UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Velem szerencséd van, én abszolúte nem ragaszkodom a Bibliához. Az számomra csak 1 könyv, ugyanúgy, mint mondjuk a Zend-Aveszta, az Arvisúra, a Korán, a Mahábharáta, a Popol Vuh.... vagy a Rámajána.
Ígérem, elolvasom a könyvet, megveszem a neten. Ma már Vándorcsillag betette nekem, de nem bírtam letölteni! :(
Én javaslom, hogy többször is próbáld meg letölteni, mert néha szórakozik az internet. Én innen töltöttem le már több éve, és a lassún a datáról.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Szpacsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Michel_Desmarquet-THIAOOUBA_-_Az_arany_bolygo_uzenete_.normal.jpg
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Reptilian-Insectoid tamadas magyarorszag ellen. 2015 Aprilis 8-20 ( Vedekezesi tanacsok)

tamadas01_1.jpgSajnos egy eleg szomoru de nem figyelmenkivul hagyhato hirrel kell szolgaljak. Az idegenektol megtudtam es a sajat ismertsegi koromben is tapasztalt informaciokbol vilagosan lathato ,hogy ebben a honapban 2015. aprilis. egy nagyon intenziv idegen pszihikai tamadast elt at magyarorszag es a regio egy resze. Az elmult hetekbe rengeteg olyan balaeset tortent amit depresszio - hirtelenen negativ erzesek es bizonyos merteku koordinacios zavarok okoztak. Tobb csaladtagom szenvedett banalis koordinacios balesetet van koztuk tores es auto balesetek is valamint rengeteg eleve szuicid hajlamu depressziv ember lett ongyilkos az elmult hetekben . Egy patologus elmondasa alapjan szinte nemis talalkozott termeszetes halallal csupa ongyilkos es balasetet szenvedo halottat vettek fel az elmult hetekben. Sokan emlkeznek talan a zalaegrszegi gyilkossagra ahol egy 18 eves lanyt tobszor egy volt baratja nyakonszurta . Ilyen es ehez hasonlo esetek tomkelege tortent az elmult idoszakba. A hatterben jelenlegi informaciok alapjan egy Reptilian es egy Insectoid negativ faj all. A tamadas amit vegbevittek nagyon komplex es rendkivul veszelyes de akkor nezzuk ezt reszleteiben es azt is hogyan vedhetjuk meg magunkat es a kornyezetunket.

A tamadas modja: Ezen negativ fajok rendelkeznek egy olyan technologiaval ami alkalmas arra hogy nagyon sok embert egyidejuleg egy 4. Dimenzios energia nyalabbal besugarozzon. Ezt mi nem erzekeljuk direk mivel maga a sugar csupan nehany mikron vastagsagu es 4.Dimenzios frekfrencian operal valamint nagyon prezicen koordinalt. A sugar celja az emberi agy bizonyos teruletenek a stimulalasa. Ezen agyi terulet felelos az erzelmeink feldolgozasaert es amennyiben ezen reszt bizonyos frekfrenciakon stimulaljuk ugy nagyon eros negativ erzelmek es zavarodottsag valthato ki. Ezen erzesek nagyon hamar minden ok nelkul jelennek meg es hirtelen nagyon negativnak flusztraltnak es zavarodottnak erezhetjuk magunkat minden nemu logikus indok nelkul. A tamadas rendkivul intenziv volt es azon emberekszamara akik eleve negativak voltak esetleg erzelmi problemakkal kozdottek olyan szinten lett felerositve a negativ erzelem hogy olyan dolgokat tettek tudatosan vagy tudattalanul akar amit alapvetoen sose lennenek kepesek. Ilyenek peldaul a szerelmi gyilkossag, agresszio, flusztralstag miatti figyelem kieses es baleset okozasa, ongyilkos szuicid hajlamu es depressziv embereknek ez pont eleg lenduletet adott hogy veghezvigyenek egy ongyilkossagot. Tehat minden olyan emberre aki eleve depressziv es erzelmileg kompromitalt rendkivul veszelyes egy ilyen tamadas. A kiegyensulyozott embereknel is komoly produktivitasi zavarokat es koncentracios nehezsegeket okoz egy ilyen besugarzas tovabba inicializalhat egy elhuzodo depressziot is. Idegen kommunikaciom soran megtudtam hogy a tamadas detektalva lett a segito federaciok alltal es immar nem all fenn ( aprilis. 20 ) . Ugyanakkor a hatasa mindazok szamara meg sokaig erezheto lehet akiket elinditott egy depressziv leejton.

A pszihikai hadviseles nagyon hatekony nincs szukseg arra hogy ide jojjenek es fegyverekkel irtsanak minket. Az embereknel elegendo egy negativ erzelem kivaltasa ami ha eluralkodik rajta akkor hosszutavon fizikai betegsegeket is kivalt ami vegul a halalt is jelenti. Igy mivel nem surgeti a negativ fajokat az ido eleg ha fenntartanak vagy inizializalnak egy eleve negativ erzelmi allapotot ami elegendo onpusztitasba taszit minket hogy a fajunk vegul kihaljon vagy onmagat elpusztitsa.

Miert tamadnak rank? A valasz nagyon egyszeru es egyben kiabrandito is. Bizonyos motivaciot jelent negativ technologiak fegyverek tesztelese es annak figyelese mennyi ido alatt lokalizalhato a pozitiv minket segito fajok szamara. Tovabba pusztan elvezetbol. Ezen negativ fajok szamara ez egy szorakozasi forma egy primitiv fajjal valo jatszadozas. Ennel a ket fajnal viszont tovabba fenn al a bolygo elfoglalasanak a szandeka es bar vedve vagyunk minden modot megragadnak annak erdekebe hogy negativak maradjunk es folytassuk a szamukra nagyon kedvezo onpusztitasi folyamatainkat. Tehat a tamadas hattereben egy tudatos rombolas all amit ezen fajok lokalisan kisebb teruleteken vegeznek. Amint egy ilyen tamadast veghez vittek es detektalva lett a tevekenyseguk tovabb allnak es legkozelebb a vilag egy masik pontjan probalkoznak ujra. Mivel a foldet egyszerre nem tudnak ugy besugarozni hogy az ne legyen nagyon hamar eszreveheto ezert a taktikajuk kisebb teruletek befolyasolasa nagy intenzitassal majd amint vagy mielott detektalva vannak tovabballnak.

Hogyan vedekezhetunk: Sajnos a valasz hogy se detektalni se kivedeni nem tudjuk magat a besugarzast. Amit tenni tudunk az maga a teny hogy felismerjuk hogy tamadas ert minket. Ez esszencialis. Megkell figyeljuk magunkat es az erzelmeinket es flusztraltsagunkat amint logikai es racionalis alapokon ugy erezzuk hogy ezen erzelmekre nincs semmilyen racionalis okunk es a kornyezetunkon is hasonlot tapasztalunk akkor szinte biztosan tudhatjuk mi tortent velunk. A negativ erzelmek mivel biokemia reakciokat is inditianak a szervezetunkbe fontos hogy igyekezzunk minel hamarabb ezen erzelmeket pozitiv iranyba transzformalni. Keressuk azokat a dolgokat amik feltoltenek pozitivva tesznek. Igyekezzunk masoknak is segiteni. A besugarzas negativ hatasa egy egeszseges mentalhigeniaval rendelkezo embernel 1-3 nap alatt eltunik. Egy depressziv vagy negativ orientaltsagu ember viszont sokkal inkabb veszelyesztetett mer nala exponencialisan felerosodik a negativ gondolatok szama es a flusztraltsag. Az ilyen embereknek szukseguk van a csaladjuk es esetleg valamilyen kulso segitsegre is hogy redukaljak az okozott karokat. Tehat a legtobb amit tehetunk hogy racionalisan megvizsgaljuk az erzelmeinket es kerressuk hogy van e logikus oka vagy pedig csak ugy jott. Ha igy van akkor muszaly tudatosan dolgozunk rajta hogy a negativ gondolatokat es erzelmeket pozitiv gondolatokkal es aktivitassal ellensullyozzuk. A pozitiv gondolatok a kialakult negativ biokemiai folyamatokat semlegesitik es ezzel a tamadas hatasa enyhitheto es megis szuntetheto.Mely eggyutterzesem minden magyar szamara akik a tamadas hatasara ongyilkosok lettek vagy valamilyen balesetet szenvedtek el.

Namaste

Nies
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ők is földönkívüliek, csak egy a különbség közöttük és a repiliánok között, hogy ők Pozitív földönkívüliek! Hála a Teremtőnek, hogy Ők is léteznek....
Felemelkedett Mesterek üzenetei: Az erőt lássátok meg magatokban.


Drága Fénytestvéreim!
Az előkészületek megvannak, az eszközök megvannak, a szerető szívek megvannak, legyünk türelmesek a Mindenható felé! Nézzünk mélyen a Lelkünkbe és tisztítsuk meg az elhasználódott, káros energiáktól melyet a Világ szór Reánk! Azonosuljunk a Világgal s annak érzéseivel, oly módon, hogy az Minket ne sújtson, hanem erőt adjon! Az Emberekkel ily módon bánjunk, mert az azonosulás által érthetjük meg lényüket és segítséget így tudunk nekik adni. Ne adjuk fel, ha egy lélek nem kívánja elfogadni segítő kezeink! Mi akkor is legyünk Önmagunk és folytassuk tovább fénymunkánkat. És persze ne csüggedjünk! A múltat hátrahagyva, néha, olykor visszanézve, könnyel a szemünkben haladjunk előre! Az Erőt lássuk meg Magunkban! S adjunk egymásnak Magunkból! Hozzunk létre Lélekegyesüléseket, ami nem Ikerlángi szinten, hanem Energetikai Szeretet szinten folyik. Így még több Energiát szolgáltat felénk az Univerzum, mely által nem gyengélkedünk életünkben, hanem életerősek és feladhatatlanok leszünk! Legyen ez a szemünk előtt! Az Atyától, Fiútól és Szentlélektől leválaszthatatlanok leszünk! Bízzunk magunkban, megérzéseinkben, tudásunkban s hatalmunkban! Áldás!
Közvetítette: Csillag* / Közzétette: Sandal (Bárány Tünde N.)/ www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
UFO-k és szinkronicitás.

Egy évtizede történhetett Angliában. Suzanne Padfieldet különös álmok gyötörték. Álmában mindig egy ismeretlen mellékúton találta magát.


Mialatt a hazavezető utat kereste, hatalmas, vakítóan fényes, csészealj formájú szerkezet jelent meg fölötte. A következő, amire emlékezett, hogy ismét otthon van.

Hónapokon át újra és újra visszatért ez az álma. Egyik éjszaka hazafelé tartott autóján. Gondolta, lerövidíti az utat, de a földutak labirintusában alaposan eltévedt.

Egy domb tetején megállt az útjelző táblánál, s ekkor egy fényes, csészealj formájú valami tűnt fel az égen. Halálra rémülten a kocsijába vágódott,és a közeli város távoli fényei felé száguldott. Teljesen megdöbbent, amikor rájött, hogy az álmaiban látott útszakaszon robog!

834620.jpg

illusztráció

A másnapi újságok tele voltak UFO-észlelésekről szóló beszámolókkal. Az álomban látott út és a valóságos út ilyenfajta összefüggése a szinkronicitásból ismert egybeesésekre emlékeztet.

Nagyon tanulságos lesz, ha meghallgatjuk, hogyan magyarázza maga Padfield az esetet. Mielőtt rátérnénk erre, ismerkedjünk meg Padfield nem mindennapi képességével.

Bizonyítottan nagy tehetsége van a pszichokinézishez: akaratával mozgat tárgyakat – dobókockát vagy felfüggesztett ingát -, befolyásolva így az események kimenetelét.

Amikor ezt teszi, olyan érzése támad, mintha egy lehetséges végeredményt választana ki a sok közül.

„Van valamilyen belső érzékünk, amellyel számba vehetjük a rendelkezésünkre álló lehetőségeket, valahogy úgy, ahogy végiggondoljuk, mit tettünk és mi mindent tehettünk volna előző nap. Hangsúlyoznom kell azonban, hogy gyakorlás alatt a folyamatok részének érzem magam, és nem rajtuk kívül állónak”.

Ha az adott pszichokinetikus kísérletben elképzelhetek különböző lehetőségeket, és kiválaszthatok egyet közülük, akkor, vonta le a következtetést Padfield, a gondolatok előmozdíthatják, hogy a kiválasztott lehetőség megvalósuljon a valós, anyagi világban.

Mégsem hihetjük, hogy minden valóra válik, ami csak eszünkbe jut. Padfield a helyzetből adódó lehetőségek közül választ, és nem újakat
teremt.

Ellenben minél gyakrabban és minél többen gondolnak valamire, annál nagyobb lesz a valószínűsége, hogy az megvalósul.

Például arról álmodunk, hogy repülőgéppel Kansas Citybe utazunk, és a gép lezuhan. Padfield szerint ez nem jelenti azt, hogy a gép valóban le fog zuhanni, bár ennek megnőtt az eshetősége az álom miatt.

Tegyük fel, lemondjuk az utat. Ezzel fokoztuk a tragédia bekövetkeztének valószínűségét, mert erre a lehetőségre összpontosítottuk gondolatainkat.

Padfield nézete szerint a prekogníció vagy a jövőbelátás igazából nem is a dolgok előrehaladása, hanem inkább azoknak a feltételeknek az ismerete, amelyektől a szóban forgó esemény bekövetkezte függ.

Ugyanez érvényes a szinkronicitás olyan eseteire is, amelyekben a gondolatot előbb-utóbb követi a gondolat tárgyának megvalósulása. Erről volt szó a szkarabeusz-példában is.

Nézzük a következő esetet. – Egyik délután elszunyókáltam, és valami rém nagy ostobaságot álmodtam galambokról. Hirtelen arra riadtam, hogy nagy csörömpöléssel betörik a szoba ablaka, és egy galamb pár centiméterre a lábamtól ért földet.

Dame Rebecca West is hasonló esetről számolt be Koestlernek. Dél-Franciaországban az írónő éppen egy olyan részleten dolgozott, melyben
egy lány sündisznót talál a kertjében.

És ekkor hirtelen félbeszakította őt a szolgája a munkájában, megkérdezvén, hogy megnézi-e a sündisznót, amit az imént találtak a kertben.

Padfield ufóélménye is beleillik az iménti példák sorába. A gondolatok fokozzák annak az esélyét, hogy egy adott esemény bekövetkezzék, ha bármilyen valószínűtlennek látszik is.

Padfield olyan gyakran álmodott arról és töprengett azon, hogy a mellékút egy bizonyos szakasza fölött egy ufó jelenik meg, hogy a valóságos ufót
mások is észlelték.

Padfield és Jung szinkronicitásról vallott nézetei teljes összhangban állnak egymással. Mindketten egyetértenek abban, hogy a szinkronicitásnál az egybeesés egyik eleme az anyagi valósághoz, a másik pedig – egy gondolat – a tudathoz kötődik.

834621.jpg


Bár Jungnál mindig jelen van valamelyik archetípus is. (Jung komoly figyelmet szentelt az ufójelenségnek, mert úgy gondolta, az ufók a mandala archetípusának kivetülései. A mandala jelképezi Jungnál a tökéletesen fejlett személyiséget.)

Padfield ufóértelmezése is belesimul korábbi fejtegetéseinkbe az implicit rend szerepéről a szinkronicitásban. A pillanatnyi gondolat belemerülhet
az implicit rendbe, hogy azután az anyagi valóságban tűnjön fel ismét.

De a dolog fordítva is működik. Az anyagi valóság eseménye is belemerülhet az implicit rendbe, hogy utána gondolatként tudatosuljon.

Szemléltetésképpen tekintsük azt az esetet, amikor valakire gondolunk, esetleg egy barátunkra, aki körülbelül éppen ez idő tájt adhatta postára a nekünk szóló levelet, vagy aki néhány pillanattal később felhív bennünket telefonon.

Gyakorlatilag valamennyi ESP-jelenség – a telepátia, a prekogníció, a pszichokinézis – a szinkronicitás különös esetének tekinthető.

Ezt a gondolatot Koestler vetette föl először a The Roots of Coincidence (Az egybeesés gyökerei) című művében: ha kellően kitágítjuk a szinkronicitás fogalmát, akkor a legtöbb klasszikus értelemben vett parapszichológiai jelenséget értelmezhetjük a szinkronicitás keretén belül.

Azaz, mondhatjuk úgy is, hogy a parapszichológia csupán egyetlen területtel foglalkozik, mégpedig a szinkronicitással.

(Felhasznált irodalom:Alan Combs:Szinkronicitás/szerkesztette:Rejtélyek szigete)
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Földönkívüliek kapcsplata a kormányokkal.

Michael Relfe veterán nyílt levele a világ katonai vezetőihez: Az emberiséget hiperdimenzionális ragadozó fajok vették célba

10/17/2013 földönkívüliek, spiritualitás, ufo, UFO felfedés 1 hozzászólásVancouver - 2013 október 14-én Michael Relfe volt amerikai katona nyílt levelet írt számos prominens nemzet katonai vezetőihez azt állítva, hogy a "hadsereg korábbi tagjai súlyos hibát követtek el, amikor elrejtették az idegenek valóságát a Földön az emberek elől. Ez a tévedés folytatódott. Ez a hiba örökre veszélyeztetheti az emberiség jövőjét. Itt az ideje, hogy orvosolják a helyzetet, mielőtt túl késő lenne."

"Ezt a harcot a ragadozó faj ellen önmagában nem lehet megnyerni katonai erővel és technológiával. Mostanra már tudjuk, hogy ez a forgatókönyv olyan energiákat és technológiákat von maga után, melyek a legvadabb képzeleten is túl vannak. Például, hogyan remélhető megnyerni egy csatát egy olyan ellenséggel szemben, mely ellenség térkapukkal és agykontroll technológiákkal rendelkezik, és bármelyik kormányfőt elrabolhatják és agykontroll alá vethetik bármikor? És hogy remélhető, hogy megnyerhető egy csata egy olyan ellenséggel szemben, mely képes elrejteni magát az érzékelésünk elől?"

"Ezek a ragadozó fajok, a technológiájuk, és azok az emberek, akik önként szolgálják őket, csak az összesített metafizikai és szellemi erőkkel, valamint a földi emberek intelligenciájával győzhetők le."

Az egykori amerikai katona Michael Relfe szerzője a The Mars Recordscímű kétrészes könyvnek, mely az elmúlt 20 évben íródott (1976-1996). Azt állítja, hogy egy állandó fegyveres erő részeként bizonyos időt töltött egy amerikai létesítményben a Marson, mely része volt Naprendszerünkben a hiperdimenzionális ragadozó fajok megszállási kísérlete ellen kifejlesztett biztonsági övezetnek.

A ragadozó fajok programja

Nyílt levelében Relfe kijelenti, hogy "Ezek a ragadozó fajok titokban dolgoznak, mert FÉLNEK az emberektől. Ők félnek Istentől... Ezért felforgató eszközök segítségével befolyásolják a Föld rendszereit, hogy minden hatalmunkban álló eszközt felhasználnak, hogy az embereket szolgaságban tartsák. Ebbe beletartozik:

  • Létezésük és gonosz szándékaik titokban tartása, amíg már túl késő
  • Az emberek beoltása, ami károsítja a metafizikai képességeiket
  • Genetikailag módosított élelmiszerek és nanotechnológia, melyek károsítják a szervezet DNS-ét, hogy megsemmisítsék a metafizikai és szaporodási képességeket
  • Fluorid, mely károsítja a tobozmirigyet, ami a metafizikai képességekhez szükséges
  • Számos méreg, hogy károsítsák a szervezetet
  • Az információ hiánya a szellemi erőről és a metafizikai képességekről, így a hatékony metafizikai képességek nem fejlődnek ki
Egy földönkívüliek által elrabolt személy megerősíti a ragadozó fajok jelenlétét

2013 október 15-én Vancouverben egy földönkívüliek által elrabolt személy megerősítette a sorozatos elrablást és elektromágneses kínzást, melyet egy hiperdimenzionális ragadozó fajnak tulajdonít, mely kijelentette szándékát, hogy végső soron kiszorítsa az emberiséget a Földről.

Angol nyelvű beszámoló: http://www.youtube.com/watch?v=MToni1LCwRA&feature=youtu.be

12 lépés a ragadozó faj legyőzése érdekében

Michael Relfe 12 lépést ajánl a katonai vezetőknek a ragadozó hiperdimenzionális fajok megszállási kísérletének legyőzésére.

"Fogytán az idő. Minden kormánynak, minden országban szükséges:

1. A bolygó idegenek általi megszállására vonatkozó valós információk nyilvánosságra hozása

2. A Holdon és a Marson talált ősi dolgokra vonatkozó valós információk nyilvánosságra hozása
3. A kormányok által kifejlesztett fejlett technológiák és azok földönkívüli projektek létrehozásában történt alkalmazására vonatkozó valós információk nyilvánosságra hozása

4. Az oly sokáig elfojtott elektronikus gyógyászatra vonatkozó valós információk nyilvánosságra hozása, és az emberek szörnyű degeneratív betegségekből történő meggyógyulásának lehetővé tétele

5. A védőoltások leállítása, mely megöl bennünket és elpusztítja a metafizikai képességeinket

6. A génkezelt élelmiszerek leállítása, melyek két generáció után sterilizálják az embereket. Ezek az "élelmiszerek" véget vetnek civilizációnknak, és akkor már nem kell semmit megvédeni

7. A nanotechnológia élelmiszerekben történő alkalmazásának leállítása

8. Az aszpartám és excitotoxinok leállítása, melyek agykárosodást okoznak és megölnek bennünket. Ezekkel a vegyianyagokkal mérgezik a katonákat.

9. Az elmekontroll és az emberi metafizikai képeségek elrablásának leállítása

10. Etikailag és metafizikailag tehetséges emberek nyílt toborzása és alkalmazása nagylelkű, józan javadalmazással ezen ragadozó fajok ellen

11. A vállalatok megbüntetése és megszüntetése, melyek a lakosságon élősködnek, és segítenek a ragadozó fajnak a rabszolgájukká tenniük bennünket

12. A Keresztények eltávolítása a "terroristák" listájáról. Ők nem ellenségek. Ők a ragadozó fajok ellenségei.

Ha megteszik a fentieket, az emberek megtalálják a módját, hogy segítsenek megszabadítani a Földet az idegen parazitáktól a spirituális és a metafizikai birodalmakban dolgozva oly módon, melyet el sem tudnak képzelni.

Michael Relfe a következő országok katonai vezetőinek írta nyílt levelét: Ausztrália, Bulgária, Kanada, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország , Görögország, Magyarország, Izland, India, Írország, Olaszország, Japán, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Moldova, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szerbia és Montenegró, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok.

Ragadozó hiperdimenzionális fajok

Kormányközeli informátorok elmondták, hogy a hiperdimenzionális földönkívüli összekötő programok szintén figyelmeztettek a ragadozó hiperdimenzionális fajok földi megszállási kísérletére.

Egy jelentés megállapítja, hogy "1964-ben az amerikai hírszerzés egy Szürke/Reptilián hatalomátvételt várt 2000-2030-ra. A jelenlegi háború az ellenséges földönkívüli Szürke/Sárkány Hüllő frakció és az emberiség között már több évtizede folyik.

"Könyvében Michael Prince (informátor) feltárja, hogy 1964-ben az amerikai hírszerző ügynökségek arra a következtetésre jutottak, hogy a Szürke/Reptilián földönkívüli szövetségnek van egy menetrendje egy bolygószintű hatalomátvételre valamikor a 2000-2030 közötti időszakban.

"Azt írja, hogy 1964 április 15-én két amerikai hírszerzési alkalmazott találkozott a Platón Projekt keretében a Szürkékkel az új-mexikói sivatagban, hogy létrehozzanak egy találkozót április 25-én a Holloman légibázison Új-Mexikóban. Ez a találkozó volt annak a szerződésnek a megújítása, mely 1934-ben kezdődött, és egy pszichológiai ajánlat volt, hogy időt nyerjenek a Szürke és Reptilián probléma megoldására. Az amerikai hírszerzés felső szintjein akkorra úgy hitték, hogy a Szürkéknek és a Hüllőknek ütemtervük van a bolygó megszállására és a hatalomátvételre."

Etikus hiperdimenzionális fajok

Kutatók, mint például Mary Rodwell reprodukálható tapasztalati bizonyítékokat gyűjtött arra vonatkozóan, hogy léteznek etikus hiperdimenzionális civilizációk, melyek aktívan részt vesznek az emberiség pozitív fejlődésében. Ezek közé tartoznak a Szürke fenotípusú hiperdimenzionális civilizációk, melyek közül mintegy 150-et azonosítottak.

exopolitics
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Honvágy

Oly távoli az Otthon, Honvágy gyötör.
Magamfajta nem sok jár e földön.
Szüleim, testvéreim a csillagok távolában.
Én itt, egy emberi test fogságában.
Oly jó lenne legalább hazalátogatni...!
Csak szólni pár szót, csak mosolyogni...!


Annyira távoli, annyira reménytelen...
Bús némán, erőtlen hajtom le fejem.
Nem tudok mit írni! Hiányoztok nagyon!
A sós könny végigcsorog arcomon...
Esdekelve nyújtom ki két kezem...
Szíriusz! Úgy ölelne gyermeked...!

Csillagvandor írta ezt a verset,régebben volt egy freeblogja,de már megszűnt.

Az Aranybolygó üzenetét író Michael együtt látható Thaoval aki végig elkisérte az utazás során.
Michel Desmarquet éa Thao.jpg
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt a föld rabtartói:

A hüllőszerű idegenek 1.rész.

Vajon hányan vannak azok, akik már elgondolkodtak azon a furcsa tényen, hogy a szemtanúk által megfigyelt földönkívüli lények legtöbbje mennyire hüllőszerű?
64064887412_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


A beszámolókban rengetegszer találkozhatunk pikkelyekkel, ajak nélküli szájakkal, függőleges vágású pupillákkal és a három ujjal szembefordítható negyedik ujjakkal. Ezek a jellegzetességek pontosan meghatároznak egy igen jól ismert fajt, a hüllőket.

Amióta az első írásjeleket agyagtáblákba vésték, feljegyzések szólnak titokzatos, isteni hatalommal bíró lényekről, akik számtalan esetben bizonyították természetfeletti képességeiket az embereknek. Bárhogyan is nevezzük őket — angyalok, tündérek vagy sárkányok — ezek a teremtmények nagy hatással voltak a korai civilizációk kialakulására és fejlődésére.

12_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Vajon pusztán a véletlen műve lenne, hogy az ősi és ókori kultuszok leggyakrabban visszatérő szereplői között vannak a kígyók, sárkányok és más, hüllőszerű lények?

Például a Mexikóban élt aztékok egyik leghatalmasabb istene a Tollaskígyó, Quetzalcoátl. Ő tanította meg az indiánokat a művészetekre, mezőgazdaságra, csillagászatra, tudományokra és ő vezette be a vértelen áldozatok bemutatásának szokását is. Miért szólnak próféciák tucatjai egy olyan időszakról, amelyben az emberiség szemtanúja lesz a kígyók és sárkányok visszatérésének?

Egy jelenség anatómiája

Általánosságban háromféle hüllő fordul elő a szemtanúk beszámolóiban. Legelterjedtebb a reptoid, amely megjelenésében az ember és hüllő keverékére hasonlít. A második csoport a szürkék és hüllők keverékei, míg a harmadik a tisztán hüllőszerű lények, a dracók csoportja.

A reptoidok testmagassága 165-270 centi-méter között változik. Szikár, de erős testfelépítésűek, karjaik és lábaik igen izmosak. Kezükön három hosszú ujj és egy rövidebb, a hárommal szembefordulni képes kisujj található. Lábfejükön szintén négy lábujj van, amelyből az egyik, egy elcsökevényesedett ujj, a boka hátsó része fölött látható. Minden ujjuk rövid és tompa karmokban végződik. Köldökük nincsen és mellbimbóik is hiányoznak. Bőrük pikkelyes felépítésű és rendszerint zöldesbama színű. Egyes példányok bőrszíne egészen kávébarna is lehet, de láttak már sötétzöld reptoidot is.

38379433912_sw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


A hátukon nagyobb, erősebb és szorosan egymásra tapadó pikkelyek vannak, míg a lágy részeken (has, tenyér és arc) a pikkelyek kisebbek és rugalmasabbak. Széles, ajak nélküli szájuk van és az állkapcsuk normális fogazatot rejt. Egyes esetekben ezek a fogak lehetnek egészen agyarszerűek is. Szemeik leggyakrabban nagy, fekete szemek, amelyben a pupilla egy függőleges irányban elhelyezkedő ovális. Egyes példányoknál a szem színe fehér, de a keskeny, függőleges pupilla megmarad. Fejformájuk függőlegesen kissé elnyújtott és halántékuktól egy-egy csontkinövés-borda húzódik a tarkójuk felé mindkét oldalon.

Ezeket gyakran vélték tévesen szarvaknak. Orruk lapos és rövid, két apró nyílással. Egyes megfigyelők említést tettek kis, kopoltyúszerű képződményekről a fej oldalsó részén, de ezek a szervek nem emelkednek ki a fej síkjából. A reptoidok szőrtelenek és kopaszok. Nagyon ritkán, de előfordult, hogy a szemtanúk gyér, fehéres színű szőrzetét figyeltek meg a lények álla alatt. A teremtményeknek gyakorta van farka is, amely eltérő méretű és soha nem érinti a földet, még akkor sem, ha mérete alapján ez várható lenne.

Hátsó felük lehet az emberéhez hasonló vagy egy izmos szövettel körbevett kerek nyílás. A hímek nemi szerve is hasonló az emberéhez, bár vannak apró különbségek. Egyes eltérítettek szexuális kapcsolatba is kerültek a reptoidokkal, ami arra utal, hogy számukra nem idegen ez a párzási módszer.

A szürkék és hüllők keverékei egyesítik mindkét idegen faj jellegzetességeit. Alacsony, 120-130 centiméter magasak, fejük hatalmas, testalkatuk törékeny. Szemeik nagyméretűek, pupillájuk függőlegesen álló ovális. Ujjaik száma változó, vannak három és négyujjú egyedek. Ugyancsak változó, hogy az ujjak karmokban végződnek vagy sem. Ezek között a lények között vannak olyanok, amelyek jobban hasonlítanak a szürkékre, mint a hüllőkre. Nekik továbbra is mandulavágású szemeik vannak, amelyek azonban aranysárga színűek és ezekben sötét, függőlegesen húzódó pupillájuk. Ők rendszerint ruhát viselnek, míg a hüllőkhöz közelebb álló fajtársaik nem.

Megjegyezzük, hogy a Mexikóban, Puerto Ricóban és Floridában megfigyelt chupacabrák feltehetőleg ilyen szürke-hüllő keverékek. Jellegzetességük az alacsony termet, a mandulavágású szemek, a szürkés színű, gyönge szőrzet, az ajak nélküli száj, az apró orrnyílások és a fül hiánya. A szemtanúk szerint ezeknek az éjszakai teremtményeknek gyakorta vannak szárnyaik. Vagy denevérekhez hasonló bőrredők a hónaljuk alatt.

116899737312_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


A dracók a hüllőszerű idegen lények elitjéhez tartoznak. Nagyon ritkán mutatkoznak az emberek előtt és elsősorban a reptoidok, illetve a szürke-hüllő keverékek irányítójaként figyelhetőek meg. A dracóknak szárnyaik vannak, amelyek csontok között feszülő bőrszerű anyagból vannak. A szárnyakat általában összehúzott álla-potban hordják, de volt már rá példa, hogy repülő dracót figyeltek meg. Egy másik fontos különbség a dracók és a reptoidok között, hogy az előbbieknek vannak szarvai. Ezek nem hasonlítanak a reptoidok csontkinövéséhez, hanem tényleges szarvak. Általában rövidek és tompák és a feltételezések szerint feladatuk van a kommunikációban, mint valamiféle antennák.

A dracók sokkal izmosabb testfelépítésűek, mint társaik. Felsőtestük kifejezetten erőteljes, nyilván a szárnyak, illetve a repülés miatt. Nyakuk vastag és szinte alig van válluk. Magasságuk 240 és 360 centiméter között változik, és bőrük színe határozza meg a társadalmi rangjukat. A legmagasabb elismertségnek a világos, fehéres bőrszínű példányok örvendenek. Valahányszor egy draco jelen van a másik két fajtárs egyedei között, azok mindig vezetőként kezelik a szárnyas egyedeket.

83530942212_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Honnan Jönnek?

Több mint elég bizonyítékunk van arra nézve, hogy egy magasan fejlett, hüllőszerű lényekből álló társadalom, már régóta kapcsolatban áll az emberiséggel. Ha elfogadjuk a jelenlétüket, akkor a következő kérdésünk az lehet, hogy honnan jönnek?

Rejtélyek szigete / John Rhodes cikke alapján
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
foldonkivuliek_922066567.jpg


A másik oldalról (vannak pozitív földönkívüliek is. Pl. szíriusz, és orion naprendszerből.):


....., és ha úgy gondoljátok, hogy nincsen szükségetek mások megértésére, mert Ti egyedül is boldogultok, akkor ELŐBB-UTÓBB ÓRIÁSI FESZÜLTSÉGEK HALMOZÓDNAK FEL KÖRÜLÖTTETEK AZ ELME ÉS AZ EGÓ MECHANIZMUSAI MIATT, ÉS SOKKAL KÖNNYEBBEN UTASÍTANAK EL BENNETEKET....

A NAGYRABECSÜLÉSETEK KIFEJEZÉSÉRŐLés arról, amiért a Földre jöttetek.

Kuthumi Mester üzenete:

,,Mondhatnánk, hogy az Élet célja az, hogy fejlődjetek. De ez így messze nem volna pontos, hiszen mi van abban az esetben, ha felismeritek, hogy mielőtt a lélekcsaládotok létrejött, azaz mielőtt lélekrészekké váltatok, valójában a tudatosság egy nagyon magas szintjével rendelkeztetek...? Tehát egy magasabb szintről érkeztetek. Ha fejlődni akartatok volna, akkor nem ,,lefelé" jöttetek volna... Persze akkor itt van a másik gyakori válaszotok erre, hogy ,,tapasztalni" jöttetek le. Ez is egy nagyszerű leegyszerűsítése a valóságnak, hiszen szinte sosem mondjátok meg magatoknak, hogy mégis: pontosan mit akartatok megtapasztalni?

Tehát ideje megtudnotok, hogy nem minden lélek ugyan azért jött a Földre. Valóban vannak, akik az alsóbb ,,osztályokból" fejlődtek fel odáig a tudatosságban, hogy a Föld legyen a leckéik helyszíne. Mások egyszerűen csak meg akarták tapasztalni az Egységből való látszólagos kiszakadás illúzióját, de olyanok is vannak, akiket a Sötétebb Oldalinak nevezhető Lények deportáltak ide a Földre, amely elég sötét bolygónak tűnt ahhoz - a maga karanténjával és memóriablokkolási rendszerével együtt -, hogy ide szállítsák azokat, akiket büntetni akartak.

De ami ennél is fontosabb: nagyon sokan SEGÍTENI jöttetek ide, hogy minden rátok zúduló Sötétség ellenére is megtartsátok azt a Fényt, amit a Szívetekben hordoztok. Ti vagytok azok, akik - attól függően, hogy éppen mennyire sikerül - a Fény lámpásai Vagytok a világban. A jó szándék és a Szívből jövő, őszinte szeretet energiáival emelitek a bolygó rezgéseit és segítitek az embertársaitokat. Ha Ti nem lennétek, ez a Föld már jó ideje egy sokkal sötétebb hely volna...

Számotokra, a SEGÍTŐK számára - akik közül néhányatokat mi még angyali minőség hordozóiként ismerünk a magasabb dimenziókból - most közzé teszünk egy Szívünk Végtelen Szeretetéből kiáradó BIZTATÁST a Számotokra, ami így hangzik:

MIVEL AZ IGAZSÁG NEM FONTOSABB A SZERETETNÉL, EZÉRT AZ ÉLETETEK SOK HÉTKÖZNAPI MOZZANATÁBAN IGYEKEZZETEK MEGŐRIZNI A HOZZÁÁLLÁSOTOK SZABADSÁGÁT EGY OLYAN SZINTEN, AMELY AHHOZ SZÜKSÉGES, HOGY EGY-MÁS FELÉ MÉG KÉPESEK LEGYETEK A FELTÉTLEN SZERETETRE.

Azért is biztatunk Benneteket erre, mert csak a FELTÉTLEN SZERETET képes Benneteket EGYSÉGBEN tartani. S minden ellenkező híresztelés ellenére a saját Fényetek MEGTARTÁSÁHOZ szükségetek van a többi Segítő Fényére is. Ha - az elmétekre hallgatva - megítélnétek EGY-MÁST, ahelyett, hogy biztatnátok és támogatnátok, akkor éppen az a Fény lenne egyre kisebb, amelynek a segítéséért leszülettetek. A felemelkedés azzal kezdődik, hogy felemelitek a saját Fényeteket, de azzal folytatódik, hogy felemelitek EGY-MÁS Fényét, a többi Segítő Fényét. Csak akkor járhattok sikerrel, ha a többiek Fényét is őrzitek és NÖVELITEK.
Másképpen fogalmazva:

SZERESSÉTEK ÖNMAGATOKAT AZÁLTAL, HOGY SEGÍTITEK, BIZTATJÁTOK, ÁTÖLELITEK ÉS MEGBECSÜLITEK AZOKAT A FÉNYTESTVÉREITEKET, AKIK SZINTÉN AZÉRT SZÜLETTEK, HOGY SEGÍTSENEK MÁSOKNAK ÉS A FÉNY SZOLGÁLATÁBAN ÉLJENEK.

Az EGYSÉGETEK alapja éppen az a közös vállalásotok, hogy Ti a legnehezebb időkben is a szeretet útján jártok és SEGÍTITEK FENNTARTANI EGY-MÁS FÉNYÉT IS. Ti vagytok a Fény védőbástyái, akik a feltétlen szeretet reményét, örömhírét és megoldásainak magvait hordozzátok a Szívetekben. Segítsétek és szeressétek egymást. Tartsátok ezt az EGYSÉGET!
Természetesen feltehetnétek a kérdést: ,,Hogyan tartsuk meg az Egységünket, ha annyi nézeteltérés van köztünk?".

A válasz nagyon egyszerű, csak a Sötétebb Oldal - hogy felerősítse a konfliktusokat - mindent megtett annak érdekében, hogy elnyomjátok magatokban a helyes választ. A válasz pontosan az, ami sok esetben a házasságokat is megmenti: ELFOGADÁS ÉS MEGÉRTÉS ALAPÚ KOMMUNIKÁCIÓ - nagy mennyiségben.

Ahogyan mi látjuk, sokkal többet kellene BESZÉLGETNETEK egymással ahhoz, hogy értsétek egymást és AZT, hogy egy-egy Fénytestvéretek MIÉRT gondolja azt, amit gondol.
Ha nem beszélgettek egymással eleget, ha nem tárjátok fel egymás előtt a gondolataitok hátterében meghúzódó adataitokat, tapasztalataitokat, és ha úgy gondoljátok, hogy nincsen szükségetek mások megértésére, mert Ti egyedül is boldogultok, akkor ELŐBB-UTÓBB ÓRIÁSI FESZÜLTSÉGEK HALMOZÓDNAK FEL KÖRÜLÖTTETEK AZ ELME ÉS AZ EGÓ MECHANIZMUSAI MIATT, ÉS SOKKAL KÖNNYEBBEN UTASÍTANAK EL BENNETEKET.

Számunkra nagyon úgy tűnik, hogy a földi életeitek alatt megszerzett fájdalmas tapasztalataitok miatt gyakran egy félelem-alapú elkerülési mechanizmust használtok arra, hogy ne kelljen egymással szembenézve, őszintén, szeretettel kommunikálnotok. Ez tulajdonképpen egy konfliktus-elkerülési taktika, amely rövid távon működik ugyan, de hosszú távon azt okozza, hogy Ti, akik a Fény szolgálatában másokat segíteni jöttetek, meggyengültök azáltal, hogy elhúzódtok egymástól és mikro-csoportokat alkottok. Ez egy jelentős veszteség a Fény oldalán, ugyanis a Sötétebb Oldalnak így sokkal könnyebb dolga van. Az EGYSÉGETEK és az EGYETÉRTÉS ALAPÚ ÖSSZEHANGOLÓDÁSOTOK a legelső dolgok, amitől a Sötétebb Oldal a leginkább tart, mivel ha ezek létrejönnének, akkor a gondolataitok teremtő ereje többszörösen meghatványozódna. Annak idején, az annunaki és más hüllő fajú segítőik a különböző nyelveket is azért hozták létre Számotokra a Földön, hogy megakadályozzák a gyors és nagy létszámú egyetértés kialakítását.

Tehát Földi Testvéreink, arra biztatunk Benneteket, hogy EMLÉKEZZETEK arra, kik is vagytok valójában és miért is jöttetek a Földre. Ha van egy kis időtök a feladataitok és a meditációk mellett, bátran terjesszétek ki a Szívetek szeretet-terét azokra a Segítőkre, akikkel egy célért születtetek le erre a bolygóra. Ha tehetitek, hívjátok meg egymást ,,csak úgy", egy-egy beszélgetésre, különösen akkor, ha azt érzitek, nő a távolság közöttetek. Az elfogadás alapú kommunikációtok képes feloldani a félreértéseket mindkét oldalon, és bár ezek az elme szintjén hatnak Rátok, jelentősen megkönnyítik a Szívetek dolgát is. Nem lehet túlbecsülni annak a fontosságát, hogy az egymáshoz fűződő kapcsolataitokat jó minőségben tartsátok fenn. Ezek a kapcsolatok erősítenek, táplálnak és tartanak fenn Benneteket, és mindegyikőtök megérdemli, hogy a megbecsüléseteket kommunikációban is kifejezzétek, függetlenül az egyetértésetek fokától. Ugyanis egymás Fényét, a Lélek Fényét, az Atya/Anya Isten Fényét becsülitek ilyenkor, nem feltétlenül egymás véleményét, elméjét vagy gondolkodásmódját.

Vegyétek észre, hogy amikor nem vagytok egyetértésben, akkor valójában pusztán az elmétek ADATAI állnak konfliktusban egymással, nem Ti magatok. Tudnotok kell, hogy az elmétek ilyenkor attól a Fénylélektől is hajlamos visszahúzódni, aki a valóságban testvéretek az EGY-ben. Tehát az elmétek hajlamos ,,kidobni a fürdővízzel együtt a gyereket is" - ahogy a szólás mondja. Ti legyetek ennél okosabbak. Nem kell eltávolodnotok egymástól, és főleg nem kell elengednetek egymás kezét csak azért, mert az elmétek néhány tucat adata ellentétben áll. Beszélgetéssel ezek gyakran feloldhatóak, ha a Szív szeretete jelen van és két Szív figyel egymásra.

A NAGYRABECSÜLÉSETEK KIFEJEZÉSE egy olyan Szívből jövő hidat képezhet közöttetek, amelyre most nagyobb szükségetek van, mint bármikor. Alapot képezhettek vele a jövőre, hiszen egy bizalmi szálat teremtetek és tartotok fenn általa, amelyen keresztül minden kapcsolat újjáéleszthető. Tartsátok fenn ezt a hidat EGY-MÁS felé, és tartsatok ki a feltétlen szeretet mellett EGY-MÁS irányában, ahogyan az Egy Végtelen Teremtő Szeretet is kitart mellettetek.

Legyetek áldottak, magyar Magjai a Fénynek!"

Dátum: 2015. február 11.

Lejegyezte: Csizmadia Zsolt Ákos

Istengyermek:http://istengyermek.blog.hu/

Bejegyezte: Dombi Katalin Milly dátum: 7:53
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Korábban készítettem egy videót a vénasszonyokról, amit ide is beraktam és megbánthatott egyeseket.Most mintegy vezeklésül a Lisieux-i Szent Teréz (Kis Szt.Teréz), a missziók védőszentje tiszteletére alkottam egyet.

 
Utoljára módosítva:

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos nem csak a vénasszonyokat, és a vénembereket viszik el a szörnyszülöttek, hanem a gyerekeket, csecsemőket, és a magzatokat is.
Íme a haverjaid:
Erre ismét csak háromféle elképzelés van:

A hüllőszerű idegenek 2.rész.

Több mint elég bizonyítékunk van arra nézve, hogy egy magasan fejlett, hüllőszerű lényekből álló társadalom, már régóta kapcsolatban áll az emberiséggel. Ha elfogadjuk a jelenlétüket, akkor a következő kérdésünk az lehet, hogy honnan jönnek?


829208399ad1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


1. Földönkívüli lények egy másik csillag-vagy naprendszerből.


2. Földi lények, akik itt fejlődtek ki a bolygónkon, barlangokban vagy föld alatti városokban.

3. Más dimenziókból érkezett látogatók.

Bár mindegyik felvetéshez rengeteg pro és kontra érv sorolható fel, itt most csak a legalapvetőbbekre térünk ki. Fontos kihangsúlyozni azt is, hogy annak ellenére, hogy mindhárom teória megáll a saját lábán, nem zárható ki, hogy együtt igazak. Megbízható források szerint Földünket látogatják más csillagrendszerekből érkező hüllők.

Ezek a látogatók az általunk Alfa Draconisnak nevezett csillag közeléből jönnek. Céljaik között szerepel az új életformák felkutatása, élő bolygók keresése és kihasználása minden eszközzel. Hatalmas anyaűrhajókkal közlekednek. amelyeket aszteroidákra vagy kisbolygókra települt bázisokról irányítanak. A feltételezések szerint ezek az anyahajók üstökösök mögött haladnak, kihasználva az égi objektumok gravitációs mezejét, hogy kisebb energiával közlekedjenek.

Az üstökös ugyanakkor megbízható védelmet biztosít a naprendszerek gravitációs erői, valamint a csillagközi por és törmelék ellen. Természetesen ez a megoldás jól szolgál a kíváncsi tekintetek ellen is. A hosszú csillagközi utazás idején a hüllők egyfajta hibernációban pihennek és csak egy kisebb létszámú fenntartó személyzet működteti a hajót és a hibernálókamrákat. Ha potenciális naprendszerbe érnek, akkor felderítő űrhajókat küldenek ki, tudósokkal és katonai szakértőkkel. A következő lépésben megpróbálnak támaszpontot létesíteni a kiszemelt bolygón, hogy onnan irányítsák a további hadműveleteket.

A bázis megépítése után alaposan feltérképezik a bolygót, megvizsgálják a lakóit (eltérítések) és megállapítják a technikai fejlettség fokát. A biológusaik genetikai kísérleteket végeznek és vizsgálják az esetleges keveredés lehetőségét.

Egy másik elképzelés szerint a hüllőszerű lények valójában igencsak földi eredetűek. Nem mások ők, mint a 65 millió évvel ezelőtt kipusztult dinoszauruszok népes családjának életben maradt egyedei. Most a föld alatt élnek, barlangokban és maguk által épített városokban. Miután évmilliók álltak a rendelkezésükre könnyen belátható, hogy mostanra már igen fejlett civilizációvá váltak, amely akár képes lehet manipulálni a felszíni élőlényeket is.

Az elmúlt évtizedeken a tudósok egyre-másra hangoztatták, hogy a dinoszauruszok 65 millió évvel ezelőtt kipusztultak és bárminemű túlélő fajról beszélni csakis túlfűtött képzelettel lehet. A jelenkori őslénykutatás azonban gyökeresen más álláspontot képvisel és azon a véleményen van, hogy egyes fajok igenis életben maradhattak.

Számos élő kövületet és korábban kihaltnak hitt teremtményt fedeznek fel napjainkban, amely a korábbi kipusztulás elmélet felülvizsgálatára ösztönöz bennünket. És ha életben maradtak egyes fajok, akkor milyen evolúciós pályát futottak be azóta? Hol tarthatnak ma dinoszauruszok utódai? Dale Russel, az észak-karolinai egyetem paleontológus professzora, készített egy elemzést a NASA számára arról, hogy a földönkívüli lények vajon miképp néznek ki.

1364549769_0__-__visoko2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Ebben a jelentésben bukkan fel először a dinoszauroid elnevezés, amely egy olyan életformát jelöl, ami a dinoszauruszokból fejlődhetett ki. Ha összevetjük Dale professzor dinoszauroidját a szemtanúk beszámolóiból megismert hüllőszerű idegenek leírásával, akkor megdöbbentő hasonlóságot találunk. Elképzelhető lenne, hogy a hüllőszerű földönkívüliek valójában a kipusztultnak hitt dinoszauruszok leszármazottai?

Ha ez így van, akkor nem kell tovább a vállunkat vonogatni olyan kérdésekre, mint hogy miképp jönnek ide az idegenek a világűr mélységeiből. Természetesen ezzel felmerül egy újabb gondolat, mégpedig az, hogy ezek szerint a reptoidok már évezredek óta velünk párhuzamosan élnek a Földön és ez az együttélés nyomokat hagyott a civilizációinkban.

Legalábbis ezt támasztja alá az a sok legenda a kígyóistenekről és szárnyas lényekről. Vajon az angyalok és démonok is hüllők? A hüllőszerű lények származási helyét te-kintve a legfurcsább elképzelés az, hogy azok egy párhuzamos dimenzióból jönnek át hozzánk. Ez az elmélet azt feltételezi, hogy a reptoidok itt élnek ezen a bolygón, de az ő testüket és anyagi világukat alkotó atomok más frekvencián rezegnek, ezért nem találkozhatunk velük.

Mivel azonban ők sokkal fejlettebbek nálunk, megoldották a problémát. hogy miképp jussanak át a mi világunkba. Persze ez nem volt egyszerű és nem történt az egyik napról a másikra. Egyesek szerint ennek ékes bizonyítékai a századfordulón gyakran történő hal, madár és békaesők. Ekkor kísérleteztek először a hüllők a dimenziókapuk megnyitásával.

58330022712_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


A későbbi földi atomrobbantások azonban megoldották a gondokat, ugyanis minden ilyen robbantás, ha elég nagy erejű, kaput nyit a dimenziók között. Azóta, hogy az átjárás ilyen egyszerűvé vált a számukra, tucatszám figyelhetünk meg UFO-kat és idegen lényeket. Röviden összefoglalva ezek az elméletek léteznek a hüllőszerű lények származását tekintve.

Minden egyes teóriát alaposan alá tudnak támasztani a kutatók, ami arra utal, hogy akár mindhárom elképzelés is igaz lehet. Elképzelhető például, hogy a dinoszauruszok utódai évezredekkel korábban megismerték az űrhajózást, és míg egyesek az anyabolygón maradtak, mások elindultak a kozmosz mélységeibe. Ezek a felfedezők vagy gyarmatosítók most visszatértek és meglepetten látták, hogy rokonaik a föld mélyébe szorultak, mert egy új faj, az ember, kiszorította őket.

Rejtélyek szigete / John Rhodes cikke alapján
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja, még annyit, hogy a vénasszonyokat, és a vénembereket közel sem érdeklik a földönkívüli lények, és a technológiájuk. Sokuk se nem látnak, se nem hallanak, nem hogy a földönkívüliekkel foglalkozhatnának. Tudok közülük vakokat, bénákat, süketeket is. Gondolod, hogy tudnak ők az UFÓkról bármit is? Itt a topik látogatók között egyetlen egy vénemberrel, vénasszonnyal nem találkoztam. Középkorúval igen, vénnel nem. De lehet, hogy tévedek, és vannak akik magukat annak érzik, vagy annak ítélik...
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
JOHN BRANDENBURG SZERINT, AZ IDEGENEK PUSZTÍTHATTÁK EL AZ ÉLETET A MARSON
Egy fizikus azt állítja, hogy a marsot az idegenek pusztították el.

JOHN-BRANDENBURG-SZERINT%2C-A(1).jpg

John Brandenburg egy érdekes elmélettel állt elő a marsal kapcsolatban. Azt állítja hogy idegenek pusztították el rajta az életet atombombákkal, vagy más hasonló sugárfegyverekkel.

Brandenburg szerint a Mars bolygón kétszer is élt olyan civilizáció, ami hasonló volt a földéhez.

John Brandenburg szerint, ezek a civilizációk nem tetszettek a többi földönkívülinek, ezért elpusztították azt, és szerinte mi is hasonló sorsra juthatunk, ha így folytatjuk.

Brandenburg régebben is ezt az elméletét hangoztatta, de akkor ezt a bolygó vörös színével magyarázta. A jellegzetes szín az atomrobbantások miatt van. Az új Mars-misszió azonban kiderítette, hogy a bolygó légkörében nagyjából annyi a Xenon 129 izotóp koncentrátumának tartalma, mint amekkora volt a csernobili atomkatasztrófa után. Továbbá az Amerikai Egyesült Államok néhány helyén is ilyen eredményeket mértek, ahol hidrogénbombát teszteltek.
A Mars régen és most -38.jpg

http://www.netextra.hu/john-brandenburg-szerint-az-idegenek-pusztithattak-el-az-eletet-a-marson/
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Idegenek különböző civilizációk emlékezetében.

Azt a tényt, hogy egyes földönkívüli civilizációk időnként megjelentek a Földön, s felvették a kapcsolatot a különböző embercsoportokkal, számos nép szentírása, mitológiája, emlékezete őrzi a mai napig is.


Gondoljunk például a Bibliára, hiszen Ezékiel próféta is leírt egy repülő, kerekekkel rendelkező járművet, illetve olyan lényt látott, akinek 4 szárnya volt. Az apokrif iratok egyikében, az angyalokról szóló könyvben pedig az “ég fiairól” esik szó.

A Teremtés Könyvében a következő olvasható: “Az Isten fiai látták, hogy az emberek lányai szépek. Feleségül vették mindazokat, akik tetszettek nekik…” A második világháború után a Qumránban fellelt tekercsek között is találni olyan információt, amely az “ég fiairól” és azok különös járműveiről szól.

62_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Egy másik – igen gazdag információval szolgáló – példa az idegenek valamikori ittlétére vonatkozóan a Védák. A mintegy 5500 éves Mahabharátában olyan repülő szerkezetekről lehet olvasni – ráadásul igen nagy részletességgel -, amelyekkel az isteneknek nyilvánított lények a földre szálltak. Ezen repülő égi járműveket vimanának nevezték.

Háromszög alakúak voltak, kerekeken landoltak, amit repülés közben be is tudtak húzni, akár a mai modern repülőgépeken. Nagy sebességgel haladtak és fémből készültek. Folyékony üzemanyaggal működtek, amelyet bár nem lehet tudni, mi lehetett pontosan, de a leírások szerint higannyal vegyítették és 3 tankban tárolták. Három pilóta vezette, s még 4 fő fért el a fedélzetén. Felszállás után átrepültek a felhőkön, azaz az űrbe távoztak.

Ez olyan nagy robajjal járt, hogy még az épületek is beleremegtek, a környék visszhangzott, egyes növények pedig még a földből is kiszakadtak. A Védákban (Sabhaparva) űrvárosokról is beszámolnak, amik a Föld körül keringtek és a saját tengelyük körül is forogtak, hogy nehézségi erőt gerjesszenek. Az égi lények járműveikkel hangárokban landoltak. Valószínűleg atomfegyvereik is voltak, mert a használatuk után az embereknek kihullt a hajuk, leesett a körmük, tele lett a testük dudorokkal és sokan meg is haltak.

A hetvenes években egy bizonyos amerikai professzor asszonyt, Dr. Ruth Reynát, a szanszkrit nyelvek tudósát maga a NASA (Amerikai Űrkutatási Hivatal) kérte fel arra, hogy egy nem mindennapi analizáló munkát végezzen el a számukra. Ez pedig nem volt más, mint hogy elemeznie kellett az óindiai szövegeket abból a szempontból, hogy vajon az akkori kor embere kapcsolatban állhatott-e a kozmosszal, azaz a szövegek tartalmaznak-e erre vonatkozó leírásokat, információkat.

A professzor asszony igen alaposan és részletesen áttanulmányozva ezeket arra az egyértelmű véleményre jutott, hogy igen, sőt néhol igen részletes leírások vannak légköri, sőt kozmikus repülésekről is. Ezen írások kora azonban több, mint 5000 év. A Rigvéda szerint 33 idegen is érkezett a Földre, akik miután bejártak több helyet, Indiába is elmentek.

Később 22-en visszatértek, ám 11 idegen itt maradt a Földön. A Mahabharátában olvasható idegenekről azt írják, hogy nem izzadnak, s nem is pislognak. Bár ők is születtek és meghaltak, ám jóval tovább, kb. 12.000 földi évig éltek. A Kausitaki és a Satapatha Brahmana szerint ezen földönkívüliek nem voltak önmegtartóztatók a földi asszonyokkal szemben, s bizony több esetben is nemi kapcsolatot létesítettek velük, mely kapcsolatokból gyermekek is születtek.

A kínaiak legendái is emlegetnek idegeneket, ilyen volt például egy bizonyos Taj Ko-foke, aki szintén messziről érkezett. Aztán ő tanította meg az embereknek az égitestek mozgásának figyelését, illetve hogy hogyan kell felosztani és mérni az időt. A kínai írás megalkotójának is őt tartják. Hasonló szerepet töltött be az aztékoknál Quetzalcoatl, vagy más népeknél Virakocsa. Mindannyian un. kultúrhéroszok voltak, akik a legalapvetőbb – a társadalmi élet alapjainak lerakásához szükséges – dolgokra tanította az embereket.

Az eszkimó törzsek mitológiája szerint az első eszkimókat vasszárnyú madarak hozták el északra. Ugyanígy az ónorvég, izlandi és más skandináv legendákban is szó esik az égen utazó istenekről. Az akkád nyelven írt Gilgames eposz, mely keletkezése kb. 3600-3800 évre vezethető vissza, Enkidu azon utazásáról szól, ahol egy nagy madár vitte el. Valaki minden bizonnyal valóban a magasból láthatta a Földet, mivel ennek megfelelően igen nagy pontossággal írta le.

A Föld széleit ugyanis legörbülőnek látta, vagyis egy gömb alakot szemléltek. Több mint százezer sumér ékírásos tábla került már napvilágra. Ezen megfejtett írások szerint 12 “isten” érkezett a világűrből, és megtanították a sumérok primitív őseit a földművelésre, de arra is, hogy hogyan kell bíróságokat felállítani. Nekik köszönhetik az írás és a zenélés megismerését. Másik, talán még elgondolkodtatóbb dolog, hogy az agyagtáblák között számos adatot találtak a naprendszerünk bolygóinak adatairól is. Ugyanakkor érdekes módon a Föld számukra nem a harmadik, hanem a hetedik bolygó, ami azt jelenti, hogy ők kívülről számolták azt. Talán aki ezt lejegyezte, valóban onnan kívülről érkezett a naprendszerbe.

Az Afrikában elszigetelten élő bennszülött törzs, a dogonok egészen megdöbbentették az tudós társadalmat, mikor az őket felkereső francia orientalistákkal megosztották a származásukra vonatkozó tudásukat. Szerintük a Szíriusz rendszerből jöttek ide idegenek, akik a földi életet kialakították, azaz a földi emberek ősei valaha a szíriuszi Amma és Nommó bolygójáról érkeztek ide. Részletes leírással szolgáltak arra vonatkozóan is, hogy nézett ki , illetve működött a szíriusziak űrhajója. Elmondásuk szerint haladás közben az űrhajót egy rézlánc kapcsolta össze az Amma bolygóval; ez egy igen fontos részlet abból a szempontból, hogy ez teljesen szinkronban van az időfizikában ismert fluidszálas (vagy időszálas) kapcsolat leírásával. Mivel az egyszerű emberek nem ismerhették ezt a szakszót, így igyekeztek azt a lehető legjobb hasonlattal helyettesíteni.

12_sw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Afganisztánban a hafirok nevű törzs a szinte megközelíthetetlen Hindukus-hegység völgyei között élnek. Ők úgy tudják, hogy egykor egy óriási ,,mennykő” szállt le náluk, nagy tűz kíséretében. Isteneknek mondták őket. Két férfi szállt ki belőle egy csillogó fémszerű ajtón, de ablakok is voltak a járművön. Óriási otthonuk a Föld felett lebegett, vagyis vélhetően egy anyahajóról jöttek ide egy kisebb űrjárművel.

Az Ausztráliában élő egyes bennszülöttek mitológiája is tartalmaz meglepő dolgokat. Ezek szerint a nagyon távoli ,,Álomkorszakban” az ,,Örök Lelkek Hazájából” a tengeren át idehajózott egy Fivér és két Nővér, akik Dzsanggoulnak hívták magukat. Amikor partra értek már volt ugyan föld és víz a bolygón, ám az élet csak egyhelyben állt. A két Nővér öle azonban tele volt élettel, így hamarosan be is népesítették az egész földrészt. Ez a történet kísértetiesen hasonlít az Arvisurában is leírt Tórem-mitológiához, aholis Joli-Tórem és Kaltes asszony végezte el ugyanezen feladatot. A mitológiák egykori megalkotói pedig aligha beszélhettek össze.

Más, szintén ausztrál őslakosok úgy tartják, hogy az embertől más fajtájú élőlények, az un. Wodjinák rendezték be a világot. A meztelen őslakosoktól eltérően ezek overallt és sisakot viseltek, s nagy kerek szemük volt. Az égen laknak valami nagy misztikus fényben. Számos sziklarajzon megörökítették őket. Vannak olyan festményeik, amelyen az álomkort örökítették meg, azaz a teremtés korszakát, amikor az istenek éppen benépesítették a földet és megteremtették az összes élőlényt. A Wiradzsuri törzs azt állítja, hogy a különös lények, akiket nyoloknak neveznek, kicsi szürke, emberszerű lények, akik nem magasabbak 1 méternél. De ismernek olyan testetlen lényeket is, akiknek csak a vörösen izzó szemük látszik, amivel azonban hipnotizálni tudják az embereket.

A pintubik törzse ismer egy alaláknak nevezett fajt, akikkel egy félreeső sziklalabirintusban találkoztak, óriások és ők is az égből jöttek. Új tudást kaptak tőlük, és új törvényeket írtak elő számukra, akárcsak a bibliai Mózesnek. Egy forgatócsoport az ottjártakor űrhajóknak azonosította a járművükről készült rajzot.

Indonéziában a toraják törzse szerint az őseink az ,,emlékeken túli időkből” jöttek le a csillagokból. Szerintük létezik egy titokzatos ország a Földön kívül, amit Puya-nak neveznek. Magukat a Fiastyúk csillagkép gyermekeinek tartják. A mai napig is roppant különös, igen egyedi, hajó formájú házakat építenek, mondván, hogy ilyenekkel jöttek le az istenek is a Földre.

Úgy tartják, hogy a halottaik hosszú utazásba kezdenek az űrön át egy távoli csillagra. A vallásukat is úgy hívják, hogy ,,az ami lejött az égből”. A toraják királyai közvetlenül a csillagokból lejött lényekre vezetik vissza a származásukat. Gyermekeiknek is olyan neveket adnak, mint pl. ,,ő lejött a világűrből”, hiszen ők valóban a csillagok gyermekei. Akácsak mi mindannyian!

Forrás: http://arvisura.van.hu/
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Adja a Jóisten, hogy ne legyen igazad!
A sötétség mellett ott van a fény. Mindig a fény az erősebb, mivel a sötétség a fény hiányát jelenti....
Legyen nagyon szép, és viádám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére