UFO-k földönkívüliek II

kinek témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2011 Szeptember 21.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. kinek

  kinek Állandó Tag

  Itt a tuti: Akinek nem tetszik, mint ahogyan itt pár oldallal korábban olvasni lehetett, fénnyelteli szereteben menjen gyerekeket teremteni, de ne felejtsen el pinkódot adni nekik, nehogy ledarálják őket a fürdőszobai darálóban...

  http://canadahun.com/temak/ufo-k-földönkívüliek-ii.30313/page-102#post-4601892

  Hehehe...
   
  1958 és Kyra_ kedveli ezt.
 2. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Mondd Kinek! Amit te ide leírsz az mindd igaz, vagy csak kitaláltad?
  Már csak azért is, mert így semmissé teszed a topikot, amiért nyitva lett. Mostmár jó lenne tudni, hogy hová írhatjuk be a magunk által megélt dolgokat. Itt teljesen szétoffolod, és lesajnálod azokat, akiknek voltak a kis szörnyszülöttekkel kapcsolatos élményeik. Nem csak téged hurcoltak-hurcolnak, hanem nagyon sokunkat. Miért csak a te élményeidet érzed igaznak?
  Nekem sok ilyen teremtéssel kapcsolatos élményem volt, még ha ki is gúnyolod. Én nem katona, hanem ápolónő, pap, és apáca voltam náluk, míg élt az űrhajó orvos. Azóta sokkal ritkább volt az élményem velük, mikor kivégezték.
  Neked milyen pinkódot adtak a mű testedhez? Mivel ahhoz is kellett hogy kapjál, különben nem élt volna és egy napnál tovább nem is működött volna sem neked sem senki másnak sem. Tudod én is ismerem azokat a dolgokat amit te átéltél. De nem nevezlek ezért sem öregapónak, sem zagyválónk, sem semmi másnak. Térj már magadhoz Kinek! Te ember vagy, nem ki szürke! Az emberek mellé, védelmükre kellene állnod, nem a kis szürkékéhez. Ne feledd, hogy a Földanya téged is pont úgy befogadott, mint annyiunkat. Kölcsön kaptad a tested, a lakótered, az egészségedet. Mindent le kell majd adonod, ha vége a tested élete. A túlvilágra nem vihetesz te sem semmit, mivel semmit sem hoztál magaddal. Csak azt viszed haza a szellemvilába, amit a szívedbe gyűjtesz. Ha szeretetet, akkor azt, ha gyűlöletet, akkor azt, ha árulást, akkor azt. Te magad fogod magadat megítélni annak alapján, hogy milyen feladattal születtél le, amit te magad vállaltál leszületésed előtt. Mennyire fogod bánni, hogy a negatív oldal lényei anyagi javak, élmények kecsegtetésével hagytad magad elcsábítani. Mindenkivel ezt csinálják, de a vesztes csak te lehetsz.
  Most én is kigúnyoljalak azért, mert te csak katona vagy ott náluk, és nem a mű testeket teremted, te ölsz, míg én csak életet adtam, építettem, szépítettem odaát is? Nem teszem, mert akkor én is hagynám befolyásolni magam a kis szürkéktől. Így csak az ő saruk lesz.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.
   
  vandorcsillag kedveli ezt.
 3. kinek

  kinek Állandó Tag

  Ez nem egy álmodozások, rémálmok és hallucinációk topik, hanem egy ufókról és földönkívüliekről szóló topik. Én eddig még nem neveztelek hazugnak, pedig te ezt már többször megtetted. Gondolod, hogy attól majd valóra válnak a földönkívüliekkel kapcsolatos képzelgéseid, amivel lejáratod a témát?
  Szerintem nem!
   
 4. kinek

  kinek Állandó Tag

  Megkérem a moderátort, hogy zárja le ezt az általam nyitott
  UFO-k földönkívüliek témát.
   
  1958 és Szpacsi kedveli ezt.
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás