Hírek Ugandában telepít mobil orvosi pontokat Magyarország

Kritikus állapotú betegeket fognak bennük gyógyítani.


Ugandában telepít mobil orvosi pontokat Magyarország az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) együttműködésben azért, hogy súlyos és kritikus állapotú, fertőző betegségben szenvedő embereket gyógyítsanak bennük.

A mobil kórház költsége nagyjából 140 ezer euró (51 millió forint), a konténereben vannak EKG-gépek, spirométerek, vércukorszintmérők, légszűrők, hőmérők, kórházi ágyak, valamint irodai felszerelés és klíma is.

Az ugandai magyar nagykövet, Mészáros Zsolt elmondta: „A mobil gyorstelepítő egységek használata nagyon praktikus megoldásnak bizonyult olyan közegészségügyi események esetén, amelyek sürgős erőforrás-bevetést igényelnek”. Mészáros hozzátette, hogy igyekeznek helyi személyzetet kiképezni a mobil egységek használatára.

A WHO helyi képviselője a projektről azt mondta: a konténerek hordozhatósága miatt a mobil egységek a kórházaktól távol is telepíthetők. Idén május óta folyamatosan növekszik a koronavírussal fertőzött betegek száma Ugandában, az átoltottság azonban igen alacsony, ezért a WHO igyekszik minden lehetséges eszközt bevetni a járvány megfékezésére.

orvosi haz.jpg
 
Ennyit arrol a bizonyos empatiarol, és egyuttérzésről, ami8 csak akkor érvényesul, ha egyuttal lehet szidni a jelenlegi kormanyt is
A bizalom az jó de az ellenőrzés még jobb.
Hány nagy ígéretet olvastuk már (nemcsak magyar kormánytól) amiból aztán nem lett semmi?
Egyébként a konténer nagyon ugy néz ki mint a világ, ugy mond "leg modernebb és leg gyorsabban felépült Covid-centrum" egy egysége Magyarországon.
 
Ennyit arrol a bizonyos empatiarol, és egyuttérzésről, ami8 csak akkor érvényesul, ha egyuttal lehet szidni a jelenlegi kormanyt is
Nem csak akkor érvényesül, de első sorban azon magyar honfitársaink iránt érzünk empátiát, akik bekerülnek (nem csak covid okán) a magyar ún. egészségügy "darálójába".
Ami kicsapja a biztosítékot az az, hogy Csekonics bárót játszanak, miközben kilóg a pucér fenekünk a nadrágból.
 
Aki elfelejtette volna:
A miniszterelnök fia mondja "Afrikában találkoztam Jézus Krisztussal úgy, ahogy azóta ismerem őt."
Pontosabban Ugandában futottak össze. Ekkor az Atya a TEK segítségével hazahozta a Filius-t.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Tudnátok segíteni? 7.osztály Gondolkodni jó tankönyv megoldások keresem Köszönöm előre is a segítséget. Felmérő megoldásokat találtam, tlk kellene
Amanda33 wrote on Fidji's profile.
Dr Bernard Spock könyvei engem is érdekelnének, ha még megvannak
Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!
get to the top 3 test új verzióját keresem. Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni.
Fehér József wrote on janikaaa24's profile.
Midi Sies letőlteni mert törölni fogják .

Statisztikák

Témák
36,989
Üzenet
4,513,724
Tagok
597,560
Legújabb tagunk
Szüllő Virág
Oldal tetejére