Válaszolj NEKEM és kérdezz TŐLE!

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen. Volt szerencsém személyesen hallgatni közvetlen közelről a hegedű szólóját is egy partin. Valami csodálatos volt, mint ahogy maga az ember is az. Mindent elkövet, hogy az elesett embereken segítsen, rengeteget jótékonykodik.

***
Hogy teltek az év első napjai számodra? Volt valami pozitív változás az éltedben, vagy csak a "megszokottan" indult az új év?
 

pintyő1

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem úgy indult, ahogy szerettem volna, de ez nálam már lassan megszokott dolog, de reménykedem mindig, hogy jobb lesz....:(

Végre szabadon élek igaz nagyon sokba került, mint anyagilag mint egészségileg, de mindenért fizetni kell, egy rossz döntés hozatal, ha az ember a sorsa ellen akar fellázadni így jár. Majd a köv.életemben talán jobb lesz.....:) :(
Most probálok újra lábra állni, ha sikerül..


Milyen reményeket füzöl az idei évhez?
 

kgabi0507

Állandó Tag
Állandó Tag
Remélem, hogy ami tavaly év végén elkezdődött, az jól és egyre jobban fog működni. Remélem, hogy a kapcsolatom jó lesz, a gyerekeimmel semmi gond nem lesz, mindenki egészséges lesz,lefogyunk, stb.:) (titkos reményem is van, de az titok)

szereted a jazzt?
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Kaptam tavaly ,az idén is .Gyermekek közösségében dolgozom,a családomban idős krónikus beteg van ,ezért a háziorvos ajánlja , elfogadom a tanácsát.

Van bizalmad a védőoltásokban?
 

peti1975

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó kérdés. Véleményem szerint a "nagyon fontos" védőoltásokat kötelezővé teszik, a többi meg csak üzlet.

Játszol valamilyen hangszeren ?
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem nevezném játéknak,(sajnos)Kislányként tangóharmonikán ,később zongorán pötyögtem.Nem volt alkalmam igazán megtanulni .,pedig imádom a zenét.(így aztán marad a hallgatás)

Tovább adom a kérdést:Játszol valamilyen hangszeren?
 

Ranina

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, megtisztelő részese lenni ennek a fórumnak. Régóta vagyok itt, bátorkodom most "megszólalni" és nem a 20 hozzászólás miatt :)
Sajnos nem játszom hangszeren, de idén csodálatos meglepetéssel készült a párom családja Szenteste. Náluk az a szokás, hogy együtt van a több generációs család. Kisgyermek és nagymamák, sőt unokatestvérek és azok családja stb. Az egyik nagypapa hegedülni jár mai napig egy kórház kápolnájába. Idén, karácsony előtt a fia, felnőtt fejjel, kezébe vette a hangszert és betanult (öröklött érzéke van) egy karácsonyi dalt, amit együtt az édesapjával adott elő nekünk. Már neki is van gyermeke, a kétéves csöpp gyermek áhítattal hallgatta a zenét, pedig már szinte profin kezeli a dvd-t és netezik is. Nem szabad hagyni, hogy elvesszenek az ilyen pillanatok. (Bocsánat a hosszú válaszért :))

Dietetikus vagyok, biztosan valamilyen étkezéssel kapcsolatos dolgot kérdezek...

Melyik az, melyek azok az ételek, amik az otthonod, családod idézik fel és megismerteted a gyermekeddel is, frissen gőzölög majd az ünnepi asztalon még sokáig?
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk az ünnepi asztalon elmaradhatatlan volt a tyúkhúsleves,a töltöttkáposzta,Anyukám csodálatosan tudta elkésziteni.(már nem él)Rám maradt az elkészítés,én úgy érzem sosem lesz olyan mint amit Ő készitett,de a család szerint már hasonlóan finom.Van két lányom ,szeretném ha továbbvinnék ezt a "tudományt "és megmaradna mind örökre!
Tovább adom a kérdést!!!!!!!!!
 

istenajandeka9

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk Karácsonykor a húsleves, és a malacsült a menű 24-én este. Édesapámnak volt a szokása /11 éves koromban halt meg/, hogy ezen az estén ez legyen a vacsora, és mellé Tokaji aszú. Mióta családom van, ezt a hagyományt vissza vezettem, lassan 25 éve. Ahogy közeledik a karácsony, a gyermekeim már mondják előre, hogy ugye ez lesz a manű? Ők is ragaszkodnak hozzá, és tovább is akarják vinni...:D

Kérdésem: Ti mivel igyekeztek még bensőségesebbé tenni a karácsonyt, vagy éppen a mindennapokat?
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Maradnék a karácsonynál:A karácsonyi vacsora után ,addig nem bontunk asztalt míg a családi almát el nem fogyasztjuk.Az almát mindig a legidősebb vágja fel annyi darabra ahányan vagyunk,természetesen szertartásszerüen fogyasztjuk.Jelentése:Jövőre is együtt leszünk!Ez hagyománnyá vált,mindenki várja ,biztosan továbbviszik majd a gyermekeink saját családjukba is!

Nézed a "Kézilabda világbajnokságot"?
 

istenajandeka9

Állandó Tag
Állandó Tag
Sicc cimű mesekönyvet szerettem...

Téged hogy érint,hogy itt a korai "tavasz"?

Imádom a tavaszt! Lételemem a napsütés, a természet is ilyenkor éled újjá! Biztos azért szeretem ennyire, mert tavasszal születtem, mikor napkitörés volt! Le se lehet ilyenkor ütni, annyi energiám van! Szóval nekem nincs elég korai tavasz ahhoz, hogy ne örülnék neki!:p

Mit csinálsz legszívesebben, ha van egy kis szabad időd, amit csak magadra fordíthatsz?
 
T

TH6777

Vendég
Kint vagyok a természetben és sportolgatok,kertészkedek.

Milyen nővényeket szeretsz a kertedben?
 

istenajandeka9

Állandó Tag
Állandó Tag
Minden félét, hiszen egyik növény, virág, szebb, mint a másik! Tavasszal az ibolyát, a hóvirágot, gyöngyvirágot, aztán jöhetnek a nyári virágok ezerrel!

Szeretsz kertészkedni otthon?
 
Oldal tetejére