UFO-k földönkívüliek

jamekka témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2006 Augusztus 5.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Vagy egy kis vörös iszapot. Elég lúgos, a színe is stimmel....
   
 2. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag


  Igaz. A hangsúlyt arra tettem, illetve gondoltam, hogy az FBI akta
  tulajdonképpen az első nyilvános, hivatalos beismerése annak, hogy vannak Földönkívüliek.....

  Kíváncsi vagyok a folytatásra. Meg arra is, hogy miért került nyilvánosságra. Mert valami komoly okának kell lennie.....

  Ha pedig véletlenül, akkor el fogják maszatolni......
   
  kinek és Frank-FHI kedveli ezt.
 3. CRYONIC

  CRYONIC Állandó Tag

  ..............
   
 4. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Az angolul jól beszélők szerint ez "csupán" egy jegyzőkönyv, miszerint valaki ezt jelentette be az FBI-nak...
   
  Csillagözön kedveli ezt.
 5. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Igazad lehet. Bár amiket webfordítással összeolvasgattam, és ami magyarul megjelent, azok áttörést mutatnak.

  A legújabb:

  ....."Az FBI hétfőn a nyilvánosság elé tárt egy jelentést, mely fél évszázadig titkosítva volt, és az incidenssel hozható kapcsolatba:

  A jelentés szerint, melyet a magát Guy Hottel-nek nevező informátor írt 1950-ben (három évvel a baleset után), mindhárom, közel 15 méter átmérőjű, középen kimagasodó formájú csészealjban három-három, nagyjából egy méter magas lény utazott. Fémes szövésű ruhát viseltek, valamint testüket a vadászpilotákéhoz hasonló nagy nyomású kötések fedték. Hottel jelentése szerint az idegenek azért zuhantak le, mert a légierő által használt radarok jelei összezavarták a műszereiket.......

  ....A dokumentum hitelességét támasztja alá, hogy a Nyomozó Iroda hivatalos honlapján is megtekinthető. "

  Most itt lehet részletesebben olvasni....

  Vagy itt.....
   
  Kyra_, kinek és Frank-FHI kedveli ezt.
 6. kinek

  kinek Állandó Tag


  A Guy Hottel féle dokumentum már korábban is kikerült az 1970-es években a Freedom of Information Act (FOIA) keretében Bruce Maccabee haditengerészeti fizikus kérésére az FBI-tól. Ezt miután hozzájutott, Linda Moulton Howe ufókutatónő a könyvében megírta a nagyon erős mikrohullámú háromszögeléses kísérletek (mikrohullámú sütő elven működő légvédelem) és a lezuhant ufókkal kapcsolatos írásában."Glimpses of Other Realities, Vol. II: High Strangeness © 1998 by Linda Moulton Howe."
  Akkor a szkeptikus társadalom hamisítványnak titulálta az iratot, mivel kormányzati megerősítést nem kapott.
  Ezzel a mostani kormányzati megjelenéssel viszont elismerik az irat hivatalos voltát. A tartalmi lényegére nincsenek rajta cáfolatok, valamint utalásokat sem találhatunk a valótlanságára.

  Többen megtapasztaltuk már a földönkívüliek jelenlétét, nekünk nem jelent újdonságot. Leginkább a kétkedőknek jelenthetnek lényegi információt, mivel sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy idegen lények jelen lehetnek a bolygónkon és mindezt abból a megfontolásból gondolják, hogy mi még a Marson sem jártunk. Sokan a lényegi gondolkodásbeli és társadalmi különbségekbe sem tudnak belegondolni, mert csak a környezetükre próbálják rávetíteni az általuk elvárt viselkedésnormákat, mintegy uralmuk alá hajtva a földönkívülieket . Ezt jól példázza, amikor azt kifogásolják, hogy a jelenlétükkel egy időben miért nem halmozzák el őket sugárvetőkkel, űrhajókkal és technológiával...

  Más, de fontos, mert ami még a most nyilvánosságra hozott FBI iratok között kiderül, hogy a korábban Majestic 12 néven futó anyag hamis.

  Ugyanakkor mintegy mentségként dob mentőövet a szkeptikusoknak a dezinformációkkal és hamisításokkal körbeszőtt társadalom, hiszen ne feledjük, ők közpénzen mekkora infrastruktúrát építettek maguknak, ami törvényesnek és legálisnak van elismerve.

  Most meg lehetne kérdezni őket, hogy hogy is van az, hogy képtelenség és beteges dolog, hogy a földönkívüliek közöttünk vannak?

  Tehát igenis támadni fogják körömszakadtáig, hiszen ha kifogytak az érvekből, akkor előjön a négy szavas szentségük, hogy "azért sem, mert nem"...
   
 7. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Hát egen...bizony kinek nem sántít már ez a dolog?
  Ha pedig eddig semmi tárgyi bizonyíték, akkor kár ezzel foglalkozni. Az egész így a hadova tartomány része lett. Zavaros, manipulált fotók és semmi más..persze más területeken is van ilyen, például istent sem látta senki mégis..de ez azért kicsit más.
   
 8. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  A hozzáértők azt mondják, hogy a jegyzőkönyv azt tartalmazza, hogy a roswelli eset valóban megtörtént. Lezuhant három földönkívüli jármű, három-három fős személyzettel.

  Ezt a jelentést az FBI igazgatójának készítették. Most ez a jk. nyilvánosságra került. Az igazságát egyenlőre nem cáfolják.

  De a fentiek nélkül is sok olyan közvetett bizonyítéka van az eset valóságosságának, hogy azt már semmilyen cáfolat cáfolni nem tudja. Utána lehet nézni a neten, óriási anyaga van.

  De van még egy döntő bizonyíték.

  kinek topiktársunk írta :" Többen megtapasztaltuk már a földönkívüliek jelenlétét, nekünk nem jelent újdonságot."

  Én is közéjük tartozom, sok - sok embertársammal együtt.És szerintem - mindegy, hogy FBI igazgató, vagy egyszerű átlagember - aki tagadja az UFO-k létét, az bizony nem mond
  igazat.
   
  kinek, Kyra_ és Frank-FHI kedveli ezt.
 9. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  ...nem mondd igazat, vagy nem tapasztalta jelenlétüket. Ezért nem hajlandó tudomásulvenni, hogy léteznek. Egyértelmű bizonyítékokra lenne szükség a 60 éve tartó hadova helyett, sokak számára. Ilyen egyszerű.
   
 10. pitti

  pitti Állandó Tag

  Mi lenne az egyertelmu bizonyitek?
   
 11. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  <iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/6ApAJjK96zc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
   
 12. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag


  .............nem mond igazat, vagy kevés az információja..........

  Hiszen számtalan dolog van, amit nem láttunk, de hisszük.
  Ezekre most nem akarok példákat mondani, hiszen valószínűleg te is számtalan példát tudnál rá hozni.

  <iframe title="YouTube video player" src="http://www.youtube.com/embed/A5MNVTPvfdM" allowfullscreen="" width="480" frameborder="0" height="390"></iframe>

  Ebben az összeállításban több, mint hatvan évre tekintenek vissza....
   
  kinek és Frank-FHI kedveli ezt.
 13. kinek

  kinek Állandó Tag

  A jegyzőkönyv nem a Roswellel hozható kapcsolatba. Amerikai ufókutatók, bár a hitelességet illetően megosztottak, de egy részük az Aztec esettel próbálja azonosítani,

  aztecufo.com/crash.htm

  amit akkoriban kormányzati megerősítés hiányában hoaxnak kiáltottak ki. De még a Farmington eset is szóba került.
  Erre jött meg most az FBI részéről egy jelentés a több mint 60 év távlatából máig is fedett, légierőbe beépített titkos ügynöktől, amit Guy Hottel terjesztett be az FBI igazgatójának.
  Akkoriban folytak a környéken kísérletek a háromszögeléses irányított sugárzású mikrohullámú légvédelemmel kapcsolatban (mikrosütő elven működő légvédelem, ami felforrósítja, mintegy elégeti a hatósugárban felbukkanó repülő alkalmatosságok szerves alapú utasait).
  A katasztrófa akkori leírása is nagyjából erről szól. Az akkori hoax minősítéshez nagyban hozzájárult, hogy valakik az esetbe bevontak (média reflektorfénybe állítottak) két varázspálcával olajat kereső csalót is, akik azt állították, hogy a környéken lezuhant ufótól lett varázsereje a pálcájuknak és amúgy szemtanuk és mindent tudnak az esetről.
  A kutatói megosztottság mögött az áll, hogy sokan szeretnék hiteltelennek tekinteni a Guy Hottel jegyzőkönyvet mintegy FBI összeesküvés alá nyomni, mert akkor a sokkal inkább fájóbb MAJESTIC 12 hamisságát is meg lehetne kérdőjelezni. Azt tudjuk, hogy sokan építkeztek a MAJESTIC 12 köré konferenciák, könyvek, stb. tekintetében és őket érinti a legjobban.

  Itt az alsó linken Larry Lowe veterán ufókutató témával kapcsolatos elmélkedése olvasható.
  Ebben külön megemlíti a MAJESTIC 12 hamissá nyilvánítását és az általa felállított most mi következhet és az FBI milyen lépéseket tehet teóriája szerint ő azt szeretné, hogy a Guy Hottel irat a valóságban ne létezzen, bizonyítva az összeesküvést a kormányzat részéről, ezzel mintegy beáldozva a Hottel dokumentum által is a kormányzat részéről alátámasztott Aztec, vagy Farmington esetet.:

  examiner.com/ufo-in-phoenix/inconclusive-fbi-ufo-memo-release-causes-facebook-furor
   
  Frank-FHI kedveli ezt.
 14. Frank-FHI

  Frank-FHI Kormányos Kormányos

 15. HUNVica

  HUNVica Állandó Tag

  Kedd reggel fél hétkor, még az álom határán kellett megtudnom, hogy Roswell nem kamu. A bejelentők nem érzik kicsit elkésettnek a hírt?
   
 16. gulyamoc

  gulyamoc Állandó Tag

  Szerintem biztos van a Földön kívül élet, de azt nem hiszem, hogy a földönkívüliek itt mászkálnának.
   
 17. alexio

  alexio Állandó Tag

  Mint ahogy az is biztos, hogy nem hozzám fognak bekopogtatni azzal, hogy: "Hahó, megjöttünk!..."
   
 18. sirkan49

  sirkan49 Kitiltott (BANned)

  Sajnálom,de nekem fogalmam sincs milyen játékról beszélsz....
   
 19. Frank-FHI

  Frank-FHI Kormányos Kormányos

  Szia Kinek!

  Hol marad a beszámoló??????
   
  kinek kedveli ezt.
 20. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Jelenleg kineket elrabolták a földönkívűliek, Egeden. A jövőhét közepén tessen érdeklődni..
   
  kinek és Frank-FHI kedveli ezt.
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás