UFO-k földönkívüliek

jamekka témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2006 Augusztus 5.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. robitsas

  robitsas Állandó Tag

  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 2. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Szpacsek és robitsas kedveli ezt.
 3. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Ha földi eredetűek, akkor mitől UFÓK?
  Lehet, hogy földön élő Marslakók, akik néha hazamennek bio libamájért?
  Van itt okos találgató sok zsákkal..
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 4. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Ha tudják, hogy földi eredetűek, akkor azonosították. Akkor nem UFO, hanem IFO.... :)
   
 5. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Kérdés, hogy meddig „azonosítatlan repülő tárgy” az amely nem létezik a tudomány és a hatalom szerint, de látják világszerte és mettől "azonosított repülő tárgy".

  Richard Boyland-nak már IFO, de nekem még UFO...
   
 6. robitsas

  robitsas Állandó Tag

  Kezdodik a toltott csirke invazio.Aki azt hiszi hogy ezzel meg keresni tud az levan maradva.
   
 7. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Robitsas egy videót tett be, amelyen két vadászgép kísér egy korong alakú tárgyat. (Most arról nem beszélnék, hogy átverés vagy nem)
  Erre válaszoltam azzal, hogy Richard Boylan szerint:

  "...előrehaladott kutatás és fejlesztés folyik földönkívűli-eredetű technológiákban az utóbbi 50 évben a nyilvánosság tudtán kívül, a széles néprétegek valóságról alkotott képe majdnem 50 évvel van lemaradva az aktuális tudomány eredményeitől."

  Így már érthetőbbnek tartod?
   
  kinek kedveli ezt.
 8. pitti

  pitti Állandó Tag

  :confused:

  <iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/PI3g_8_3_Kk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
   
  Jucu007 kedveli ezt.
 9. FagyisSzent

  FagyisSzent Állandó Tag

  Ha nincs az elején figyelmeztetés, akkor talán komoly sokkot kaptam volna. :D
   
 10. kinek

  kinek Állandó Tag

  Már semmit se értek... Ez biztos egy párhuzamos dimenziós átszivárgás volt... :rolleyes:
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 11. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Hát, most már én sem...:p
   
 12. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag


  Szia kinek!

  Komolyan kérdezem,milyen a párhuzamos világ???
  ugyan az az épület ,a berendezés,de az emberek mások???
  Ha ismered írd már meg ,légyszives,előre is köszönöm a felvilágosítást.
   
  kinek kedveli ezt.
 13. kinek

  kinek Állandó Tag


  Korábban egyszer úgy döntöttem, hogy tudatilag egyidőben felveszem a kapcsolatot a párhuzamos világokbeli összes önmagammal. De én lepődtem meg, hogy milyen sok van belőlem és akkor megijedtem tőle. Főleg, hogy nem tudtam magaimmal szót érteni. Aztán "mások" azt mondták, hogy ilyet nem szabad csinálni és helyette mást kaptam...

  Mivel több párhuzamos világ is van, (egyébként azóta a hivatalos tudomány is igazolta) ezért inkább a hasonlókat írom:
  A legegyszerűbb és a leggyakoribb szinte 100%-ig ugyanaz. Inkább időbeli, pár órás eltolások vannak nagyon minimális környezeti változásokkal, maximum máshogy találod a holmidat, mint ahogy hagytad. Így élnek kétlaki emberek, akik már megszokták a tudati szintű ugrást ide-oda.
  Van a kb. 90% hasonlóság, amikor a legfontosabb körülmények nagyon hasonlóak, de mondjuk hiányzik egy fa, vagy reklámtábla onnét, ahol tudod, hogy lenni kellene, vagy esetleg más színű, kicsit más formájú egy-egy épület. A durvábbakat meg el lehet képzelni... :rolleyes:
   
  korisa, naivbalek és vandorcsillag kedveli ezt.
 14. anom

  anom Állandó Tag

  Nekem olyan gondolati játék jutott eszembe, hogy "erősen" gondolok egy múltbeli időszakomra és gondolatban üzenek az akkori valómnak valamit. Hátha eljuttatok magamhoz infót. :D
  Ez azért érdekes mert pl ha kitalálom, hogy minden héten egy adott nap adott időpontban üzenek önmagamnak egy héttel visszamenőleg, akkor talán azok a gondolatok amik akkor az eszembe jutnak, lehet a saját üzeneteim a jövőből. :D

  Jó ez csak ilyen elvont sajátos játék, de érdekes és talán lehet vele befolyásolni is saját tettünket önmagunk által úgy, hogy akár segítünk is magunknak, kitudja. :)
  De már eleve, hogy ilyesmi eszembe jutott lehet már eleve egy kapott gondolat önmagamtól egy másik időből. Ez persze puszta elmélet és teljesen igazolhatatlan még, viszont mégis gyakran eszembe jut, ami már önmagában különös. :D
   
  naivbalek, vandorcsillag és kinek kedveli ezt.
 15. kinek

  kinek Állandó Tag

  De jó, ezt én is csináltam valamikor...
   
 16. yamahadgx

  yamahadgx Állandó Tag

  Nem léteznek! ;)
   
 17. pitti

  pitti Állandó Tag

  Szerintem te nem letezel...:shock:
   
  Kicsi Fecske, robitsas és vandorcsillag kedveli ezt.
 18. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Kinek!kiss
  Én is ismerek pár db. párhuzamos világot, ahol jártam álmomban.
  Egyik ahová sűrűn járok, az a gyerekkori falusi utca, ahol felnőttem. Dupla szélességű asztfaltos az út, de a túlsó oldalt végig füvel, és parkosított, és a szülői házunkkal szemben egy kétszemélyes kisrepülő van kiállítva. Bárki beszállhat, gyerekek szoktak vele játszani. Egyébként teljesen olyan, mint a valóságban.
  Egy másikban, pár település egymás mellett van, ami a valóságban nem. Pl. Gödöllő, Bag, Aszód, Kartal, és egy kis falu, ami a valóságban nem létezik. Ez Bag, Aszód, és Domony között van. Valóságban ott semmi sem létezik, csak szántóföld. Van egy másik is, ott egy közeli utca más településen van, és olyan helyen van egy bekötő utca, ami a valóságban nem létezik. Legalábbis ebben a párhuzamos világban biztos, hogy nem.
  De jártam olyanban is, ahol ebben a párhuzamos világban biztos, hogy nem. Pl. olyan helyen, ahol sok katedrális, nagy templom van sűrűn egymás mellet. És egyik templomból át lehet menni a másikba. Egyik éjjel bemenem az egyik templom szószékébe, és mikor kijöttem belőle, egy másik templomban kötöttem ki.
  Még jópárat el tudnék sorolni.
  Nagyon érdekesek és tanulságosak voltak ezek az élmények.
  Legyen nagyon szép, és vidám nyárutó napod!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
 19. korisa

  korisa Állandó Tag

  Sziasztok!
  Annyira mélyen soha nem foglalkoztam az UFO témával és a párhuzamos dimenziókkal pedig indígó vagyok.
  Ahogy olvastalak most titeket sokminden megvilágosodott. Nem értettem eddig mi az a hely ahol járok és csak pár dologban tér el a jelenlegi világomtól. Mostmár értem, hogy én is ugrálok.... érdekes felfedezés köszönöm!
  A másik akkor lenne pár kérdésem hozzátok. Kicsi gyerek korom óta UFO-s álmaim vannak. Eljönnek hozzám, volt egyszer egy érdekes dolog is... lefeküdtem aludni de én elég rossz elalvó vagyok. 16 éves lehettem. Forgolódtam stb és egyszer csak az tünt fel, hogy nem hallok semmit. Elég forgalmas helyen laktunk. Eltünt az autók zaja, a buszoké... minden. Felültem az "ágyamban" és nem ott voltam ahol lennem kellett volna. SE ablak, se beszűrődő fény, se a szobám megszokott dolgai. A fal fekete volt és fényes. Nem tudom elmondani pontosan de mindenesetre nem jó helyen voltam. Ordítottam de semmi pedig apámék és hugom otthon voltak hallaniuk kellett volna. Egy darabig próbáltam felfogni a történteket majd összekuporodtam és sírni kezdtem. Egyszercsak újra hallottam a zajokat. Felnéztem és újra a szobámba voltam, minden a helyén. Na ez mi lehetett?
  A másik nagy kérdésem.... voltam egy látónál 20 évesen. Nem úgy jött össze a dolog ahogy én szerettem volna mert igazi látó volt így rögtön felismert. Ő kérdezgetett engem nem én ő-t. Ugyanis nagyon sok, közel 20előző életemre emlékszem stb... órákat beszélgettünk majd amikor elmentem annyit mondott, hogy a főiskolai ajánlatot fogadjam el év végén és az én helyembe ő megnézné, hogy be vagyok e chippeltetve. Nem értettem miről beszél de elfogadtam. Decemberbe kaptam egy ajánlatot egy asztrológiai fősulitól, így lettem asztrológus majd március környékén kificamodott a bokám és elmentem röntgenre. Nem volt komoly baj a bokámmal még kötést sem adtak de az orvos azt hajtogatta... furcsa, ez nagyon furcsa. Néztem rá rémülten: Komoly baj van? Nem de ez furcsa.. és ha eltört volna már a bokája szilánkosan vagy látnék sérülést érteném de ez így furcsa... (soha semmim nem tört még el). Rákérdeztem mi a furcsa... erre ezt válaszolta : Egy háromszög alakú 4 mm-es valami van a bokámba amit nem tud beazonosítani. Kérdezgettem mi lehet az de folyamatosan azt kaptam: furcsa, furcsa, furcsa.... Majd megkérdezte, hogy felnyissa e a bokám és kivegye e? Erre rögtön azt mondtam bármi is legyen, jó helyen van! Félek a szikétől...kihagynám.
  Na akkor itt most várnám a magyarázataitokat! Előre is köszönöm!!!!
   
  Kicsi Fecske és kinek kedveli ezt.
 20. kinek

  kinek Állandó Tag

  Szia!

  Amikor sírtál és egyedül érezted magadat, akkor tulajdonképpen a legjobb helyen voltál, még ha ott nem is úgy gondoltad.
  Miért nem simítottad meg a falat? Mert megsimítottad..., csak a szeretteidet és a biztonságot hiányoltad onnét. Nem is értem miért..., emberből vagy biztos...[​IMG]
  Ha a bokáddal nincsen probléma, akkor örülj neki, hogy fontos vagy másoknak és nem kell aggódni miatta.
  Az indigósággal meg a helyedben nem foglalkoznék, mert egészen más dologról van szó.
  Most viszont tilos összeolvasni mindent a földönkívüliekről és valahova bepasszírozni magadat, mert amiket olvasni lehet, azokat előtte is és utólag is szelektálni kell és nincs olyan sok emléked, hogy ezt meg tudd tenni. Ezért inkább éld át a nyugalmat, amit a megértés hozott...
  Ugye nem is volt nehéz?
  [​IMG]
   
  korisa kedveli ezt.
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás