USA Zöldkártya

Engem is érdekelne a legutóbbi zöldkártya lottó eredménye, ha van már.
Bár gondolom, ha nyertünk volna a párommal, már értesítettek volna. :(
Hát majd jövőre.
Sajnos muszáj "elmenekülni" ebből az országból, mert itt nem nagyon lehet jövőt tervezni. :(
 

Gica30

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
En eppen most intezem a zoldkartyamat, es tenyleg nem egyszeru. A rengeteg papir munka, az otthonrol beszerezni valo papirok, es hogy az orvost ne is emlitsem....
 

Gica30

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyik ismerosom most volt a dokinal, es amikor vissza rendeltek, hogy megnezzek a TBC elleni oltasat, az orvos nem tudta megmondani, hogy milyen oltasokat kapott 3 nappal azelott!
 

Gica30

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem volt olyan ismerosom, aki megnyerte a zoldkartya lottot, a baj csak az volt, hogy innen jatszott kintrol, es mivel tul tartozkodott, igy az ugyvedje azt mondta, hogy semmi eselye....
 

Gica30

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem meg lehet probalni a lottozast, (az ismerosomnek ugye sikerult is), viszont azert erdemes korulnezni Europaban is munka ugyben.
 

Gica30

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon sokan ugy vannak, hogy azt gondoljak, hogy Amerika, es akkor aztan huu, de sajnos ez nem minden esetben van igy. Igenis meg kell kuzdenunk a diszkriminacioval sokszor, az egeszsegugy nevetseges, es akinek nem sikerul papirokat szerezni az sajnos nem nagyon jut tovabb a takaritos, mosogatos, laundry-s allasnal:(
 

Gica30

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez az en tapasztalatom. Sok ismerosom haza is ment, es az informaciok szerint a tobbseguk nem banta meg...
 

cicamancs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Érdeklődni Szeretnék! Igazából Nagyon Régóta vágyom arra, hogy ellátogassak Amerikába, és egyre inkább úgy érzem, hogy ott is szeretnék élni! De az az igazság, hogy nem nagyon van fogalmam róla, hogy ehhez mit is kellene tennem! Úgy értem, nem tudom, hogy működik ez! Azt tudom, hogy egyszerre csak három hónapra lehet megkapni a vízumot, de van arra is lehetőség, hogy hosszabb távon ott maradjak, törvényesen, tehát van valamilyen kérelem, amit be lehet nyújtani? Az is érdekelne még, hogy hogyan tudnék ott elhelyezkedni? Konkrét szakképesítésem nincs, így csak annyi lenne, hogy reményeim szerint mire kimennék, már nagyon jól beszélném a nyelvet! Van esetleg valamilyen magyar cég, ami foglalkozik kiközvetítéssel Amerikába? És végül, de nem utolsó sorban, sok mindent hallottam már arról, hogy milyen ott élni, megoszlottak a vélemények... Sokak szerint nem olyan jó, mások szerint szuper! Szerintetek???

Előre is Köszönöm a segítséget! :)
 

TücsökTímea

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Van aki nemrég nyert USA zöldkártyát? Az elfogadható szakmalistában szeretnék segítséget kérni, a sok dokumentum közül kábé fogalmam sincs melyiket böngésszem át. Előre is köszönöm.
 

kokiniko

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Mindenki! Olyan kerdesem lenne hogy egy ismerosom, csaladegyesitessel zoldkartyat kapott, de egyelore nem szeretne kikoltozni az usaba. Van erre lehetosege, vagy azonnal elvesziti igy a zoldkartyajat?
 
Oldal tetejére