Vágy vagy szerelem? Így különböztetheted meg őket egymástól

Meg akarsz felelni, de nem mindenáron​


Ha nagyon erős benned a vágyakozás, erősebb, mint a szerelem, akkor mindenáron és féltve őrzöd a hibáidat – és ugyanígy nem akarod észrevenni azokat a tökéletlenségeket, amikkel a kiszemelted bír. Miért? Mert a vágyakozás ennek nem enged teret: fenn akarja tartani azt a látszatot, hogy minden hibátlan, minden úgy van jól, ahogy van.


Erre rátesz egy nagy lapáttal a kémia, amitől szinte mindketten az eszeteket vesztitek, és alig várjátok, hogy újra az ágyban landoljatok.

Ez csodálatos érzés és jellemző a szerelemre is, viszont ha csak vágyakozás van köztetek, akkor mindez kizárólag a testiségre koncentrálódik.


Nem arról van szó, hogy nem lehet köztetek szimpátia, nem dumálhattok el jól, viszont a szerelemre jellemző, hogy nem féltek kitárulkozni a másik előtt. Nem aggódtok azon, mit fog gondolni rólatok, mennyire tart majd tökéletesnek. A vágy viszont egy kicsit felületes dolog, ezért arra készteti mindkettőtöket, hogy eljátszatok egy szerepet – a tökéletesség szerepét.


Szeretnél beilleszkedni a családjába​


Ha valaki iránt nem pusztán vágyat érzel, hanem szerelmes is vagy belé, akkor alig várod, hogy az élete részévé válj. Ez a lépés persze ijesztő is, hiszen sok minden eldől. Mérföldköveknek számítanak a családdal való találkozás és az összeköltözés.


Más kérdés, ha nem az aggodalommal vegyes izgalom keveredik benned, hanem a félelem és a visszakozás. Ez egyértelműen arra figyelmeztet, hogy nem vagy biztos a dolgodban. Lehet, hogy szereted őt és az biztos, hogy vágysz rá, azonban ha nem foglalkoztat a személyisége és az élete a hálószobán kívül, akkor kis eséllyel lesz köztetek komoly kapcsolat.

Nincs konfrontálódás​


Egy testiségre építő, vágyakozással teli kapcsolatban legfeljebb annyi kritikával élhettek a másikkal szemben, hogy elmondjátok, ha valamit jobban is csinálhatna az ágyban. Ehhez képest, a szerelmes párkapcsolatokban óhatatlan, hogy időnként konfrontálódjatok. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy össze kell vesznetek és vérig menő vitákat kell folytatnotok a jövőképetekkel kapcsolatban.

Szabó Erzsébet

szerelem.jpg
 
Szép dolog a hódítás és a szerelem...:)
Eccer spontán megismerkedtem egy nővel a villamos megállóban. Beültünk egy kávézóba beszélgetni.
Én aztán megakartam felelni és szerelem kellemes következményeire gondolva, agyba-főbe dicsértem magam. Feltünt, hogy a hölgy valahogy nem figyel igazán oda.
Hirtelen a szavamba vágva megkérdezte, hogy a fogaim valódiak vagy protézisem van. :D
Ugyan még anyámtól kapott fogaimat használom, de a poént nem tudtam kihagyni.
Nyúltam a szám felé és kérdeztem, akarja e látni. Nem akarta.
Viszont pár perc múlva eszébe jutott, hogy valamit elfelejtett és menie kell. :rohog:
 
Utoljára módosítva:
A cikket nő írta.
Természetesen igaza van....
Majd persze a haverokkal megvitassuk....szerelem ..vágy.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,907
Tagok
615,340
Legújabb tagunk
Torda Bernadett
Oldal tetejére