UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Erzsike!Ők a fény angyalai és üzentek.
Szia Vándorcsillag!
Nagyon jó, és időszerű az üzenet. De a képről lemaradt szerintem a földanya, Gálya....
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
Földanya Gálya földanya.jpg Jézus a nagyhatalmú, Ő igazá tud segíteni: Jézust hívjátok.jpg

Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Meg vagy te huzatva Kinek?
Aterzed, hogy igazabol mit beszelsz?
Az agymosas magasiskolajat lathatjuk itt...:mad:

Nálam nem csak a párnán és a paplanon, hanem a nyitott ajtón és ablakon is huzat van...
Egyébként nem olvastad még, hogy miket találtak a régészek a korábbi elsöpört civilizációkból?
A mostani miért lenne kivétel? Csak, hogy a gonoszt kiáltók is boldogok legyenek...
http:// http://kinek.tk/vilagvege.htm
http://kinek.tk/vilagvege.htm

Látom, az unokád, már emeli a korsót! Tehát mulassunk, amíg lehet :)

 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát igen. Miért is lenne kivétel a mostani civilizáció. Az már nem is számít, hogy a földünkről van szó. Mennyi naprendszert, mennyi bolygót tettek tönkre, mennyi bolygót kormányoztak a napba értelemes lényekkel együtt, mert a kis szürkéknek nem tetszettek. Jó magarázat, hogy majd a halálunk után jót nevetünk az egészen... (már akinek jó magyarázat, ráadásul nem is igaz...) A karma törvénye nem így gondolja. Ki mint vet, úgy arat. Aki fegyverrel öl, fegyver által hal meg. Mennyi értelmes lény zavarta el őket, most következik egy újabb elüldözés. Hála a Megváltónak, vannak a földi embereknek segítői is. Ha nem lennének, már atalntisz elsüllyestésekor nem csak az atlantiszi földrészt robbantották volna fel, hanem a föld bolygót is, mint tették a mars és a Jupiter között volt gyönyörű hatalmas igazi menyországgal. Innanukiknak is sikerült elkergetni őket, nekünk miért ne sikerülne? Ők fán fészekben lakó ősember szintű életet élő értelmes lények voltak, mégis sikerült elkergtniük ezeket a károkozó élősködő fajt. Itt magasan fejlett civilizáció volt, csak mást hazudnak nekünk, hogy csökkentsék az önértékelésünket. Atya-Anya Istenben hittek az emberek, és jól ment a dolguk, míg ezek ide nem jöttek. A hitünk megmaradt a férfi isten hit belénk kalapálása ellenére is, így segítségül híva az igazi Istent, legyőzzük ezeket az élősködő, dolgozni rest lényeket!!!!
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
A naprendszerben mára már bebizonyosodott, hiszen tudományosan megvizsgálták azt a tényt, hogy az üstökösökön, lényegesen magasabb deutérium tartalma van a víznek (a deutérium helyettesítheti a normál hidrogént a vízmolekulában nehézvizet (D2O) képezve), mint a Földön. Legutóbb a Csurjumov-Geraszimenkó üstökösön leszállt Rosetta-Philae küldetés során vett mintákból is ez derült ki. Vajon miért? Hiszen az azonos helyen keletkező égitestek azonos arányban részesülnek ebből az anyagból is.
Ez a jelentős különbség abból adódik, hogy itt a Földön a deutériumot korábban bányászták a "földönkívüliek". A normál vízmolekuláknál nehezebb deutérium az óceánok mélyén választható ki a vízből, hiszen oda süllyed le.
Amikor régebben a földi civilizáció megérett a felszámolásra, összekötötték a kellemest a hasznossal mivel a Marson az akkori óceán az átlag 150m alacsony mélysége miatt gazdaságtalan volt a deutériumbányászat, a Marsról térkapukon áthozott ottani óceán egyúttal a vízözön eseményláncolatot is letudta. Miután az áthozott víz keveredett a földivel és a vizek lenyugodtak, itt a Földön, 5-11km mélységben már gazdaságosan lehetett a kitermelést elvégezni.
A Föld újraélesztése során a felesleges vizet később nem vitték vissza a Marsra, hanem a Jupiter Európa holdjára küldték át, ahol tovább bányászhatták az ott kialakult 100km mélységben lévő deutériumot. A víz azután már ott maradt...
Ez tehát a titka annak, hogy a Földön miért van olyan kevés deutérium a vízben.

A mostani civilizáció felszámolásánál a feldolgozott fémeket fogják összegyűjteni, mégpedig úgy, mintha egy szitán küldenék át a földet, ami felfogja a feldolgozott fémeket. Ez a szita persze csak egy hasonlat, a technológia a nem valós idejű térkapuk elvén működik...




Tehát a betonból a vas, a hidak, járművek, vasúti sínek, távvezetékek, csőrendszerek, korlátok, kerítések, vasszerkezetek, az elektronikában felhasznált fémek, a gyógyászatban használt csavarok, implantátumok, műszerek, a fából a szögek, de hosszan lehetne sorolni mindazt, ami feldolgozott fém a bolygón...
A mostani ember küldetése a fémek bányászata volt... aki nem hiszi, nézze meg, hogy honnét indult önállósodni a mostani ember. Az ősi afrikai fémbányákból...

A civilizáció pusztulása nem jár feltétlenül az egyén pusztulásával, hiszen nem csak a fizikai hús-vér testünk vagyunk valójában és itt csak használjuk azt, amit nekünk teremtettek ebbe az iskolarendszerbe, hogy megismerjük a jót és a rosszat, miközben átéléssel, megéléssel fejlődjünk...
A jelen civilizáció mára elfajzott és megérett a pusztulásra, hogy máshol, más körülmények között, más testekben újra kezdhesse.

Van alternatív lehetőség, de nem tolongott eddig senki sem a megvalósításban.
Úgy gondolom, a magyar gazdaság is képes arra, hogy űrhajót építsen, hiszen mind a technológia, mind nyersanyag rendelkezésére áll és a fiatalok is szívesen vennének részt benne. Maga az űrprogram nem drága. Az a drága, amikor 1000-5000 szeres áron veszik a nyersanyagot, felesleges épületkomplexumokat építenek, amibe jó pártmunkásokat, rokonokat és brókereket, seggelő öregurakat és öregasszonyokat lehet évtizedekre eldugni, többezer milliárdos bérköltséggel és legalább akkora költségtérítéssel. Az nem drága, hogy tisztességes megélhetésért, összetartással és lelkesedéssel megvalósuljon egy nagy terv. Első lépésben 2-300 tonna nyersanyag és azok feldolgozása nem okozhat gondot egy gazdaságnak. A jelenlegi uralkodó politika és az ellenzék a romlottságuk miatt képtelenek kivitelezni egy ilyen tervet. Ehhez erő és összetartás kell, amire még büszkének is lehetne lenni...
Ezt egy hadseregnek is meg lehetne valósítani, de sarkosan mondva, Magyarországon a végtelenségig leamortizált honvédségben az 1500 honvédre van 3000 tiszt és 8000 minisztériumi alkalmazott.
Ez már a múlté, amire büszkék voltunk és 6db ballisztikus rakétára szerelt atombombát a hozzájuk tartozó monstrum mobil indítóegységgel felvonultattunk:




A Mars és a Jupiter közötti aszteroida övezetet kellene meghódítani, mert aki uralja azt, uralja az egész naprendszert, és aki ellene tör, azt bármikor megszórhatja többezer aszteroidával. Az elsők nem térnének vissza, hősök lennének, ott üregeket kellene fúrniuk nagyobb aszteroidákba, amikben már a következő csoportok biztonságosan fenn tudnának maradni és a minimális energiával kibányászott fémeket, ásványokat helyben fel is tudnák dolgozni, egy grandiózus terv érdekében, ami felemelné a mocsokban tengődő magyarságot. Mivel a hatalmas aszteroidamező jelentős része az előforduló folyékony víz zónába esik még, akár kellemes megélhetés is biztosítható a helyszínen... Napenergia, nukleáris energia, ásványok, a víz mellett szinte korlátlan mennyiségben rendelkezésre állnak. Növényeket lehet termeszteni, amikkel még állatokat is lehet a helyszínen etetni. A belül kifúrt és megpörgetett aszteroidákban még a centrifugális erő által létrehozott nehézségi erő is rendelkezésre áll... A bázisul szolgáló üreges aszteroidák megfelelő hajtóművel felszerelve, a naprendszer meghódítására is alkalmasak.
Nem táplálok hiú reményeket, hogy ez megvalósulna Magyarország viszonylatában, még akkor sem ha még az alternatív lehetőség időrésébe és a kijutásba ez még beleférne, pedig képes lenne rá a nép, hogy nyerjen még ennek a bolygónak párszáz évet.
Szerintem az emberiség végső pusztulására nagyobb esély van...

Hej hó! Hej hó...!


Heló kinek!

Amiket leírsz, az egy teremtett Világban, vagy a Véletlenek folytán kialakult Világegyetemben játszódik le?


Hej hó! Hej hó...! - ez egyébként tetszik.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy néz ki, hogy "Ezek" csak itt vannak...


Rejtélyes formájú objektumok az égen, és a Nemzetközi Űrállomás körüli titok
4/20/2015





"Fontos tudni, hogy a Nagy Csillag Csoport, hogy ne keltsen bizalmatlanságot a lakosság körében, amely meglehetősen traumatizált, bizalmatlan, gyanakvó és mindenre érzékeny, a felébredési folyamat, a rezgés megváltozása és a DNS mutációjának érdekében, csak belsőleg és az álomvilágban segítenek nekünk, de szintén megerősítik a védelmünket a plazma-hajókkal vagy körkörös, gömb alakú, cső formájú és anyaűrhajókkal, az ezeknek megfelelő színekkel és formákkal.

Mindezek hatalmas segítséget jelentenek, hogy megvédjenek minket, nem csak a Földön, hanem a világűrben, ráadásul a Nemzetközi Űrállomás környékén is.

De mi az oka annak, hogy a NASA kivágta azt a képet, ahol éppen egy ufó flotta bukkant fel?..............."

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/rejtelyes-formaju-objektumok-az-egen-es.html
 

Szpacsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindezek hatalmas segítséget jelentenek, hogy megvédjenek minket, nem csak a Földön, hanem a világűrben, ráadásul a Nemzetközi Űrállomás környékén is.

De mi az oka annak, hogy a NASA kivágta azt a képet, ahol éppen egy ufó flotta bukkant fel?..............."

***********************************************************************************************************
Szerintem vagy az, hogy ellensáéges földönkívülieknek az UFO-i, vagy csak egyszerűen az, hogy a NASA nem szeretné, hogyha kitudódna az emberiség körében az UFO-k létezése egyáltalán. Mert akkor ugye már hivatalosan is be kellene azt jelenteni. El kellene ismerni.
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Heló kinek!

Amiket leírsz, az egy teremtett Világban, vagy a Véletlenek folytán kialakult Világegyetemben játszódik le?


Hej hó! Hej hó...! - ez egyébként tetszik.

Az egy teremtett világban játszódik. A 3D alapban élettelen, mindaz ami élet található benne az célirányosan egy magasabb dimenzióból telepített, vagy pedig a korábban megsemmisült teremtett világok szórták szét (ezek lehetnének a véletlen kifejlődött világok, de azért ez jóval komplikáltabb annál, a Földi élet egyébként nem véletlen fejlődött ki).
A lélek magasabb dimenzióban energiaként születik, ami energia tapasztal, észlel és elkezd fejlődni. A 3D és a 3D-ben létrehozott világok ezt a fejlődést segítik egy ellenőrzött folyamatban, aminek a végén egész pofás, fejlett gondolkodó lélek alakul ki, ami visszatér a magasabb dimenzióba de tudni kell azt is, hogy annak a magasabb dimenziónak egyébként része a 3D-is.
A magasabb dimenzióból tehát látható és kívülről tapasztalható minden, ami a 3D-ben történik. Akár itt most nálunk, akár ezen a fórumon...

Egyébként a 3D-ben tényleg bányásznak lett iderakva az ember... De ennek utána is lehet nézni a régi írásos emlékekben, amik talán azért maradtak fenn többezer év távlatából, mert bölcsek írták és közük van a valósághoz... (Kezdetnek talán a Sumér agyagtáblák jó kiindulópontnak tűnhetnek..., bár nem fedik teljesen az igazságot és azokkal kapcsolatban az is fontos körülmény, hogy az akkori kor emberi értelmi színvonalán íródtak)
 
Utoljára módosítva:

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egy teremtett világban játszódik. A 3D alapban élettelen, mindaz ami élet található benne az célirányosan egy magasabb dimenzióból telepített, vagy pedig a korábban megsemmisült teremtett világok szórták szét (ezek lehetnének a véletlen kifejlődött világok, de azért ez jóval komplikáltabb annál, a Földi élet egyébként nem véletlen fejlődött ki).
A lélek magasabb dimenzióban energiaként születik, ami energia tapasztal, észlel és elkezd fejlődni. A 3D és a 3D-ben létrehozott világok ezt a fejlődést segítik egy ellenőrzött folyamatban, aminek a végén egész pofás, fejlett gondolkodó lélek alakul ki, ami visszatér a magasabb dimenzióba de tudni kell azt is, hogy annak a magasabb dimenziónak egyébként része a 3D-is.
A magasabb dimenzióból tehát látható és kívülről tapasztalható minden, ami a 3D-ben történik. Akár itt most nálunk, akár ezen a fórumon...

Egyébként a 3D-ben tényleg bányásznak lett iderakva az ember... De ennek utána is lehet nézni a régi írásos emlékekben, amik talán azért maradtak fenn többezer év távlatából, mert bölcsek írták és közük van a valósághoz... (Kezdetnek talán a Sumér agyagtáblák jó kiindulópontnak tűnhetnek..., bár nem fedik teljesen az igazságot és azokkal kapcsolatban az is fontos körülmény, hogy az akkori kor emberi értelmi színvonalán íródtak)

"Amiket leírsz, az egy teremtett Világban, vagy a Véletlenek folytán kialakult Világegyetemben játszódik le?"

Mivel ezt a kérdést tartom a legalapvetőbbnek, ugyanolyan fontosnak tartom a rá adott választ is. Ezáltal próbálom megérteni az elképzelésedet is. És most nem szőrszálhasogatást akarok.

Azt írod: "Az egy teremtett világban játszódik...." Pár szóval utána: "....a Földi élet egyébként nem véletlen fejlődött ki..."

Tehát egy teremtett világban kifejlődött a földi élet.......érdekes.

Én is azok között vagyok, akiknek volt UFO élménye. Az egyik kb 1/2 - 1 óra hosszat tarthatott, de nem láttam sem kis szürkéket, sem magas szőkéket, sem másféle alakokat. Szemben másokkal. Olyan "varázserővel" rendelkezhettek, amelyet még körülírni sem tudok. A mi fogalmainkat használva talán isteni erőnek tudom nevezni.

Ez az egyik dolog, ami alapján nem tudom jellemezni a Földönkívülieket. /: Hozzáteszem, nagyon sok olyan UFO esetet olvastam, melyről a szenvedő alanyok ugyan így nyilatkoznak. Tehát nem egy rendkívüli élményben volt részem.:/

Ha teremtett ez a Világ -melyet én is hiszek - kell lenni egy olyan Világnak, ahol a Teremtők élnek. Azt nem nevezhetem másik dimenziónak, mert - szerintem - a Teremtett lény soha nem kerülhet a Teremtő lény világába. Így a Teremtett számára a Teremtő soha nem ismerhető meg. Már pedig az ember talán azon az úton van, amelyen átmehet egyszer egy másik dimenzióba.

A teremtettségünk azt sem engedheti meg, hogy szabad akarattal rendelkezzünk, mert az kiszámíthatatlanságot okozna, akár csak a véletlen, és a Világ rövid időn belül, de lehet, hogy pillanatok alatt összeborulna.

Akikről te beszélsz - ha valóságosak a létezésük, szintén teremtetteknek kell lenniük az előbbiek szerint.....

Persze bonyolíthatja a létezésünket, ha valamely galaktikus faj a teremtőnk, akik ebben a - látható, általunk érzékelhető - Világegyetemben léteznek. Akkor jön a következő kérdés: ki teremtette ezt az egész Világegyetemet, és kik azok a Teremtők és hol, milyen Világban lehetnek......És akkor még nem beszéltünk a szellemi Világról.

Az emberiség szellemi Világa egy "önálló" szellemi Világ, vagy valahol egyesül egy-két? vagy több földönkívüli faj szellemi világával? Már, ha egyáltalán létezik mindegyiknek szellemi Világa.

Nem sorolom tovább a kérdéseket. Lehet - sőt valószínű - hogy nagyon földhözragadtak, de hát mi ezen a Földön élünk:D. Az a néhány ezer milliárd galaxis körülöttünk valószínűleg azért lett teremtve, hogy valami hasonló dolgok kapjanak helyet, mint a mi környezetünkben.

Ezek a kérdések is csak akkor állják meg a helyüket, ha a körülöttünk lévő Világot anyagi Világnak fogadjuk el. De a modern tudomány, a különböző kutatások olyan
tényeket! tárnak fel, hogy a Világunk egy holografikus Világ, hogy a Világunk egy számítógépes szimuláció, hogy csak a legáltalánosabbakról tegyek említést.

A fenti kérdésekre talán csak egy biztos választ lehet adni, bármilyen is ez a Világ: teremtett Világban, teremtett Lények vagyunk....:cool:




És jöhet az örök kérdés: "Honnan jövünk, hová megyünk, és mi végből vagyunk itt a Földön?" A gondolkodó ...jpg
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A miniszter szerint az ufók már köztünk élnek.
(Szerintem is...)

Miközben Nagy-Britanniában nyilvánosságra hoztak egy jelentést, melyben egy pilóta azt állítja, hogy utasszállító repülőgépe nyáron majdnem összeütközött egy azonosítatlan repülő tárggyal, az orosz állami Russia Today hírcsatornán Paul Hellyer volt kanadai védelmi miniszter arról beszélt, hogy létezik földönkívüli élet,
sőt az ufók már évezredek óta látogatják a Földet.

11000.jpg

Paul Hellyer
Meghökkentő, két részből álló interjút közölt január ötödikén Paul Hellyer volt kanadai védelmi miniszterrel az orosz állami Russia Today hírcsatorna. Hellyer a SophieCo című beszélgetős műsorban nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a földönkívüliek már évezredek óta a Földön élnek.


A volt miniszter a többi között arról beszélt, hogy szerinte hány földönkívüli faj létezhet, milyen céllal látogatják a Földet, mennyire megbízhatóak az ufóészlelések és mit kapott az emberiség ezektől az idegenektől.

Hellyer – mint mondta – még miniszterként számos észlelést kivizsgáltatott, és az esetek 20 százalékára nem találtak magyarázatot, azok „valódi ufók” lehettek. Állítása szerint olyan sok hitelesített esetre került sor, hogy ezekből csak egy következtetést vonhatott le: léteznek földönkívüliek.

1961-ben például 50 ufó repült a Szovjetunió felől Európa felé, és a szövetséges csapatok vezérkari főnöke már majdnem riadót rendelt el, amikor a formációban repülő azonosítatlan repülő tárgyak elfordultak az Északi-sark felé – állította az interjúban a volt kanadai védelmi miniszter. Hozzátette: az esetet ezt követően három évig vizsgálták és megállapították, hogy a Földet legalább négy különböző földönkívüli faj látogatja, évezredek óta.
A volt védelmi miniszter két éve személyesen is látott ufót, Torontótól 180 kilométerre. A nyaralójában tartózkodó Hellyer és felesége kiszúrt a csillagos égen egy fényes pontot, ami a volt miniszter szerint rendkívül gyorsan változtatott pozíciót, és több napon keresztül megjelent, nagyjából ugyanott. Amikor ufóélményéről beszélt, kijelentette, hogy meggyőződése szerint a Bibliában szereplő betlehemi csillag Isten egyik repülő csészealja lehetett.

11000.jpg


Hellyer szerint legalább 80 féle földönkívüli látogatja a Földet, sőt – mint mondta – vannak emberszabásúak is, akikről alig lehet megállapítani, hogy ufók (sic!). A volt védelmi miniszter két fajról konkrét említést is tett: az északi szőkékről és a magas fehérekről. (Utóbbiak egyébként szerepelnek abban a dokumentumfilmben , amire Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök is utalást tett, amikor egy riporter az ufókkal kapcsolatban kérdezte a globális gazdasági kérdésekkel foglalkozó Világgazdasági Fórumon, Davosban – a szerk.)



Hellyer szerint a földönkívüliek nagy része „barátságos” az emberiséggel, de van egy-két faj, akiknek „titkos céljaik” vannak. Elmondása szerint a „földönkívülieknek nem tetszik”, ahogy az emberiség elpusztítja a Földet, és sokkal többet költ a fegyverkezésre, háborúkra, mint a szegények és betegek ellátására. Ezért – folytatta – különböző személyeken keresztül igyekszik figyelmeztetni az embereket.

A volt védelmi miniszter szerint az emberiség sokat tanult a földönkívüliektől és rengeteg technológiát másoltunk le tőlük a Led fényektől a microchipeken keresztül a kevlármellényig. De – Hellyer szerint – többet is profitálhatnánk, például az orvostudomány és mezőgazdaság területén – ennek ugyanakkor az az előfeltétele, hogy a Földön béke honoljon, mert az egységes emberiség számíthat a földönkívüliek barátságára.



Havonta észlelnek ufót a brit légtérben

Nagy-Britanniában nyilvánosságra hoztak egy jelentést, ami egy 2013. július 13-i esetről készült. Egy brit pilóta állítása szerint London közelében majdnem összeütközött egy fényes színű és szivar alakú azonosítatlan repülő tárggyal. Az Airbus A320-as utasszállító kapitánya szerint egy fémes jármű veszélyes közelségben haladt el repülőgépe mellett. A pilóta azonnal jelentést tett a légügyi hatóságnak, amely kivizsgálta az esetet, de nem tudta megállapítani a titokzatos repülő tárgy eredetét. A jelentés szerint az utazómagasságban közlekedő Airbus kapitánya baloldalról vette észre a gyorsan közeledő tárgyat, és csak arra maradt ideje, hogy kezével jelezzen a másodpilótának. „A kapitány meg volt róla győződve, hogy pillanatokon belül összeütközik a két jármű” – olvasható a jelentésben. Az esetet a brit Airprox Board (baleset-közeli légi eseményeket vizsgáló bizottság – a szerk.) is elemezte, de nem tudták megállapítani a légi jármű eredetét – más repülőgép nem volt a közelben, meteorológiai léggömböt nem bocsátottak fel, a katonai radarok pedig nem láttak semmilyen járművet az Airbus közelében. Érdekes, hogy miután a brit Honvédelmi Minisztérium 2009-ben bezárta ufóhivatalát, a Polgári Légügyi Hatóság vette át a feladatot, hogy repülésbiztonsági szempontból kivizsgálja az azonosítatlan repülő tárgyakról érkező jelentéseket. Egy 2012-es jelentés szerint az angol légiirányítók havi rendszerességgel találkoztak megmagyarázhatatlan égi tárgyakkal a brit légtérben. (The Telegraph)



Magyar vonatkozású hír, hogy 2013 márciusában a Magyar UFO Kutató Szövetség levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Hende Csaba honvédelmi miniszterhez azt kérve, hozzák nyilvánosságra a magyarországi ufóeseményeket és a magyarországi ufóaktákat. Kalmár János, a szövetség elnöke az atv.hu-nak elmondta: rengeteg páratlan felvétel illetve szemtanú igazolja, hogy „az idegenek Magyarországot is rendszeresen felkeresik.” Kalmár szerint 2012 nyarán például Siófok környékén láttak egy azonosítatlan repülő tárgyat. A magyar honvédség ugyanakkor válaszában leszögezte: „nem rendelkezik ufótevékenységgel kapcsolatos dokumentációval”, valamint arra utaló információkkal, hogy az ország légterében azonosítatlan repülőeszközök kerültek volna megfigyelésre.

Forrás:atv.hu



Szerkesztő: Legendavadász
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
"Amiket leírsz, az egy teremtett Világban, vagy a Véletlenek folytán kialakult Világegyetemben játszódik le?"

Mivel ezt a kérdést tartom a legalapvetőbbnek, ugyanolyan fontosnak tartom a rá adott választ is. Ezáltal próbálom megérteni az elképzelésedet is. És most nem szőrszálhasogatást akarok.

Azt írod: "Az egy teremtett világban játszódik...." Pár szóval utána: "....a Földi élet egyébként nem véletlen fejlődött ki..."

Tehát egy teremtett világban kifejlődött a földi élet.......érdekes.

Én is azok között vagyok, akiknek volt UFO élménye. Az egyik kb 1/2 - 1 óra hosszat tarthatott, de nem láttam sem kis szürkéket, sem magas szőkéket, sem másféle alakokat. Szemben másokkal. Olyan "varázserővel" rendelkezhettek, amelyet még körülírni sem tudok. A mi fogalmainkat használva talán isteni erőnek tudom nevezni.

Ez az egyik dolog, ami alapján nem tudom jellemezni a Földönkívülieket. /: Hozzáteszem, nagyon sok olyan UFO esetet olvastam, melyről a szenvedő alanyok ugyan így nyilatkoznak. Tehát nem egy rendkívüli élményben volt részem.:/

Ha teremtett ez a Világ -melyet én is hiszek - kell lenni egy olyan Világnak, ahol a Teremtők élnek. Azt nem nevezhetem másik dimenziónak, mert - szerintem - a Teremtett lény soha nem kerülhet a Teremtő lény világába. Így a Teremtett számára a Teremtő soha nem ismerhető meg. Már pedig az ember talán azon az úton van, amelyen átmehet egyszer egy másik dimenzióba.

A teremtettségünk azt sem engedheti meg, hogy szabad akarattal rendelkezzünk, mert az kiszámíthatatlanságot okozna, akár csak a véletlen, és a Világ rövid időn belül, de lehet, hogy pillanatok alatt összeborulna.

Akikről te beszélsz - ha valóságosak a létezésük, szintén teremtetteknek kell lenniük az előbbiek szerint.....

Persze bonyolíthatja a létezésünket, ha valamely galaktikus faj a teremtőnk, akik ebben a - látható, általunk érzékelhető - Világegyetemben léteznek. Akkor jön a következő kérdés: ki teremtette ezt az egész Világegyetemet, és kik azok a Teremtők és hol, milyen Világban lehetnek......És akkor még nem beszéltünk a szellemi Világról.

Az emberiség szellemi Világa egy "önálló" szellemi Világ, vagy valahol egyesül egy-két? vagy több földönkívüli faj szellemi világával? Már, ha egyáltalán létezik mindegyiknek szellemi Világa.

Nem sorolom tovább a kérdéseket. Lehet - sőt valószínű - hogy nagyon földhözragadtak, de hát mi ezen a Földön élünk:D. Az a néhány ezer milliárd galaxis körülöttünk valószínűleg azért lett teremtve, hogy valami hasonló dolgok kapjanak helyet, mint a mi környezetünkben.

Ezek a kérdések is csak akkor állják meg a helyüket, ha a körülöttünk lévő Világot anyagi Világnak fogadjuk el. De a modern tudomány, a különböző kutatások olyan
tényeket! tárnak fel, hogy a Világunk egy holografikus Világ, hogy a Világunk egy számítógépes szimuláció, hogy csak a legáltalánosabbakról tegyek említést.

A fenti kérdésekre talán csak egy biztos választ lehet adni, bármilyen is ez a Világ: teremtett Világban, teremtett Lények vagyunk....:cool:




És jöhet az örök kérdés: "Honnan jövünk, hová megyünk, és mi végből vagyunk itt a Földön?" Csatolás megtekintése 1336524

Én elolvasnám mégegyszer a helyedben:

"A 3D alapban élettelen, mindaz ami élet található benne az célirányosan egy magasabb dimenzióból telepített, vagy pedig a korábban megsemmisült teremtett világok szórták szét (ezek lehetnének a véletlen kifejlődött világok, de azért ez jóval komplikáltabb annál, a Földi élet egyébként nem véletlen fejlődött ki)."

A véletlen kifejlődott világokkal volt szembe állítva a földi élet, ami természetesen nem azok közé tartozik, mert mint mondtam, nem tartozik közéjük. "Az egy teremtett világban játszódik."

Tudom, hogy nincsenek ebben olyan kulcsszavak, mint plejádok, meg csészeallj, meg magyarok bolygója, meg a fény Istene, meg ki tudja még miket lehetne idesorolni a betanult és összelapátolt baromságokból, amire egy átlagos érdeklődő felkapja a fejét és sűrűn bólogat, hogy lám, lám...
Viszont nem kell elkeseredni, elmondom mégegyszer.

A lélek magasabb dimenzióban energiaként születik, ami energia tapasztal, észlel és elkezd fejlődni. A 3D és a 3D-ben létrehozott világok ezt a fejlődést segítik egy ellenőrzött folyamatban, aminek a végén egész pofás, fejlett gondolkodó lélek alakul ki, ami visszatér a magasabb dimenzióba de tudni kell azt is, hogy annak a magasabb dimenziónak egyébként része a 3D-is.
A magasabb dimenzióból tehát látható és kívülről tapasztalható minden, ami a 3D-ben történik. Akár itt most nálunk, akár ezen a fórumon...

Szóval ez a lélek mozgatja a szaporodni képes testeket, ami a magasabb dimenzióból lép bele, mint a színész a jelmezbe...

Abban viszont fejlődtél, hogy belátod, a világ az teremtett és előre meg van írva benne minden, te is, én, is a beavatkozások is (még a világok pusztulása is, és az új világok építése is). Még ezek a szavak is...
Minden iskolából elballagnak a végzős diákok, minden iskola lepusztul, festeni, tatarozni, bezárni kell, hogy megújulhasson...

Egyébként nem kell ebbe a világba visszajönni a szellemi, felsőbb, magasabb dimenziós világból a tanulmányokat folytatni, át lehet menni az iskolarendszer egy másik 3D-s egységébe, egy másik bolygóra, más fajta testbe is, ahol lehet vízben, vagy a föld alatt élni, esetleg repkedni is...
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudod Kinek, én nem lapátoltam jobban össze az infókat mint te. Te is azt teszed, mivel azokat öntöd itt a jónép nyakába, amit a kis szürkék a fejedbe tömködnek, és te a sajátodnak tudod. Nekem is ezt csinálták, csak egy kicsi különbséggel, én emlékszem, hogy ez volt a céljuk, és nem tudom be magaménak. Én voltam ott, ahol teremtettek-teremtettünk. Volt aki kutyát, macskát, volt aki csecsemőt. A csecsemőket megölték a szemünk láttára, mert azt mondták, hogy ahhoz kód kell, hogy életben maradjon, és mi csak tanulók vagyunk, ilyet nem teremthetünk. Annyira megrázó volt, hogy erre ébredtem fel, és még akkor is láttam, hogy a csecsemők a könyökeikkel támaszkodnak a fürdőszoba lefolyószerű daráló nyílásának a felső peremébe. Ki akartam menteni egyiküket, de lebénították a lámaimat, mintha kőcsizmát adtak volna rájuk. Ketten visszaszöktünk, és valóban megteremtettünk gyermekeket. Én két gyermeket, egy fiút, és egy kislányt, a srác akivel visszaszöktünk egy kisfiút. Le akarták ezeket is bontani, de nem lehetett, mert sikerült kódot adni nekik. Ráhibáztunk, de sikerült. Még egy ehhez hasonló helyzetben is volt részünk, amit itt említesz, csak eddig nem adtam közzé. Egy zuhanyzó kabinszerűségbe kellett beleülni, aminek a belső falán volt egy ülőke. Ott egy szemüvegféleséget, és fülhalgatót tettek a fejünkre, és mint a számítógépes játékokban, belekerültünk egy virtuális világba. Ott egy személyhez kellett kötődnünk, és élni az életét. Egy-két nap alatt megéltünk a személy létrehozatalától a megvilágosodásáig. Utána kiszállhattunk a szerkezetből. De soha nem kellett senkit megölni, vagy bolygót robbantani, mert akkor az a szerkezetnek befellegzett volna. Ezek nem a kis szürkéknél játszódtak. Én nem hiszem veled ellentétben, hogy kizárólag csak velem tartaná bármelyik földönkívli civilizáció a kapcsolatot. Tudom, hogy többféle van, és vannak csoportok, akik egyik, vagy másik földönkívüli fajjal vannak kapcsolatban. Engem vittek már el a kis szürkék, a magas szürkék, a madár emberek, a Wromok, akik kopaszok, de hullámos fejűek. Ezek nem istenek, és nem is mondják magukat annak, csak nagyon kezdetleges értelmes lények hiszik annak őket. A rombolás a kis szürkék mániái, és nem elkerülhetetlen folyamat. Mit gondolsz, atlantisz felrobbantása után ha nincsnek itt más pozitív fejlett földönkívüliek, létezene e egyáltalán még a földünk? Nem beszélve róla, hogy mi sem léteznénk, mivel a földdel együtt felrobbantottak volna mindnyájunkat.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
A Nemzetközi Űrállomás kameráján feltűnt egy ufó, a NASA azonnal megszakította az adást





Az nem ufó, hanem egy közönséges térkapu a végtelenségig nagyított és tisztított képek hozták ezt a torz formát, de a nagyjából normál felbontásból felismerhető.
Ma van a Föld napja, ma nem mondok semmi olyat, ami akár még szörnyűségnek is tűnik egy "kívülállónak"...
 

Szpacsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Atlantisz felrobbantása? Olyan nem volt! Atlantisz elsüllyedt, Kicsi Fecske.
Ekkor lett törölve az emberiség memóriája is.
Azóta az emberiség "amnéziában szenved", vagyis nem emlékezik a Vízözön előtti korokra. Atlantiszra, Mu-ra, stb.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Atlantisz felrobbantása? Olyan nem volt! Atlantisz elsüllyedt, Kicsi Fecske.
Ekkor lett törölve az emberiség memóriája is.
Azóta az emberiség "amnéziában szenved", vagyis nem emlékezik a Vízözön előtti korokra. Atlantiszra, Mu-ra, stb.
Kedves Szpacsi!
Mitől is süllyedt el Atlantisz? Attól, hogy felrobbantották. Már kinyomozták, hogy ott volt a tenger fenekén egy hatalmas kristály piramis, és annak a frekfrenciáját növelték annyira, hogy felrobbant, és lesüllyedt a tenger fenekére. Mai napig is sok ott az anomália. Az emberiség memóriáját a mai napig is állandó jelleggel törlik az ideérkezett atlantisz közepe táján ideérkezett "vendégeink". Ő jóvoltukból nem emlékezhetünk még arra sem, hogy mi is volt valójában Jézus idejében, mik voltak Jézus igazi tanításai, az ellenfelét sulykolják a fejünkbe, hogy az volt a mennyei atyja, pedig tűz-víz a két létező. Jézus mennyei Atyja pont ugyan olyan volt mint Jézus, aki a tanításait átadta a föld fiainak-leányainak. Így igaz, a földi emberek amnéziában szendved, mióta ezek a földönkívüli lények egymás ellen uszították a férfiakat, és a nőket, az egyenlőséget megszüntették, eltörölték az Isten női principítumát az emberek fejében, ami ott volt míg ide nem jöttek. Valóban együtt evett előttük a farkas a báránnyal, nem ölt sem az ember, sem az állat ha enni akart. Minden élőlény növényen élt, az oroszlán, és a farkas, és az ember is. Óriási pusztításokat hajtottak végbe a naprendszerünkben, és sajnos még sokan mai napig is isteneknek hiszik őket. Ők nem teremtettek semmit, csak a meglevőt lebutították, rabszolgákat gyártottak a magasan fejlett értelmes lényekből. Lemúriát elfelejtetted megemlíteni.....
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
A fiatalabbakat emlékeztetném: Ronald Reagan az Egyesült Államok elnöke volt......


"......Az egykori színész bizarr érdeklődési köre és meggyőződése különösen akkori nemzetbiztonsági főtanácsadóját, Colin Powellt (George Bush elnök első külügyminisztere) idegesítette.


Felállt a szőr a hátán, mert minduntalan törölnie kellett Reagan beszédeiből a „harmadik típusú találkozások” részeket.


Amikor Reagan megnézte az azonos című Spielberg-filmet, felpattant, és a teremben lévőkhöz fordulva ezt mondta:

önök között vannak, akik tudják, hogy az igazságot láttuk…


Az 1985-ös genfi csúcstalálkozón még Mihail Gorbacsov szovjet pártfőtitkár fejét is teletömte, sőt felkérte, harcoljanak együtt egy esetleges földönkívüli támadás esetén......"
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Az nem ufó, hanem egy közönséges térkapu a végtelenségig nagyított és tisztított képek hozták ezt a torz formát, de a nagyjából normál felbontásból felismerhető.
Ma van a Föld napja, ma nem mondok semmi olyat, ami akár még szörnyűségnek is tűnik egy "kívülállónak"...


Azt nem tudom, hogy térkapu e, de, ha már a Föld Napját így szóba hoztad.....tessék: A Kis Tengerész
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Emberek szeressük a FÖLDET, és ne akarjuk sem a napba kormányozni, se felrobbantani! Nem ez a dolgunk, nem ezért születtünk a világba, hanem hogy megvédjük, és hálásak legyünk, hogy itt élhetünk, mint a szülőanyánknak is hálával tartozunk Gályának! Bármit is tömnek a fejünkbe a negatív földönkívüliek, szeressük a földünket, és védjük meg még az idegen betolakodókkal szemben is! Nem vagyunk egyedül, támogatnak a pozitív földönkívüliek, és az Igazi Isten, és Jézus is! (Tapasztalat....)
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Szpacsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze, persze, az Isten az nő, mi? Mert te is nő vagy, és nőpárti vagy, Kicsi Fecske. Az Istennek kell hogy legyen férfi princípiuma és női princípiuma is. Az angyalok is - már a nem-bukottak - nem nélküliek. Pontosabban: Kétneműek! Mert ugyanúgy megvan bennük teljesen a férfi nem is, és a női nem is.....

Engem pl. egész életemben annyira elnyomtak és lelkileg megnyomorítottak a (rosszindulatú) csajok, hogy mára már csak egy kis pasi vagyok, nem Igazi Férfi.... sőt, már azon sem csodálkoznék, ha holnaptó kettessel kezdődne a személyi számom.... De én nem adom fel soha, megvédem magamat, és a halálig is kitartok.
Én erről az "Atlantisz felrobbantásáról" még soha nem hallottam, úgyhogy ne vedd rossz néven, hogy nem tudok róla....
(Én nem éltem Atlantiszon az előző életemben....) :)
Lemúriát nem szoktam emlegetni, mert ott nem volt semmi jelentősebb civilizáció; az a sziget az Indiai-óceánban volt (ha létezett.) Mu és Atlantisz az érdekes, nomeg Ataisz (Mu utód-kontinense, maradványa.)
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze, persze, az Isten az nő, mi? Mert te is nő vagy, és nőpárti vagy, Kicsi Fecske. Az Istennek kell hogy legyen férfi princípiuma és női princípiuma is. Az angyalok is - már a nem-bukottak - nem nélküliek. Pontosabban: Kétneműek! Mert ugyanúgy megvan bennük teljesen a férfi nem is, és a női nem is.....

Engem pl. egész életemben annyira elnyomtak és lelkileg megnyomorítottak a (rosszindulatú) csajok, hogy mára már csak egy kis pasi vagyok, nem Igazi Férfi.... sőt, már azon sem csodálkoznék, ha holnaptó kettessel kezdődne a személyi számom.... De én nem adom fel soha, megvédem magamat, és a halálig is kitartok.
Én erről az "Atlantisz felrobbantásáról" még soha nem hallottam, úgyhogy ne vedd rossz néven, hogy nem tudok róla....
(Én nem éltem Atlantiszon az előző életemben....) :)
Lemúriát nem szoktam emlegetni, mert ott nem volt semmi jelentősebb civilizáció; az a sziget az Indiai-óceánban volt (ha létezett.) Mu és Atlantisz az érdekes, nomeg Ataisz (Mu utód-kontinense, maradványa.)
Kedves Szpacsi!
Én nem azért neveztem azt az Istent nőnek, mert én az vagyok. De akkoriban Férfi-Nő Istenben hittek. Nézz utána! Ezért volt egységben az akkori emberiség. Mikor idejöttek az annanukik, ezt az egységet rombolták le, és férfi uralmat hoztak létre. Eltörölték a női principítumot, és csak a férfi principítumot hagyták meg. Ez meg azért tetszik neked, mert te férfi vagy? Értsd meg, egyik véglet sem jó, mivel két lábon áll a világ, és ha bármelyiket is eltörlik, felborul. Lásd a mai életet. Az embernek is két lába van. Ha valamelyiket, bármelyiket elveszti, csak fél ember lesz, és mankóra kényszerül. Az angyalok valóban nem nélküliek, és nem kétneműek. NEM NÉLKÜLIEK. NINCS NEMÜK. Amelyiküknek van nemük azok Aljónok, emberektől többek, angyaloktól kevesebbek. Az aljónok akár le is inkarládódhatnak mint az emberek, csak éppen hatalmas életfeladattal, jobbítani, szépíteni a földi életet. Pl. Mária, Jézus, Buddha, stb.
Nézz jobban utána, mamár ezek az infók fellelhetőek.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére