Utaslázadás a Queen Elizabeth luxushajó fedélzetén

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 December 25.

Melitta - 2014 December 25, 06:57
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Utaslázadás tört ki a világ egyik legszebb hajóján, a Queen Elizabeth fedélzetén.

  A 2100 utas karácsonyi vásárra indult, de olyan rossz idő volt, hogy nem tudtak kikötni a rossz idő miatt. A tengerjáró Amszterdamba indult, de a nagy vihar miatt a La Manche-csatornán vesztegeltek 4 napig. Ezután sem csillapodott az időjárás és a hajó visszafordult Southamptonba, így a 2100 utas ajándék nélkül tért haza Angliába.

  A rengeteg utas annyira mérges volt, így követelték a kapitányt, hogy beszélhessenek vele. Szép szóval nem jött elő a kapitány, ezután hangosan skandálták, hogy járuljon elébük, de ez sem változtatta meg a kapitány döntését.

  Ezután a 400 fontos jegyár visszatérítése helyett 48 fontot kaptak vásárlási utalvány formájában, melyet a méregdrága hajó boltjaiban lehetett levásárolni. Ezután még nagyobb lett a dühös hangulat a hajón. Az igazi érdekesség az volt, hogy magas szintű szórakoztatást ígértek a vendégeknek, de helyette csak egy kocsmakvíz volt. A kocsmakvízen annyi ember akart helyet foglalni, hogy sokaknak csak a földön jutott ülőhely. A hajó első részében pedig erős gázolajszag volt, de hiába panaszkodtak az utasok senkit nem érdekelt a problémájuk.

  Hir.

  cunard-queen-elizabeth-ship-cruise.jpg
   
  Kevin01 kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 December 25.

  1. blober
   blober
   Ezzel, hogy elolvastam a cikket a Qeen Elizabeth egy utast már el is veszitett. Bár ha a 400 fontos jegyárat nézem akkor inkább úszva teszem meg az utat Southamptontól Amsterdamig.
   setni kedveli ezt.
  2. Ajuda67
   Ajuda67
   Fenti sztorit egy balatoni csühin el tudnám képzelni, de a Queen Elizabethnek nem kellene ilyesmivel rombolni a renoméját. Iszonyúan kicsinyes megoldásnak tűnik.
   Attól függetlenül, hogy én is inkább bloberrel tempózok. :D
  3. zenészdio
   zenészdio
   MEG NE SAJNÁLJAM ÖKET, AKI ILYEN HAJÓ UTRA BEFIZET SZERINTEM NINCS HIÁNYA AJÁNDÉKBOL MERT AZ BÁRHOL LEHET KAPNI HA PÉNZ VAN,ÉS NEM KELL LUXUSHAJÓRA SZÁLNI,CSAK MÁR PÉNZ VISZKETEGSÉGBEN SZENVEDNEK SOK EMBER ÉS A VESZTÜKBE ROHANNAK.
  4. setni
   setni
   A cikk lényege az hogy befizettek egy szolgáltatásra és nem kapták meg.....az nem oszt vagy szoroz hogy ki milyen gazdag. Mert kihez kellene pénzügyileg idomulni? A minimál béren dolgozóhoz, a munkanélkülihez??
   Nem hinném hogy az a baj hogy valakinek van pénze és elakarja költeni . hiszen mit kellene vele csinálni? Ezt sosem értettem miért kell a gazdag embereket irigyelni nem azt kell hanem azt ha szeretnéd akkor tegyél érte valamit.....
   madagil és most kedveli ezt.
  5. zenészdio
   zenészdio
   a véleményem vagy is a meglátásom az űgyben az hogy bajt és magukszerzik hiszen ha pénz bajt is csinál a gazdagoknak példa de nincs már kedvem erröl beszélni ami eszembe jutott a lovas baleset a szinésznél akkor a kocsi versenyző neki sijelt a fának ,ilyenekre gondoltam az nem baj ha gazdag csak legyen esze és ami veszélyes mégha egy hajó is bármely biztonságosnak tünik heccböl nem megyek vásárolni vagy keresni a bajt .
  6. setni
   setni
   Ezek nem keresték a bajt egyszerűen volt egy lehetőségük (pénzük) kihasználták és nem kapták meg azt amire befizettek. Főleg nem heccből....
   Egy síma hétvégi bevásárlás is biztonságosnak tünik és rengeteg minden érhet bennünket!!
  7. Melitta
   Melitta
   Nem gazdagsag fugvenye ha valaki mas varosba vagy orszagba megy bevasarolni.
   Canadabol foleg ha nem 500-1000km a tavolsag, buszok hajok mennek at Usaba bevasarolni az emberek, egy reszt sokkal olcsobb, masresz az "Afa" sok esetben 8% mig nalunk 13%. A hatar menti telepulesek lakoi meg az elelmiszer bevasarlasert is atmennek.
   A hajo kozlekedes nem luxus sok varosban hanem ugyan olyan kozlekedesi eszkoz mint a busz.
  8. madagil
   madagil
   A hajótársaság nem volt korrekt.

Megosztás