UFO-k földönkívüliek

jamekka témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2006 Augusztus 5.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. harzsoenci

  harzsoenci Állandó Tag

  Üdv fórumozók!Az UfO jelenségek dokumentálásáról:még sosem láttam jó minőségű fényképet,videót ilyen találkozásról.Manapság amikor mindenki nagy felbontású mobiltelefonnal és/vagy digitális fényképezőgéppel rendelkezik és ráadásul ezek mindig kéznél vannak.Várom a jó minőségű doksikat.
   
 2. harzsoenci

  harzsoenci Állandó Tag

  üdv fórumozók!van aki hisz Istenben,van aki nem.Vannak Fradi drukkerek és vannak Újpest fanok.Léteznek UFO hívek meg vannak a
  szkeptikusok.Tiszteljük egymás hitét,véleményét!
   
 3. harzsoenci

  harzsoenci Állandó Tag

  üdv,én is hitetlen vagyok,de nagyon várom az igazi bizonyítékot.Komolyan!
   
 4. harzsoenci

  harzsoenci Állandó Tag

  üdv,korábban ha nem is szó szerint valami hasonlót írtam.Mi sem vagyunk egyedül.
   
 5. harzsoenci

  harzsoenci Állandó Tag

  üdv,annyi hamisítvány kering már UFO ügyben,hogy tényleg csak a saját szememben bízok.
   
 6. harzsoenci

  harzsoenci Állandó Tag

  Nagyon jó!Társasutazás,túristák.Ilyeneket ki találhat ki?
   
 7. harzsoenci

  harzsoenci Állandó Tag

  Gondolom,hogy őseink nem az ujjukból szopták a barlangrajzok modeljeit.Lehet hogy akkor jártak itt idegenek és volt valamilyen tipusú találkozás,de ez nem bizonyítja,hogy most is köztünk(felettünk) járnak és nagyon hiányolom a mostani valós találkozásokat.Nem gabonakörökre,állatcsonkításokra és elrabolt megműtött (kiesett idő) emberekre gondolok.üdv minden fórumozónak
   
 8. fferenc40

  fferenc40 Állandó Tag

  A magyar ufókat most átvilágítják, hátha a segítségükkel lopott a Feri.
  Vannak ufók. Nincsenek ufók. Azonosítatlan repülő tárgyak mindig is volta, és lesznek. Ufó=idegen civilizáció járműve - csak a modern kor találta ki. A történelem előtti időben ezekből születtek a vallások. Minden ember számára nyilvánvaló a rengeteg megmagyarázhatatlan dolog létezése. Csak a média, a modernizáció szépen lassan kiöli belőlünk azt, ami a vadon élő lényekben még megvan. Az ösztön. Meg ezt el lehet adni. Ha valaki figyeli embertárait, viselkedési szokásait, környezetét, hihetetlenül sok "furcsa" dolgot tapasztalhat. Például ma is van olyan őskori szinten élő népcsoport, ahol a terhes nőket a 4. hónap után elkülönítik, mondván így nem fér hozzájuk az ártás szelleme. Figyelt már arra valaki, hogy milyen lényeges események történtek ismerőse esetében? Én igen tanulságos volt. Azt szoktam mondani, hogy ha elfogadom, amiket látok, nincs értelme másnap munkába indulni. Ezért nagyon ritkán "feszegetem" a témát.
   
 9. bondars

  bondars Állandó Tag

  Nagyon érdekes téma!
   
 10. Mrs Tanár

  Mrs Tanár Állandó Tag

  Kék ufót láttak Washington felett

  Rejtélyes, azonosítatlan repülő tárgyat láttak a Washingtonhoz közeli Centerville lakói a múlt szerdán. Egy szemtanú videóra is vette a jelenséget.
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
  Kyra_ kedveli ezt.
 11. spilu

  spilu Állandó Tag

  földet rá?

  Hát ha ez így megy , még bálintkát is visszasírjuk?;)
   
 12. Dorka30

  Dorka30 Állandó Tag

  Én "hívő vagyok". Ha a Földön ki tudott alakulni élet akkor talán máshol is. Az én problémám csak azzal van, hogy miért sutyiban lesekszenek ránk már több ezer éve? Úgy értem miért nem lépnek velünk "hivatalosan" is kapcsolatba?
   
 13. harzsoenci

  harzsoenci Állandó Tag

  Pontosan ezért vagyok én szkeptikus.
   
 14. Mrs Tanár

  Mrs Tanár Állandó Tag

  Reneszánsz X-akták?

  Masolino da Panicale: A Mária Kápolna alapítása

  [​IMG]
   
 15. SpiritFox

  SpiritFox Állandó Tag

  Szerintem azok az égen bárányfelhőket akarnak ábrázolni, ha megnézzük a legelső nagyot.
   
 16. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  És a többi kicsi a nagy mögött? Én ennyi talpas bárányfelhőt még nem láttam...:mrgreen:
   
 17. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Egy kicsit tájékozódsz, akkor rádöbbenhetsz, hogy már számtalan esetben felvették velünk a kapcsolatot "hivatalosan". ;)
   
 18. formica

  formica Kitiltott (BANned)

  Újra csatolok egy fájlt, mert valami okból eltűnt innen.
   
  Tamasmar kedveli ezt.
 19. SpiritFox

  SpiritFox Állandó Tag

  [​IMG]

  Én láttam már, de győztél, akkor ez már csak egy óriási ufó invázió lehet, úgy látszik egy ilyen esemény mindennapos dolog volt akkoriban, mert a jelenlévőket egyáltalán nem izgatja.
   
  Kyra_ kedveli ezt.
 20. balintka23

  balintka23 Állandó Tag

  Halihó!
  Visszatértem, hogy elmondjam miken mentem keresztül. Talán nincs 3 hete, hogy megtörtént ez velem, de nem kívánom senkinek sem azt amin keresztül mentem. Azt hiszem ebben a fórumban még nem történt senkivel olyan brutális és elementáris erejű dolog ami egy az egyben megváltoztatja az életét. Talán, jobban belegondolva egy élménnyel gazdagabb lettem. De sajnos ez az élmény inkább fájdalmas és borzalmas volt mintsem vidám és boldog. 3 hete szerdán éjszaka arra lettem figyelmes, hogy a rádió elkezd recsegni. de olyan szinten, hogy semmit nem lehetett hallani. Kimentem a konyhába kikapcsolni a rádiót. Amikor visszamentem a szobába és lefeküdtem, furcsa hangokat hallottam. A macskáim megrémültek és kimenekültek az ágyról. A hátamon feküdtem és akkor vettem észre őket. Ez a kép ez sosem fog kitörlődni a memóriámból. Már ahogy rám nézett az fájt.
  Ami ezután történt az szerintem mindenkinek fájna. Felvittek a hajójukra és ott ami várt arra nem tudok szavakat mondani. A karomat felvágták és szövetet vettek tőlem. Utánna vért vettek. Mondjuk öröm az ürömben, hogy ezután egy nő jött hozzám hogy közösüljünk. ez sem volt valami hej de jó élmény mert fájt. Főleg másnap. lázam volt és nem bírtam felkelni. Ha kell még a beszámolóm akkor írjatok. ha meg nem hiszitek el ne olvassátok.
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás