UFO-k földönkívüliek

jamekka témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2006 Augusztus 5.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. Dejavu

  Dejavu Állandó Tag

  Szóval, ha a hölgyek nem a fénysebesség körüli tartományban cikkáznak és visszatérnek a földre akkor nem szednek fel fölösleges tömeget?
  Ugye a férfiakról köztudott , hogy földhözragadtak,eleve ki van zárva a tömegfelesleg.Efike jól é:confused: rtem?
   
 2. Efike

  Efike Állandó Tag

  Lehet, hogy kicsit túlegyszerűsítettem a dolgot. Persze egyszerű lenne idedobni valami csicsás képletet, de akkor a Pitti az összes üres pálinkásüvegét a fejemhez vágná. Próbáltam úgy mondani, hogy mindenki értse.
  A kérdésedre válaszolva, a relativitás törvénye értelmében a kövér nőknek fénysebességről illik lelassulni, bármilyen energia árán, mert akkor tömeget vesztenek. Aki viszont sumo birkózó akar lenni, az sürgősen gyorsítsa fel magát a fénysbesség közelébe és győzni fog. :D
   
 3. pitti

  pitti Állandó Tag

  Most itten a zseblamparol beszelunk vagy az ufokrol?:confused:
   
 4. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Efike ha már a nők szóba kerültek azt emeld ki , hogy a fénysebesség közelében az idő lelassul, tehát a "cikázó" nők lassabban öregszenek
  Egyébként a Pittinek igaza van, ha csak axiómakét el nem fogadjuk, hogy minden nő egy kiismerhetetlen idegen, akivel gyakran képtelenség kommunikálni, tehát földön kívüliek.

   
 5. Dejavu

  Dejavu Állandó Tag

  Pontosan erről van szó.:rolleyes:
   
 6. pitti

  pitti Állandó Tag

 7. EditLove

  EditLove Állandó Tag

  Az UFO-król az X- akták jut eszembe :)
   
 8. robertc

  robertc Állandó Tag

  UFÓK már pedig nincsenek. Minden olyan dolgot amit a mai tudomány nem képes bebizonyitani,elképzelni,felfogni földönkivülinek kiáltják ki az emberek. Ez igy volt annó az ősöknél pl a villámmal.
   
 9. csocsike

  csocsike Vendég

  Ilyet nem mondj lelkem bogaram, mert jon Pitti az ufologus es siman leont malnaszorpel.:rolleyes:
   
 10. Efike

  Efike Állandó Tag

  Szóval kedves roberts, ez úgy van, hogy a fénysebességnél sincs gyorsabb, de fiatal amerikai fizikusok filléres optikai kábelekből összeraktak egy rendszert és a fény gyorsabban haladt, mint 300000km/s. Aztán ugye azt mondtuk nagyon sokáig, hogy a fény sebessége az fix. Már meg is állították a fotont. Aztán azt is mondják, hogy a gravitáció ellen nincs mit tenni. No én is azt mondom, hogy nincs antigravitáció és mégis működik egy modell a dolgozószobámban, amelyik 2,2 kg-ról 0,75 kg -ra csökkenti a mért súlyát?, tömegét?, esetleg a gravitációs gyorsulás csökken? nem tudni, de működik. És nem vagyok UFO, de állítom, hogy azzal az elmélettel amit lefektettem meg tudom csinálni a szárny nélküli repülést. Szóval botor dolog azt mondani, hogy aminek nem tudjuk a működési elvét, az nincs. A világegyetem működési elvét sem tudjuk pontosan, a Nagy Bumm elmélet sem igaz már, de a Világegyetem attól még köszöni szépen, és megvan.
  Hihetetlen összegeket költünk az atomkutatásra, de nincs atomfizikus a világon, aki egyértelmüen le tudná írni az atom szerkezetét. Attól még van atom. De a periódusos rendszer sem egészen kóser. Én pl. állítom, hogy a hydrogén az halogén, pedig mindenki mást állít. De én be is tudom bizonyítani, hogy igazam van.
   
 11. csocsike

  csocsike Vendég  Na Tiszteletlen Efraim. Az hogy on egy gep segitsegevel manipulalja a merleget , csak azert hogy a sztrapacska fogyasztas ne legyen feltuno ezt megertem. A szarny nelkuli repulest azt en mar reg megoldottam amikor az 5. emeltei lakasunk ablakabol elbucsuztam a nejemtol. Mirol beszel maga itten randa plagizalos. Le is vedettem:rolleyes:
   
 12. Efike

  Efike Állandó Tag

  Tisztelt Csöcsi úr,
  én megoldom gép nélkül is a szárny nélküli repülést, például úgy, hogy simán megrúgom Önt és felrepül az 5, emeleti ablakba, hogy lehozza nekem megmutatni a patentját. :evil:
   
 13. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Hol lehet erről bővebbet olvasni? Érdekelne. (Ha már a hidefúziós erőművemet nem tudtam létrehozni, hátha az antigravitácós repülő járművemhez ötletet lophatok Tőled;))
   
 14. Efike

  Efike Állandó Tag

  Nálam, a dolgozószobámban. De előbb alá kell írnod egy kötelezvényt - 300 dolláromba került a megszerkesztés - hogy nem csacsogsz senkinek, nem használod fel semmire az információt. Amúgy meg is nézheted, kezedbe is foghatod. Ha beszélsz róla, akkor fizetsz nekem egymillió dollárt. Ennyi az egész.
  :D
   
 15. Margit

  Margit Állandó Tag


  Hat gondolom ugyanannyi erv szol az mellett,hogy vannak mind amennyi az mellett,hogy nincsenek.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Ezt batran le merem irni mert Pitti ugy is haragszik ram :( :( mert egyszer azt mertem irtam rolla,hogy ugy nez ki mind egy francia :eek:
   
 16. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Miihelyst Scotty "átsugároz" már ott is vagyok.:D.
   
 17. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Hát még ha azt állítottad volna, hogy Ő egy [SIZE=-1]igazi Trebitch:p[/SIZE]
   
 18. Efike

  Efike Állandó Tag

  Tudom offtopic vagyok, de nálam tanulmányozhatod a végtelen fogalmát is. Mert a jelenlegi felfogás szerint - és én jól értem - a Descartes féle koordinátarendszerben a két egymástól legtávolabb eső pont távolsága 2,1973687,,,∞ :shock:
   
 19. mikigyerek

  mikigyerek Állandó Tag

  azt nem mondhatta volna, mert meg is rugom! mi igazi Trebitch-ek egyből kiszagoljuk az igazit, még széllel szemben is, bizony! szóval a Pitti, egy piti ál Trebitch!:4:
   
 20. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Ez csak egy példa volt. Rozsdást, vagy Tüskés Vaneket mégsem írhattam - emlékezvén Pitti előző logójára
  A Zaturek Manfréd pedig Reá nézve lett volna sértő (bár Ő elég józan az írásai alapján).
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás