millió lájk érkezett rá. A kommentelők megpróbálták megfejteni, hogy a DoorDash rendszerében történt-e valamilyen hiba, ami ilyen lehetetlen rendelés leadását engedélyezte, de többen megkérdőjelezték a képernyőkép valódiságát is.

Az mindenesetre biztos, hogy a hirtelen jött hírnevet Kaelum Grant így élvezi:

vacsora.jpgCsatári Flóra Dóra
 
Igen öt perc hírnév.
Sokakat ez megszédít azt hiszik hogy elértek valamit.
Majd jön a másnap és ott folytatódik ahol egy napja abba maradt .
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

sancsa wrote on Ajuda67's profile.
Nagyon köszönöm a fordításaid, kedvencem az Ősi fajok.
Szeretnék teljes jogú tag lenni. Mit kell tennem?
Heló!
Lenne egy kérdésem, nem tudom, hova írjam, ezért itt kérdezem meg:
Fordítok egy történelmi romantikus könyvet (persze majd többet is szeretnék), és ha elkészülök vele, akkor azt hogyan osszam meg?
Mondjuk lesz egy blogom, és ott mondjuk fejezetenként lesz a történet. Akkor azt itt is kiírhatom, hogy https://ittleszablogomneve.hu blogra felkerült egy újabb fejezet?
Köszönöm előre is a segítséget! :)
kisboszi73 wrote on balacy's profile.
Sziasztok. Keresem a 700. feletti Júlia, Romana köteteket. Nem tudjátok hol találhatom meg?

Statisztikák

Témák
36,871
Üzenet
4,490,206
Tagok
595,926
Legújabb tagunk
bladepubi
Oldal tetejére