Hírek Ungár Péter olyat kérdez Orbán Viktortól, amiből nem lehet "gyurcsányozással" kibújni

Az LMP elnökségi tagja a klímavédelemről és a kormány „üres dumájáról”.


Az LMP képviselője Dúró Dórával, a Mi Hazánk politikusával vitázott azzal kapcsolatosan, hogy a globális nagyvállalatok LMBTQ-támogatása társadalomformáló-e vagy sem. Ungár szerint ez szimplán érdekből történik, pénz és marketingkampányok keretében, hogy elvonják a figyelmet a környezeti és társadalmi károkról, amit a termékeik okoznak.


Példa erre a Coca-Cola #loveislove kampánya, amely célja az LMP-tag szerint az volt, hogy az elfogadást kössék a márkához, ne a környezetszennyezést. A Break Free From Plastic Mozgalom vizsgálata alapján pedig negyedszerre lett a legtöbb műanyaghulladékot kibocsátó cég a világon.


Az Orbán-kormányt is bírálta posztjában, amiért „adókedvezmények milliárdjait” adják a Coca-Colának.


„Ezért kérdezem meg írásban a Miniszterelnököt: akkor most a szennyező fizet elv keretében mennyit fizet a Coca-Cola? Ha a válasz nem egy összeg, hanem az, hogy Gyurcsány és blablabla, újra kiderül az egész zöldülés a Fidesznél csak üres duma” – írja Ungár Péter.

plasztik.jpg
 
Hehe. Birom az LMPben azt, hogy néha olyan marhaságokat dobnak be. EGyértelmű, hogy nem csak magyarország tesz kedvezményeket a multiknak, csak, hogy ide jöjjenek, munkahelyet teremtsenek és talán adózzanak is egy keveset. Hogy ez megtérül e hosszabb távon, arról fogalmam sincs.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Zoltan1977Apa wrote on Pozitiva's profile.
Kedves Pozitíva, a feleségem gyógypedagógiai asszisztens képzésen tanul. Sokat segíthetne egy jó könyv, ha még megoldható, el tudnád küldeni a már sokak által emlegetett Gordosné: Bevezető általános gyógypedagógiai ismeretek c. könyvet? Köszönöm előre is!
Sziasztok! SOS LENNE valaki tud segíteni ezeknek a feladatoknak a megoldó kulcsában? Az is elég ha csatoltok képet a netről,de én ott mondjuk nem találtam fenn... Kérlek szépen segítsetek....
Sziasztok!Keresem get to the top 1 angol könyvhöz tartozó Teszteket!Esetleg valakinek megvan?
IMOPB wrote on ildi200429's profile.
A Hold sötét oldalán, Bűnös éj, Halálos csók van meg. Kell?
Sziasztok!
Keresem a régi apáczais betűhívóképeket (2002-2003 környéke). Esetleg valakinek megvan scannelve, vagy be tudná nekem scannelni?
Nagyon köszönöm előre is :)

(Tudom, hogy a mostani fent van, de nekem jobban tetszik a régi)

Statisztikák

Témák
37,563
Üzenet
4,650,313
Tagok
606,158
Legújabb tagunk
Szamóca84
Oldal tetejére