UFO-k földönkívüliek

jamekka témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2006 Augusztus 5.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Bocsánat, sokszor, Y-Etike, de számomra az élet vize Ata Isis palotája mellett van.
  Viszont a lekicsinylően említett mű annyira egyedi, hogy nem hasonlítható össze más irományokkal. Márcsak értemezési okokból sem. Kár, hogy megejtően felszínes véleményedet leróttad..de majd ródd le akkor is, ha elolvastad. Várom?
  Latin betűkkel készült különben, ezt pedig még oktatják. Bár szerintem elavult. Olyan mint a katolizáció..
  Remélem Y-Etike várod már a napi UFÓDAT??
   
 2. pitti

  pitti Állandó Tag

  Hozzal nekem is egy kancsoval ha arra jarsz. Nem kell sietni vissza.:8:
   
 3. kinek

  kinek Állandó Tag

  Már sokan olvasták, de aki még nem és érdekli, most itt a CanadaHun internetes portálon is elolvashatja elektronikus verzióban...

  A jelszó: canadahun
   
 4. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  pitti, már elfelejtetted, azonban személyesen Te gyártod ezt a vizeletet!
  Sajnos a lerakódások az agyban is elkezdődnek, bizonyos korban...
  Az UFÓKNÁL ez másként van, létezik náluk agymosoda!
   
 5. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Én olyan szívesen elhinném, hogy ezek a mostanság divatos háromszög alakban az egész világon röpködő fénypontok nem ufók! Mondja már valaki, hogy ezek csak mobiltelefonok helyét bemérő kütyük, vagy geodéziai, helymeghatározó háromszögelési pontok, a műholdak részére információt továbbító lézer-bigyó... etc.

  De nem, nagy csönd, aki tudja, hallgat, mint [email protected] a gazban. :,,:SAJNOS CSAK ÚGY TUDOM BEÁGYAZNI, HOGY EGYSZERRE KÉT VIDEÓT KAPUNK. SORRY.


  <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,40,0" id="vplayer-9dbb2eaa92" height="318" width="512"> <embed flashvars="vID=9dbb2eaa92&v=1063&onsite=1&autostart=0" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" wmode="transparent" bgcolor="#000000" quality="high" menu="false" src="http://assets.indavideo.hu/swf/player.swf" id="vplayer-9dbb2eaa92" type="application/x-shockwave-flash" height="318" width="512"></object>
   
  robitsas és kinek kedveli ezt.
 6. kinek

  kinek Állandó Tag

  Mert egymás alá egyszerre két kódot másoltál be, de még előtte a CH egyik oldalát is hozzákapcsoltad. Csak tudnám, hogy minek? :rolleyes:

  CH oldal: -URL="http://canadahun.com/forum/%3Cobject%20%20classid="]
  Egyik kód: -embed flashvars="vID=9dbb2eaa92&v=1063&onsite=1&autostart=0" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" wmode="transparent" bgcolor="#000000" quality="high" menu="false" src="http://assets.indavideo.hu/swf/player.swf" id="vplayer-9dbb2eaa92" type="application/x-shockwave-flash" height="318" width="512">"><object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,40,0" id="vplayer-9dbb2eaa92" height="318" width="512">

  Másik kód:-embed flashvars="vID=9dbb2eaa92&v=1063&onsite=1&autostart=0" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" wmode="transparent" bgcolor="#000000" quality="high" menu="false" src="http://assets.indavideo.hu/swf/player.swf" id="vplayer-9dbb2eaa92" type="application/x-shockwave-flash" height="318" width="512"></object>[/URL][/QUOTE]


  Ez meg egy rendesen berakott, csak nem akartam ugyanazt betenni:


  <script type="text/javascript" src="http://pro.hit.gemius.pl/gstream.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js"></script><object id="rtlklub_embedded_video_137979" width="400" height="300" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/flv_player.swf"><param name="movie" value="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/flv_player.swf"/><param name="menu" value="false"/><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="wmode" value="transparent"/><param name="flashvars" value="parameters=http://www.rtlklub.hu/getvideo/137979/embed&skin=http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/skin/skin.xml?v=6&share=true"/><param name="share" value="true"/></object>


  Egyébként relatíve/nkm tele van mostanában földönkívüliekkel Budapest, úgy emlékszem az elmúlt héten kétszer is volt a híradóban...

  Azt meg, ha van kedved, szívesen elmagyarázom, hogy hogyan kell beilleszteni, persze csak akkor, ha akarod :rolleyes:
   
  Jucu007 kedveli ezt.
 7. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)


  Köszönöm, rendes tőled, hogy felajánlod a segítségedet, de most már csak azt kellene megértenem, hogy az eddig beillesztett 64 videó után hogy felejthettem el, hogy miképp kell ezt a tevékenységet végrehajtani...:shock:
   
  Szpacsek és kinek kedveli ezt.
 8. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Azért jön most sok látogató az ismeretlenből, mert megakarják fejteni ennek az összetett szónak: Budapest, a jelentését.
  A műholdas helymeghatározás ebben sokat segíthet az UFÓKNAK.
   
  kinek és vandorcsillag kedveli ezt.
 9. kinek

  kinek Állandó Tag

  Láttam, hogy sikerült kijavítanod, örülök neki [​IMG]
   
 10. kinek

  kinek Állandó Tag

  A női lélek rejtelmei meg sem fordult a fejedben? Szerintem meg azért jöttek... [​IMG]
   
 11. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  kinek, a nők megfejthetetlen kategória.
  Viszont az utolsó komoly UFÓ látogatás Egyiptomban volt, ie. 3970.-ben. Ennek emlékét Abodban (görögösen: Abüdosz) a templom falán lévő véset őrzi. Ez arra indíthat indivídumokat, hogy rájöjjenek: a templomok nem a katolikus kitalációk. Csakhogy borzoljam a kedélyeket: Abod mellett is volt Pusztaszer, lovaglásban itt lett pl második Dániel, aki Nimród egyik fia volt.
  Első lett a lovaglásban egy Har nevű idegen , aki ittmaradt, megnősűlt, elvándorolt az Indushoz és íme ő Harappa építésze, fejedelme lett!
  Az idegenekkel érkező Tot főpap (Thotnak mondják/ferdítik mostanság) viszont visszament.
  Az idegenekkel mindíg Sikila beavatott foglalkozott, aki Etur (Etruszkok első fejedelme) lánya volt, utolsó gyermeke is itt született: Gizella (Gizeh), azután a Kárpátmedencébe vándorolt, ahol később Pilis fia, Dömös elvette Gizellát.
  Egyiptomhoz ekkor még Sába is hozzátartozott és az Ibos felső szakasza is.
  Szóval kinek, remélem elfogadod, hogy a társbolygónkról ekkor jöttek utoljára. Gabonamagvakat, gyümölcsoltványokat hoztak, csöppeket a rák ellen, "emberi szaporítóanyagot"...( a Ré papnőknek) és tudást.. Az ezutániak csak a Rocinantén össze-vissza kóborló Don Quijoték.-
   
  kinek kedveli ezt.
 12. kinek

  kinek Állandó Tag

  Nem megfejthetetlen, hanem felejthetetlen... :rolleyes:
   
 13. FagyisSzent

  FagyisSzent Állandó Tag

  Az UFO-k az okai mindennek! ;)

  :cool:

  Odáig értem, hogy Abod. Ezért van nyilván a borsodi Abod falu cimerében a csillag meg a pálma. De hogy keverted ide a katolikusokat? :confused:

  Szoval az abodi tótok miatt van itt ez a nagy UFO-felhajtás! :p
   
  Frank-FHI, kinek és robitsas kedveli ezt.
 14. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  kinek mi tetszik ebből a dologból az rögzűl nála, kinek..
   
  kinek kedveli ezt.
 15. FagyisSzent

  FagyisSzent Állandó Tag

  ;)
   
 16. kinek

  kinek Állandó Tag

  Na, akkor ezt elb.szt.m..., most mi lesz velem? [​IMG]
   
 17. pitti

  pitti Állandó Tag

  En megmondom a frankot. A Bihar foljelent a samannal es teged fognak megenni a kovetkezo `Nagyszalan`a medve helyett.:cool:
   
 18. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  McBearBurger....
   
 19. kinek

  kinek Állandó Tag

  Én kemény vagyok, mérgező, és ráadásul tele vagyok szálkával is, úgyhogy nem lehet megenni..., hacsak nem akarnak a sámánok kipusztulni... :rolleyes:
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 20. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Érdekes, pitti nem kap szót, mégis beszél? kinek?
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás